صومعه سرا
آغاز برداشت خربزه محلی
مدیرجهاد کشاورزی صومعه سرا گفت : برداشت خربزه محلی با نام "اسپند" آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛
مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا گفت : برداشت
خربزه محلی امسال در
۲۰۰ هکتار از زمین های کشاورزی این شهرستان آغاز شده است.
احمدپادیاب افزود : پیش بینی می شود کشاورزان صومعه سرایی
2 هزار تن خربزه محلی ب
ه ارزش 10 میلیارد تومان از زمین های خود برداشت و به بازار عرضه کنند.
وی با بیان اینکه ۲۵۰ خانوار صومعه سرایی علاوه بر کشت برنج و صنوبر به کشت خربزه محلی هم مشغولند گفت : عمده این محصول در روستاهای اسپند ، فَتمه سَر ، کُلِسَر، قاضدِه و چِکُوَر تولید می شود.