• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۰۷۰۸
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۵
ورزشی » ساير حوزه ها
بعد از گذشت بیش از یک‌سال

فدراسیون ورزش‌های همگانی رئیس‌دار می‌شود

معاون وزیر ورزش و جوانان از برگزاری مجمع انتخابات فدراسیون ورزش های همگانی در تیر خبر داد.

فدراسیون ورزش‌های همگانی رئیس‌دار می‌شودآقای عبدالحمید احمدی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ در پاسخ به اینکه بیش از یک سال است که فدراسیون ورزش‌های همگانی با سرپرست اداره می‌شود و چه زمانی انتخابات این فدراسیون برگزار می‌شود، گفت: امیدواریم با هماهنگی و برنامه ریزی ها، مجمع انتخابات فدراسیون ورزش‌های همگانی تیر برگزار شود تا این فدراسیون هم تعیین تکلیف شده و با قدرت بتواند فعالیتش را ادامه دهد.
وی درباره شورای ورزش همگانی افزود: اولین جلسه شورای ورزش همگانی به ریاست وزیر ورزش و جوانان و با مشارکت ۲۰ دستگاه کشور، وزارتخانه‌های مختلف، سازمان‌های مرتبط با ورزش همگانی و فدراسیون‌هایی که با ورزش همگانی در ارتباط هستند، برگزار شد.

 مشارکت حداکثری مردم 
معاون وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه شورای ورزش همگانی یک شورای راهبردی برای تدوین و تصویب سیاست‌ها و اولویت‌های ورزش همگانی کشور است، گفت: هدف مورد نظر این شورا مشارکت حداکثری مردم در فعالیت‌ها و برنامه‌های ورزش همگانی است، امیدواریم این هدف محقق شود.
وی افزود: قرار است، جلسات شورای ورزش همگانی کشور هر ۲ ماه یک بار به صورت منظم برگزار ‌شود. اولویت‌ها و راهبرد‌های ورزش همگانی در جلسه اول شورا به تصویب رسید. برنامه‌های ورزش همگانی در سازمان بسیج مستضعفین و فدراسیون ورزش کارگری در سال ۹۹ که بالغ بر ۱۴ میلیون جمعیت تحت پوشش دارد، ارائه و تصویب شد.
احمدی گفت: برنامه‌های ورزش همگانی در آموزش و پرورش، دانشگاه ها، شهرداری و نیرو‌های مسلح هم در دستور کار شورای ورزش همگانی در جلسه آینده است.

 ترویج ورزش همگانی بین مردم 
وی ادامه داد: هدف از تشکیل جلسه شورای ورزش همگانی این است که بتوانیم هماهنگی، هم افزایی، تعامل و همکاری لازم بین همه بخش‌های مرتبط با ورزش همگانی را ایجاد کنیم و بتوانیم فرهنگ ورزش کردن در بین مردم را ترویج دهیم تا ورزش در سبک زندگی مردم نهادینه شود.
معاون فرهنگی و ورزش همگانی وزیر ورزش و جوانان گفت: می‌خواهیم مردم را فعال و توسعه زیرساخت‌ها را فراهم کنیم، برای همین نیاز است تا دستگاه‌های مرتبط را هماهنگ کنیم. این مسئولیت‌ها و ماموریت‌های مهم شورای ورزش همگانی است که امیدواریم امسال با قدرت دنبال شود.
وی در خصوص نظارت بر بودجه ورزش همگانی فدراسیون‌ها افزود: ابتدای امسال وزیر ورزش اولویت‌های ورزش همگانی را به فدراسیون‌ها ابلاغ کرد، انتظارات و خواسته‌های وزارت ورزش در بخش همگانی به طور شفاف مطرح شد.

 هدف گذاری ۱۵ میلیون نفری
احمدی گفت: فدراسیون‌ها با دفتر توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش تفاهم دارند، چون هدف اصلی فعالیت همگانی فدراسیون ها، افزایش جمعیت ورزشکاران تحت پوشش آن‌ها است. می‌خواهیم این جمعیت را به ۱۵ میلیون نفر برسانیم تا از این راه، پشتوانه سازی خوبی برای ورزش قهرمانی صورت گیرد.
وی افزود: دفتر توسعه ورزش همگانی وزارتخانه، هماهنگی، نظارت و ارزیابی لازم در برنامه‌های همگانی فدراسیون‌ها را برعهده دارد و امیدواریم این مشارکت پررنگ و موثر امسال بیش از سال گذشته باشد، چون امسال بازی‌های المپیک و پارالمپیک به سال آینده موکول شده است و فدراسیون‌ها فرصت بیشتری براط فعالیت در بخش همگانی دارند.
معاون وزیر ورزش و جوانان گفت: یکی از مسئولیت‌های مهم در ورزش کشور، تحت پوشش قرار دادن مردم در فعالیت‌های ورزش است و فدراسیون‌ها باید بتوانند جمعیت علاقمند را حمایت کنند تا زمینه مشاکرت بیشتر شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعتراض رسمی باشگاه استقلال به داوری و احکام انضباطی در لیگ برتر
بهشت خیرین زنجان؛ فعالیت بیش از ۱۸۲ مؤسسه خیریه با تمرکز بر مرکز استان
پیر همدان طارم؛ بزرگترین چهارطاقی منطقه
هماهنگی مقامات عالی اقتصادی برای مدیریت بازار
تامین ۶۰ درصد انرژی صنایع کشور خارج از شرکت‌های برق
قرعه‌کشی زمین طرح جوانی جمعیت در زنجان
فراخوان ششمین کنگره ملی شعر «مکتب گمنامی»
مجازی و تعطیلی مدارس برخی شهرستان‌های خوزستان در ۱۰ دی
سال آینده حقوق کارمندان بیش از ۲۰ درصد افزایش می‌یابد
ظرفیت‌های چشمگیر زنجان در پرورش و تولید آبزیان
درخشش دانش‌آموز کهگیلویه و بویراحمدی در کارسوق ملی
سالروز ولادت امام جواد (ع) گنجینه معرفت و توحید
رخت سفید برف بر تن آذربایجان شرقی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ دی ۱۴۰۴
یخ زدایی و برف روبی بیش از ۴۰۰ کیلومتر از جاده های ایجرود
رشد ۲۰۲ درصدی تعیین و تکلیف کالا‌های توقیفی در سازمان اموال تملیکی استان
۸۱۵ مددجوی زنجانی با مشوق‌های بهزیستی مشغول به کار شدند
اوقات شرعی اهواز، ۱۰ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۰ دی ماه ۱۴۰۴
مدارس ابتدایی خراسان جنوبی غیر حضوری شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی ادارات مازندران فردا چهارشنبه ۱۰ دی
فارس چهارشنبه دهم دی ماه تعطیل شد
رویکرد دولت پرداختن ریشه‌ای به موضوع افزایش قیمت‌ها است
ادارات، مدارس، دانشگاه‌ها و بانک‌های تهران فردا تعطیل شد
ادامه فعالیت سامانه بارشی و کاهش محسوس دما
رژیم صهیونی در رسیدن به اهداف راهبردیش علیه ایران ناکام ماند
اصفهان فردا چهارشنبه دهم دی ماه تعطیل شد
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی
غیرحضوری شدن برخی مدارس استان زنجان در روز سه‌شنبه
کاهش محسوس دمای هوا در خراسان جنوبی
مأموریت رئیس‌جمهور به وزیر کشور برای گفتگو با معترضان
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود چهار تیم به مرحله یک هشتم نهایی
حضور گسترده مردم تهران در مراسم ۹ دی
امتحانات نهایی دانش‌آموزان و داوطلبان آزاد چهارشنبه ۱۰ دی‌ برگزار می‌شود
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۹ دی
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۲ نظر)
تلاش کنگره آمریکا برای پس گیری قدرت از ترامپ  (۱ نظر)
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند  (۱ نظر)
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است  (۱ نظر)
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی  (۱ نظر)
نظام حکمرانی انرژی دیگر قابل ادامه نیست  (۱ نظر)
علت بوی نامطبوع اطراف فرودگاه امام فاضلاب شهرهای منطقه است  (۱ نظر)
کشف موتورسیکلت‌های ۳۰ میلیاردی قاچاق در لامرد  (۱ نظر)
توسعه عدالت آموزشی یک مأموریت ملی است  (۱ نظر)
بخش خصوصی مسئولیت اجتماعی خود را فراموش نکند  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی  (۱ نظر)
نوعروسان کمیته امداد درخواست جهیزیه را در سکوی اینترنتی ثبت می‌کنند  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره بومی زمینه‌ساز تقویت امید و انگیزه بین جوانان  (۱ نظر)
هفتم دی، تکرار ما می‌توانیم در علوم فضایی  (۱ نظر)
تحویل هزار واحد مسکن کوی پرواز همدان تا نوروز ۱۴۰۵  (۱ نظر)