• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۹۱۱۱
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۴
اقتصادی » اقتصاد کلان
دژپسند در اختتامیه مسابقه آثار کوتاه رادیویی کار و تولید رادیو اقتصاد

سالم‌ترین درآمد دولت، مالیات است

وزیر اقتصاد: سالم‌ترین درآمد دولت، مالیات است و باید افزایش یابد، اما در شرایط کنونی که از نظر درآمد‌های نفتی در مضیقه هستیم، نباید به مودیان مالیاتی فشار آورد.

سالم‌ترین درآمد دولت، مالیات استبه گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری صدا وسیما: آقای فرهاد دژپسند در اختتامیه مسابقه آثار کوتاه رادیویی کار و تولید رادیو اقتصاد افزود: لایحه دو فوریتی در مجلس برای افزایش سرمایه شرکت‌ها و تعمیق بورس از مالیات‌ها داریم.
وی اضافه کرد: دارایی‌های بی شمار انسانی و مالی در کشور وجود دارد و چنانچه بتوانیم عزم خود را برای استفاده بهینه از این دارایی‌ها جذب کنیم، می‌توان بسیاری از دغدغه‌ها را کاهش داد و رسانه‌ها می‌توانند این باور را در جامعه ایجاد کنند.
دژپسند گفت: این باور که مؤدیان خودشان بیایند و داوطلبانه مالیات حقه خود را بدهند نیاز به فرهنگ سازی دارد و رسانه به بهترین وجه می‌تواند آن را انجام دهد.
وی افزود: بازار سرمایه، کریدور مهمی برای تأمین مالی بنگاه‌ها و هدایت نقدینگی به سمت تولید است، رسانه‌های گروهی بویژه رسانه ملی باید با کار رسانه ای، مردم را آگاه کنند و به این باور برسانند که در بازار سرمایه با مطالعه و مشاوره عمل کنند و از تصمیمات هیجانی پرهیز کنند.
وزیر اقتصاد ادامه داد: به جرأت می‌گویم کشور ما دارای دارایی‌های فیزیکی، مالی و انسانی بیشماری است، اگر بتوانیم عزم را جزم و از این دارایی‌ها به نحو حداکثری استفاده کنیم، می‌توانیم با سهولت و سرافرازانه، مشکلات و موانع را پشت سر بگذاریم.
وی گفت: از رادیو اقتصاد و دیگر رسانه‌های گروهی و اصحاب هنر، انتظار این است که این باور و دغدغه در جامعه نهادینه کنند که از هر چه داریم به بهترین نحو استفاده کنیم.
وزیر اقتصاد افزود: باید در فضایی مثبت، هم افزایی در جامعه ایجاد کنیم و با وحدت کلمه، ایران را در اقتصاد جهانی به جایگاهی برسانیم که شایسته آن است و برای اینکه از همه دارایی هایمان به بهترین نحو استفاده کنیم فقط به دانش نیاز نداریم بلکه بیشتر به باور هم نیاز داریم.
وی اضافه کرد: دو محور اساسی تحقق جهش تولید، بحث بهره برداری حداکثری از ظرفیت‌ها و سرمایه گذاری‌های موجود و افزایش بهره وری در استفاده از منابع است.
دژپسند گفت: امروز اقبال نسبت به بازار سرمایه بسیار عالی است، اما مردم نباید با برخی اقدام‌ها، شکنندگی سبد دارایی‌های خود را بالا ببرند، زیرا بورس در سطح جهان، پذیرش ریسک را در ذات خود به همراه دارد.
وی افزود: از سال ۹۱ تا کنون، سه سال رشد سرمایه‌گذاری مثبت بوده و در بقیه سال‌ها منفی شده، همچنین نرخ بهره برداری از ظرفیت‌های تولید در کشور، حدود ۵۰ درصد است و در هر دو این موارد، تامین مالی ثابت و سرمایه در گردش را نیاز داریم.
دژ پسند تصریح کرد: نظام اقتصادی ایران بانک محور است، وقتی صحبت از تامین مالی می‌شود، بانک‌ها مورد توجه قرار می‌گیرند و بیماری بدتر آنکه، هر بنگاهی با عارضه روبرو شود، فکر می‌کند باید وام بگیرد تا مشکلش حل شود.
وی گفت: امروز بانکداری کشور در آستانه تحول است و در ماه‌های گذشته از سیستم‌هایی رونمایی شده که می‌توان در آن بدون مراجعه به بانک، حساب باز کرد، تسهیلات گرفت و احراز هویت کرد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: مجاری تامین مالی در کشور متنوع شده، امروز برای تامین مالی ثابت، نیاز به مراجعه به بانک از سوی صنایع کوچک و متوسط نیست، همچنین بنگاه‌های بزرگ می‌توانند با مراجعه به بازار سرمایه، به تامین سرمایه‌های مورد نیاز بپردازند که یک کریدور قابل اعتماد برای تامین منابع است.
دژپسند افزود: حضور پررنگ و عمیق بازار سرمایه در تامین مالی، در اقتصاد به بهبود کسب و کار و افزایش سرمایه گذاری‌ها کمک می‌کند، اما ورود به بازار سرمایه، باید با مشاوره و مطالعه انجام شود.
وی درباره مفهوم اقتصاد مقاومتی گفت: برخی به غلط تصور می‌کنند در اقتصاد مقاومتی باید حصاری به دور خود کشید، اما اینطور نیست و باید با جهان پیرامونی ارتباط داشت و از تامین مالی خارجی و فناوری‌های نوین بهره‌مند شد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: موضوع روانی در گمرک و به ویژه در واردات کالا‌های سرمایه‌ای واسطه‌ای و مواد اولیه که بیش از ۸۵ درصد واردات کشور را تشکیل می‌دهند، باید مورد توجه قرار گیرد.
 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سردار مارانی: حاج قاسم شجاعانه به دل دشمن می‌زد
دشمن برای جبران شکست‌ها روی ناامنی ایران تمرکز کرده است
تکذیب شایعه لغو پروازهای امارات به ایران
برگزاری نشست هیئت اتاق بازرگانی ایران با اعضای اتاق اصفهان
بررسی مشکلات ۲۲ پروژه عمرانی در شبستر
کتاب بر شانه‌های کارون، روایت کننده تشییع تاریخی سردار دل‌ها در اهواز
اجرای پویش نه به پلاستیک در بیارجمند
حضور نیم میلیون زائر در آیین سالگرد سپهبد شهید سلیمانی در کرمان
مطالبه گری حق هر ایرانیست، اما درچارچوب قانون
احزاب، موتور محرکه انتخابات
اجتماع مردم بروجرد در محکومیت آشوبگران
۵ مرزنشین مفقودی اشنویه نجات پیدا کردند
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد
سوادآموزی ۲۱۹مددجو در زندان‌های استان کرمان
مادر شهید حسینعلی اصغری آسمانی شد
اتاق بازرگانی روح اقتصاد استان است
یخبندان شبانه در کرمان تا پایان هفته
جدایی فرشاد احمدزاده از پرسپولیس
بیانیه اصناف، کسبه و بازاریان استان چهارمحال و بختیاری
گزینش، نقطه آغاز سلامت نظام تعلیم و تربیت است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
قطع جریان گاز فردا در بخشی از خیابان‌های شهر اصفهان
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر
کاهش دما در استان کرمان
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۴ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۷ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)