• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۸۵۶۶
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۰
بین الملل » آمریکا
فاکس نیوز

درگیری لفظی ویلیام بار با نادلر در جلسه استماع کنگره

شبکه تلویزیونی فاکس نیوز درگیری لفظی ویلیام بار دادستان کل آمریکا با جری نادلر در جلسه استماع کنگره درباره برخورد خشونت آمیز با معترضان در پورتلند را پوشش داد. 

درگیری لفظی ویلیام بار با نادلر در جلسه استماع کنگرهبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ شبکه تلویزیونی فاکس نیوز درگیری لفظی ویلیام بار دادستان کل آمریکا با جری نادلر در جلسه استماع کنگره درباره برخورد خشونت آمیز با معترضان در پورتلند را پوشش داد. 

بار گفت: "پورتلند هدف حمله قرار گرفته است و ما در حالت تدافعی قرار گرفته ایم. "
در جلسه استماع کنگره، نادلر خطاب به بار گفت: " آیا شما می‌توانید امروز در این باره متعهد شوید که وزارت دادگستری در راستای تلاش برای انتخاب مجدد رئیس جمهور نیرو‌های فدرال را به شهر‌های مختلف اعزام نکرده است؟ مردم خودشان می‌توانند ببینند که شما در حال انجام دادن چه اقداماتی هستید. برداشت‌ها این گونه است که شخص رئیس جمهور این دستورات را صادر کرده است و شما در حال خدمت کردن به او هستید. در بیشتر شهر‌ها معترضان در حال ترک خیابان‌ها بودند که شما وارد این شهر‌ها شدید و اقدام به مقابله با معترضان کردید.
جری نادلر در جلسه استماع کنگره افزود:  معترضان آشوبگر نیستند. آن‌ها مادران، کهنه سربازان و شهرداران هستند. در چنین لحظاتی رهبران واقعی اقدام به کاهش تنش‌ها می‌کنند و در تلاش برای یافتن راهکار‌هایی هستند که سبب حل و فصل اختلافات می‌شود. اما شما در عوض اقدام به استفاده از اسپری فلفل و باتوم علیه شهروندان آمریکایی کردید. شما این اقدام را در واشنگتن انجام دادید. شما این اقدام را در میدان لافارل انجام دادید. شما این اقدامات را در پورتلند هم انجام دادید و اکنون درحال ایجاد ترس و وحشت در سراسر کشور هستید که این اقدام در راستای اهداف سیاسی قرار دارد. شرم بر شما آقای بار. شرم بر شما. زمان من به پایان رسید. "
ویلیام بار سپس در واکنش گفت:"آقای رئیس شما دو موضوع مختلف را با یکدیگر قاطی کرده اید که شامل تلاش برای پایان دادن به جرایم خشونت آمیز می‌شود، جرایمی که در خیابان‌ها در حال رخ دادن است. مسئله دیگر خشونت‌های غارتگرانه، قتل و تیراندازی است که اکنون در برخی شهر‌ها در حال افزایش است. این موضوع شامل مقابله با معترضان نمی‌شود. آشوب‌های مدنی یک موضوع جداگانه است. من این موضوع را رد می‌کنم که وزارت دادگستری آمریکا وارد همه شهر‌ها شده است و در تلاش برای سرکوب معترضان است. اجازه دهید بین معترضان و آشوبگران تمایز قائل شوم. در ارتباط با پورتلند هم باید بگویم که دادگاه پورتلند هدف حمله قرار گرفت. منابع فدرال در آنجا حضور دارند تا از ساختمان فدرال در مقابل حملات روزانه محافظت کنند.
دادستان کل آمریکا افزود : مردم به سوی ساختمان دادگاه حرکت می‌کنند و در آن اقدام به روشن کردن آتش می‌کنند. آن‌ها سنگ پرتاب و از مواد منفجره استفاده می‌کنند. آن‌ها اقدام به مجروح کردن افسران فدرال کرده اند و ما آخر هفته گذشته هم شاهد این روند بوده ایم و آن‌ها با استفاده از لیرز سبب نابینا شدن سه مامور فدرال شدند. ما در حال تدافعی قرار داریم. ما دنبال دردسر و آشوب نیستیم و اگر مقامات شهر نیرو‌های مجری قانون را تأمین می‌کردند نیازی نبود که ما نیرو‌های اضافی را وارد این شهر و در ساختمان دادگاه شهر مستقر کنیم. "
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک در دانشگاه ملی مهارت
تشکیل هیات‌های صلح مددکاری در کلانتری‌های خوزستان
مهاباد نائب قهرمان مسابقات استانی کیک بوکسینگ
اعلام اسامی داوران هفته دهم لیگ برتر فوتبال
علم بدون اخلاق و شفقت به کمال نمی‌رسد
ایران در کنار زلزله زدگان شمال افغانستان
دستگیری پنج سارق در بخش ایلخچی اسکو
حمایت مجلس از پیشنهاد وزارت کار برای عرضه کالا با نرخ ثابت در کالابرگ
معرفی دستاورد‌های انقلاب به جوانان در قالب راهیان پیشرفت در خوزستان
خروش مردم ولایتمدار سراسر استان اردبیل علیه استکبار جهانی
دستگیری عامل چاقو کشی در میامی
۳ تن از کارکنان شهرداری دورود و یک عضو شورای شهر دستگیر شدند
برپایی میز خدمت معدنکاری در سمنان
قدردانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از مردم استان
روحیه جهادی و مردمی بسیج ستون استوار امنیت و پیشرفت کشور
اهدای ۱۵ سری جهیزیه به زوج‌های جوان قزوینی 
اهدای ۵۰ واحد خون در شهرستان قیروکارزین
برنامه‌های ویژه هفته مازندران با محوریت گردشگری پایدار و حفظ محیط‌زیست
اجلاسیه مجمع شهر‌های تاریخی، فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های یزد
برگزاری رزمایش اورژانس به مناسبت هفته‌ی پدافند غیر عامل در همدان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
درگذشت پزشک گچسارانی
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
کشت موز در اراضی جنوب سیستان و بلوچستان
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
واکنش عراقچی به تمجید برنده جایزه صلح نوبل از جنایتکاران
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سپاهان در ثانیه های پایانی از شکست فرار کرد
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)