• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۴۶۵۴
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۷
بین الملل » آفریقا
رأی الیوم نوشت

سیلی محکم ملت و دولت سودان به آمریکا

روزنامه اینترنتی رأی الیوم نوشت ملت سودان موجب شدند سفر پمپئو به خرطوم و فشار‌های وی به دولت انتقالی سودان برای عادی سازی روابط خرطوم با رژیم صهیونیستی به نتیجه نرسد.

سیلی محکم ملت و دولت سودان به آمریکابه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ رأی الیوم که از لندن به روز می‌شود در سرمقاله امروز خود نوشت اگر گزارش‌هایی که فاش می‌کند عبدالله حمدوک نخست وزیر سودان با درخواست یا درست‌تر بگوییم با فشار‌های مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا در سفر به خرطوم برای عادی سازی روابط با رژیم اشغالگر اسرائیل مخالفت کرده است، صحت داشته باشد که به نظر هم می‌رسد این گزارش‌ها به یقین نزدیکتر است در آن صورت دولت سودان با این گام خود سیلی محکمی به دولت آمریکا زد و ضربه سختی به سفر کنونی پمپئو که هدف آن پیوستن شمار جدیدی از کشور‌های عربی به امارات و امضای توافقنامه صلح با تل آویو است، وارد کرده است.
 
پمپئو با ذلت خرطوم را ترک کرد
فضیلت این اقدام برای ملت برادر سودان و نیرو‌های ائتلاف آزادی و تغییر است که رهبری اعتراضات مسالمت آمیز را به عهده داشت و همین اعتراضات بود که به سرنگونی حکومت عمر البشیر دیکتاتور فاسد این کشور انجامید. ملت سودان دست از تظاهرات علیه عادی سازی روابط با امارات برنداشتند، اما این ائتلاف پیش از رسیدن پمپئو تأکید کرد دولت انتقالی حمدوک برای عادی سازی روابط با رژیم اسرائیل مجوزی ندارد. این موضع شرافتمندانه‌ای است که نخست وزیر سودان به آن پایبند بود، زیرا به خوبی می‌داند مخالفت با این موضع یعنی ازسرگیری اعتراضات و سرنگونی دولتش است.
پمپئو در سفر به سودان به عنوان نخستین مقصدش حامل معامله پایاپای باج خواهانه‌ای بود یعنی عادی سازی روابط با رژیم اشغالگر در مقابل حذف نام سودان از فهرست کشور‌های حامی ترورریسم. اما روشن است که سودان عربی و مسلمان و صاحب میراث درخشان تاریخی و وطن خواهانه با این معامله مخالفت کرد و باعث شد پمپئو با ذلت و خواری و دستان خالی فرودگاه خرطوم را ترک کند و امیدواریم چنین باشد.
 
وزیر خارجه آمریکا ملت سودان را نمی‌شناسد 
وزیر خارجه آمریکا ملت سودان را نمی‌شناسد و از باطن وطن خواهانه و اصیل آن و باور عمیقش به ارزش‌های کرامت و عزت نفس و نیز از تاریخ آکنده از حمایت‌های ملت این کشور از مسائل بر حق در فلسطین و آفریقا بی خبر است به همین سبب گمان کرد مأموریتش آسان است و سودان دومین کشوری خواهد بود که برای امضای توافقنامه صلح و عادی سازی روابط که به گشوده شدن سفارت رژیم غاصب صهیونیستی در مرکز خرطوم منجر شود و پرچم رژیم اسرائیل با ستاره داودش بر فراز دیوار‌های این سفارتخانه به اهتزاز در آید.
 
ملت سودان از یک سوراخ دوبار گزیده نمی‌شود
ملت سودان از دیدار ژنرال عبد الفتاح برهان رئیس شورای نظامی این کشور با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل در اوگاندا و در ماه فوریه گذشته غافلگیر شد و مصمم است که این لغزش تکرار نشود و از یک سوراخ در کمتر از شش ماه دو بار گزیده نشود.
آمریکا، سودان را زمانی که با جدایی جنوب موافقت کرد، فریب داد و یک سوم سرزمین این کشور را با وعده رفاه و شکوفایی از آن جدا کرد و پاداش این کار نیز فقر و محرومیت و گرسنگی بیشتر بوده است و نامش نیز همچنان در فهرست ترریسم قرار دارد و علاوه بر اینکه در منطقه دارفور ناآرامی ایجاد شده است و دولت کنونی آمریکا که از تل آویو اداره می‌شود و تل آویو بر تصمیمات آن مسلط است انتظار داشت سودان را بفریبد و بار دیگر با استفاده از وضع دشوار اقتصادی و برگ برنده حذف نامش از فهرست تروریسم، سوء استفاده کند.
اعتماد ما به این ملت اصیل است که از ارزش‌های عزت و کرامت و حاکمیت محافظت می‌کند و امیدواریم استقلال، حاکمیت و اراده مردم سودان حاکم و پیروز باشد و نیز افراد شریف از نمایندگان ملت سودان در ائتلاف نیرو‌های آزادی و تغییر بر این کشور حکومت کنند و پیروز شوند.
از ملت سودان که با این مواضع، اعتبار را به سه «نه» تاریخی سودان بازگرداند قدردانی می‌کنیم و امیدواریم برخی ملت‌های دیگر نیز به ملت سودان اقتدا کنند چراکه پمپئو در سفر به این کشور‌ها به دنبال آن است که دولت‌های این کشور‌ها را وارد فهرست اهانت آمیز و خفت بار عادی سازی روابط کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کلاهبرداری ۱۹۵ میلیون تومانی به بهانه یارانه معیشتی دولت
تشدید نظارت بر بازار مجازی طلا با تشکیل واحد ویژه کنترل
اجرای پویش «شهر آماده» در مدارس منطقه ۲ هم‌زمان با هفته پدافند غیرعامل
زنگ تاریخ - ۱۳ آبان
گسترش کشت طلای سرخ در بهشهر
تبلور مبارزه با جنایات مستکبران در روز ۱۳ آبان
پخش برنامه های «دو نقطه، مثبت آموزش و کشیک سلامت» از قاب سیما
نشست خبری تشکل‌های دانش آموزی به مناسبت روز مبارزه با استکبار جهانی
حمایت از طراحان ایده در همایش ملی فرصت‌های سرمایه گذاری فاوا
دعوت تشکل‌ها و نهاد‌های مهاباد برای حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۱۳ آبانماه
پخش زنده سه دیدار از لیگ نخبگان آسیا از شبکه ورزش
رفع کدورت میان ناظم و دانش‌آموز بوکانی
برنامه پیش فروش قطعی سکه با سررسید ۳۰ بهمن
بزرگ‌ترین رقابت تیمی قرآنی بچه‌های مسجد در سطح ملی
اژه‌ای : مقصران ماجرای بانک آینده باید پاسخ‌گو باشند
تشییع پیکر پدر شهید محرابی کالی در لفور
محدودیت‌های ترافیکی مراسم راهپیمایی روز ۱۳ آبان در ارومیه 
مازندران، آماده برگزاری باشکوه راهپیمایی ۱۳ آبان
تکذیب ادعا‌ها درباره مرگ یک جوان در الیگودرز
توقیف ۷ تُن مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا
آخرین وضع مصدومان سپاهان
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)