• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۸۱۱۲
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۱
کیش » اقتصادی
جزیره کیش

رونق مناطق آزاد با هم افزایی و تبادل اطلاعات

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: هم افزایی و تبادل اطلاعات مناطق آزاد به منظور بهره گیری از منابع جدید موجب رونق اقتصادی از جمله صندوق‌های مالی و اتصال سرمایه گذاری مناطق آزاد به بازار‌های سرمایه خواهد شد.

رونق مناطق آزاد با هم افزایی و تبادل اطلاعاتبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کیش، غلامحسین مظفری در نشست مشترک مدیران عامل مناطق آزاد قشم و کیش با اشاره به تحقق یافتن سرمایه گذاری های عظیم اجتماعی و فیزیکی در مناطق آزاد که موجب ایجاد بهبود رونق اقتصادی در کشور می شود، گفت: هم افزایی و تبادل اطلاعات میان مناطق آزاد می تواند کمک موثری در این زمینه باشد.
وی بر لزوم اهمیت بهره گیری از تجربیات مناطق آزاد قشم در حوزه های مختلف از جمله تامین انرژی و فراهم شدن بخش دیگری از زیرساخت های اصلی گاز در جزیره سیری اشاره داشت و گفت: تامین برق جزیره کیش یکی از موضوعات بسیار مهم این منطقه است و برای ارتقای کیفیت و سرعت بخشیدن این پروژه می توانیم از تجربیات ارزشمند منطقه آزاد قشم استفاده کنیم.
مظفری با بیان این که بندر آفتاب بستری مناسب برای توسعه فعالیت های پرورش ماهی و میگو در دریا است گفت: با تبادل اطلاعات و همکاری های مشترک میان مناطق آزاد قشم و کیش این مهم محقق می شود.
وی در خصوص بهرمندی منطقه آزاد قشم از تجربیات، وسعت و ماهیت کار در حوزه های سرمایه گذاری و ساخت و ساز در جزیره کیش افزود: با ایجاد ارزش افزوده و در اختیار داشتن ۲هزار میلیارد تومان منابع مالی توانستیم با موفقیت از بحران اقتصادی عبور کنیم و تمام پروژه های زیربنایی که به دلیل مشکل مالی در جزیره کیش متوقف شده بودند از جمله پروژه ترمینال فرودگاه کیش را از نو فعال کنیم و طبق برنامه زمان بندی شده پروژه فرودگاه کیش تا پایان سال جاری افتتاح می شود.
رئیس هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش در خصوص توسعه پروژه های زیر ساختی بندر، فرودگاه و شهری در منطقه آزاد کیش با وجود مشکلات ارزی و تحریم های ظالمانه دشمنان تصریح کرد: با بهره گیری از توان و ظرفیت های داخلی شرکت های دانش بنیان و معاونت علمی ریاست جمهوری ده پل تلسکوپی ساخته شد و از این تعداد نخستین پل تلسکوپی وارد جزیره کیش شده است.
غلامحسین مظفری خاطر نشان کرد: پروژه های فعالان بخش خصوص بالغ بر 30 هزار میلیارد تومان پروژه در دست اقدام دارد که خوشبختانه بخش عمده ای از آنها در سال جاری و شهریور سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.
حمیدرضا مومنی رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم در خصوص مباحث مالیاتی حقوق کارکنان مستقر در مناطق آزاد کشور گفت: با وجود قوانین و مقرارات حاکم بر کشور و بر اساس مصوبات، استعلام های مربوطه اخذ شده و منتظر پاسخ آن هستیم و از نظر بنده این قانون مشمول مناطق آزاد نخواهد شد به دلیل این که با فلسفه وجودی مناطق آزاد کشور مطابقت ندارد.
حمیدرضا مومنی در خصوص تعامل و هم فکری میان مناطق آزاد قشم و کیش که منشاء اثرات خوبی در حوزه اقتصادی شدند اظهار داشت: تعامل و هم فکری میان این دو منطقه آزاد که در جنوب کشور قرار گرفته است افزایش خواهد یافت و از تجربیاتی که در حوزه های صنعتی در قشم و تامین منابع مالی در کیش صورت گرفته بهره مند خواهیم شد.
مومنی بر اهمیت نقش مناطق آزاد کشور در شرایط تحریم برای برون رفت از بحران خود مناطق و مجموعه حاکمیتی دولت در جنوب برای کشور افزود: نقش مناطق آزاد در داخل کشور کاهش فشار تحریم ها است و مناطق آزاد قشم و کیش اقدامات اجرایی خوبی را در این زمینه انجام دادند که برخی به نتیجه رسیده و یا در حال پیگیری هستیم، با رویکر پیش رو می توانیم خیلی از مشکلات را حل کنیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی درگذشت صابر کاظمی
فعالیت ۴۱ جایگاه سوخت در زنجان
تماشای تن خشکیده و نفس‌های پایانی سد کمال صالح در فصل بارش
حضور ایران در هشتمین نمایشگاه واردات شانگهای
حمایت از صنایع معدنی مهاباد با کمک ۳۰۰ میلیارد تومانی وزارت صمت
اهدای دو دستگاه دیالیز به بیمارستان شهید صدوقی
تصادف با تیر چراغ برق جان ۲ نفر در خرم آباد را گرفت
پزشک معالج کاظمی: خانواده صابر رضایت دادند تا پیکر به پزشکی قانونی نرود
آغاز پیاده‌سازی سامانه یکپارچه تبادل داده در شهرداری شهرکرد
تمدید مهلت ثبت‌نام در رویداد جوانی جمعیت زنجان
حمایت از مشاغل خانگی در اولویت شهرستان اردستان
یادواره شهدای دانش آموز و شهید برشنورد در صومعه سرا
خانواده و محله محوری، از رویکردهای مراکز مثبت زندگی
مرکز نور در مسیر دستیابی به دستیار جامع علوم اسلامی
کشف احشام فاقد مجوز در میامی
مسابقات قهرمانی کشور قایقرانی آب‌های آرام بانوان
دوگانه‌سوز شدن بیش از ۲۰ درصد نانوایی‌های لرستان
نام‌نویسی ۱۷۷ هزار نفر در مسابقات قرآن و عترت بسیج در خوزستان
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ پیروزی مردان والیبال ایران در گام نخست
نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران در تاجیکستان برگزار می شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
کشت موز در اراضی جنوب سیستان و بلوچستان
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
واکنش عراقچی به تمجید برنده جایزه صلح نوبل از جنایتکاران
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
لزوم اجرای روش های نوین در دامداری ها
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش های نوین در دامداری ها  (۱ نظر)