• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۸۲۶۶
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۵
اقتصادی » گمرک، حمل و نقل
از ابتدای سال تا اواسط تیرماه

کاهش واردات لاستیک سنگین

سخنگوی گمرک خبر داد: واردات لاستیک سنگین ۶۴ درصد کاهش داشته است.

کاهش واردات لاستیک سنگینسخنگوی گمرک درمصاحبه اختصاصی با خبرگزاری صدا وسیما از واردات ۳۶۲ تن لاستیک سنگین به ارزش ۶۱ میلیون دلار از ابتدای سال تا اواسط تیر ماه خبرداد.
آقای سید روح اله لطیفی با بیان اینکه طی مدت مشابه در سال قبل ۵۳ هزار ۴۶۶ تن لاستیک سنگین به ارزش ۱۷۱ میلیون دلار وارد کشور شده است، گفت: این میزان از واردات از نظر وزنی ۶۵ درصد و از نظر ارزشی ۶۴ درصد کاهش داشته است.
بر اساس این گزارش برخی فعالان بازار بسته بودن مرز‌ها به دلیل بروز کرونا، و برخی دیگر افزایش مجدد تعرفه واردات لاستیک به ۲۶ درصد را علت کاهش واردات میدانند، اما برخی دیگر نیز افزایش توان داخلی را علت اصلی کاهش ۶۵ درصدی واردات لاستیک سنگین به کشور میدانند که نکته مهمی است.
اواخر سال گذشته وزیر سابق صنعت معدن و تجارت در افتتاحیه نمایشگاه توانمندی‌های فنی و مهندسی ایرانی، از تقویت صنعت تولید لاستیک کشور خبرداد و گفت: سال ۹۷ حدود ۳۰ درصد نیاز لاستیک سنگین در داخل تولید شد، در سال ۹۸ این رقم به ۵۵ درصد رسیده و کشور تا سال ۱۴۰۰ در تولید لاستیک سنگین خودکفا خواهد شد.
موضوعی مهم که در سال جهش تولید، در دستور کار قرار گرفته است. ۱۱ مرداد مسئولان وزارت صمت با اعلام فراخوانی به تولیدکنندگان لاستیک سنگین، اعلام کردند متقاضیان سرمایه گذاری در تولید لاستیک سنگین، میتوانند در شهرک‌های صنعتی زمین رایگان دریافت کنند. همچنین اعلام شد متقاضیان تولید لاستیک سنگین از تسهیلات ریالی تبصره ۱۸ برخوردار، و منابع ارزی مورد نیاز آن‌ها نیز تأمین خواهدشد. سیاست‌هایی که با اعتماد مردم، و اولویت دادن به خرید کالای ایرانی میتواند بیش از بیش به خودکفایی کشور و توسعه اقتصادی و کاهش بیکاری در کشور کمک کند.
 
صادرات ۳۸ میلیون دلاری آب میوه ایرانی به ۳۵ کشور جهان
ایران در ۴ ماه اول سال ۹۹ بیش از ۳۸ میلیون دلار آب میوه به ۳۵ کشور جهان کرده است.
سید روح اله لطیفی، سخنگوی گمرک گفت: صنعت آبمیوه و کنسانتره در ایران را می‌توان صنعتی جوان تلقی کرد که در گروه صنایع تبدیلی کشور قرار می‌گیرد. در شرایطی که تا سال ۱۳۶۵ در این بخش تنها سه واحد تولیدی فعالیت داشت، طی این سال‌ها شمار واحد‌های تولیدی صنعت آبمیوه و کنسانتره ایران در حد قابل توجهی افزایش داشته است. بطوریکه کشورمان در طی ۴ ماه اول امسال اقدام به صادرات بیش از ۴۸ هزار تن آب میوه به ارزش ۳۸ میلیون و ۱۰۷ هزارو ۴۱۳ دلار صادرات داشته است.
دبیر شورای اطلاع رسانی گمرک افزود: صادرات آب میوه ایرانی شامل، آب میوه، مخلوط آب میوه ها، مخلوط آب میوه وسبزیجات، عصاره میوه، اسانس آب میوه، تخمیر بدون الکل، آب میوه تغلیظ شده، آب انواع مرکبات شامل پرتقال، وگریپ فروت وآب انگور، آب سیب و آب آناناس است.
لطیفی خاطر نشان کرد: صادرات آب میوه به بیش از ۳۵ کشور جهان شامل کشور‌هایی نظیر، آلمان، پاکستان، افغانستان، مالدیو، استرالیا، کانادا، سوئیس، هلند، ترکیه، پاکستان، زلاندنو، روسیه، نروژ، ترکیه، کویت و... بوده است که در این میان مهم‌ترین مقاصد این محصولات به پاکستان با ۹ میلیون و ۶۶۵ هزارو ۳۶۰ دلار در رتبه نخست و سپس ترکیه با ۶ میلیون و ۵۲۵ هزارو ۸۸۵ دلار وافغانستان با ۶ میلیون و ۱۵۱ هزارو ۴۵۳ دلار قرار دارند.
این مقام آگاه گمرک گفت: در مقابل این میزان صادرات آب میوه در این بازه زمانی، کشورمان صرفا ۲ هزارو ۱۱۱ تن به ارزش ۲ میلیون و ۱۱۰ هزارو ۹۵۲ دلار، آب میوه از ۸ کشور جهان واردات داشته است که این کشور‌ها ترکیه، برزیل، بلژیک، امارات، اسپانیا، تایلند، هند وایتالیا هستند که بیشترین واردات کشورمان از تایلند به میزان یک هزارو ۷ تن آب آناناس و آب آناناس تلغیظ شده به ارزش ۲ میلیون و ۱۰۶ هزارو ۹۳۷ دلار است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واکسیناسیون دام‌ها در زنجان علیه سویه جدید تب برفکی
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)