• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۱۴۲۰۱
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۷
سیاسی » مجلس
نماینده مجلس:

آمریکا بدون لغو تحریم‌ نمی‌تواند به برجام بازگردد

نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ایران اجازه نمی‌دهد که طرفین مقابل از برجام سوءاستفاده کنند، گفت: آمریکا بدون لغو تحریم‌های یکجانبه علیه ایران، نمی‌تواند به برجام بازگردد.

آمریکا بدون لغو تحریم‌ نمی‌تواند به برجام بازگرددبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای محمد حسن آصفری در مصاحبه با برنامه «رویداد» رادیو گفتگو، با اشاره به گزارش اخیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در مورد فعالیت‌های هسته‌ای ایران اظهار کرد: بر اساس توافق‌نامه برجام، آژانس بین المللی انرژی اتمی وظیفه دارد که بر فعالیت‌های هسته‌ای ایران نظارت داشته باشد و در همین چارچوب ایران تاکنون همکاری‌های خوبی با آژانس داشته است، چنانکه در طول این مدت بار‌ها شاهد بازرسی‌های سرزده بازرسان آژانس از فعالیت‌های هسته‌ای ایران بوده ایم.
وی با بیان اینکه در چند سال اخیر هرگاه مقامات فعلی و قبلی آژانس به ایران سفر کرده‌اند در گزارش‌های سفرشان تاکید کرده‌اند که فعالیت‌های ایران در چارچوب برجام است، خاطر نشان کرد: متاسفانه علیرغم اینکه ایران به تعهدات خود عمل کرده و همکاری خوبی با آژانس داشته است، ولی غربی‌ها و آژانس بین المللی انرژی اتمی از میزبانی خوب ایران سوء استفاده کرده و از این موضوع به غلط برداشت کرده اند که ایران در مقابل فشار‌ها و خواسته‌های آن‌ها کوتاه آمده است.
آقای آصفری با تاکید بر اینکه با توجه به فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای ایران، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی و دبیر کل سازمان ملل باید نسبت به رفع تحریم‌ها علیه ایران اقدام کنند، ادامه داد: در ارتباط با موضوع اختلافی که بین ایران و آژانس نیز وجود داشت، دو طرف به توافق رسیدند و بیانیه‌ای را در این زمینه منتشر کردند.
این نماینده مجلس با بیان اینکه باید دید که برخی از کشور‌های غربی چگونه می‌خواهند بار دیگر از گزارش آژانس در راستای منافع خود و افزایش فشار به ایران استفاده کنند، در مورد انتشار برخی از اخبار مبنی بر بازگشت آمریکا به برجام تاکید کرد: لازمه بازگشت آمریکا به برجام این است که این کشور در ابتدا تمام تحریم‌های یکجانبه علیه ایران را لغو کند.
وی ادامه داد: اگر آمریکا با نقشه اروپایی‌ها بخواهد به برجام بازگردد و در این فرآیند از مکانیزم ماشه علیه ایران استفاده کند، ایران این موضوع را به هیچ عنوان آن را قبول نخواهد کرد و اجازه نمی‌دهد که طرفین مقابل از برجام سوء استفاده کنند و همچنین آمریکا بدون لغو تحریم‌های یکجانبه علیه ایران، نمی‌تواند به برجام بازگردد.

کلاه گشاد رژیم اسرائیل بر سر امارات
عضو هیات رئیسه کمیسیون امور داخلی و شورا‌ها تاکید کرد: کشور‌های منطقه باید بدانند آسیب‌های ارتباط امارات با رژیم صهیونیستی نصیب آن‌ها هم خواهد شد و دود آن فقط به چشم امارات نخواهد رفت.
آقای محمد حسن آصفری با اشاره به اقدام خائنانه امارات متحده عربی در علنی کردن روابط خود با رژیم صهیونیستی، گفت: اقدامی که ابوظبی انجام داد، اقدامی نیست که کشور‌های منطقه نسبت به آن ساکت بنشینند.
وی با اشاره به نشست اخیر دبیران کل گروه‌های فلسطینی در بیروت، افزود: کشور‌های عرب منطقه، اجلاس کشور‌های مسلمان، اتحادیه بین‌المجالس کشور‌های اسلامی باید نسبت به اقدام امارات موضع گیری کنند.
آقای آصفری با بیان اینکه اسرائیلی‌ها کلاه گشادی را بر سر امارات می‌گذارند، گفت: تبعات این توافق و پس لرزه‌های آن دامن گیر کشور‌های کوچک منطقه به ویژه کشور‌های کوچک حوزه خلیج فارس خواهد شد.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی تفکر از نیل تا فرات را در افکار خود می‌پروراند که محقق نشد، افزود: هرگونه اقدامی برای چراغ سبز نشان دادن به رژیم صهیونیستی مطمئناً خودکشی است و تیر خلاص به خود زدن است.
وی با بیان اینکه کشور‌های منطقه باید نسبت به اقدام امارات موضع گیری کنند، تاکید کرد: کشور‌های منطقه باید بدانند آسیب‌های ارتباط امارات با رژیم صهیونیستی نصیب کشور‌های دیگر هم خواهد شد و دود آن فقط به چشم امارات در آینده نخواهد رفت.
عضو مجمع نمایندگان استان مرکزی با بیان اینکه راه جبران خیانت امارات، ابراز پشیمانی و اعلام برائت از رژیم اسرائیل است، اظهار کرد: امیدوارم که امارات زودتر بیدار شود، ما علاقه‌مند هستیم با همه کشور‌های همسایه ارتباط داشته باشیم و جمهوری اسلامی به دنبال ایجاد امنیت در منطقه است.
نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، صبرا و شتیلا و دیگر مناطق، با گذر زمان از بین نخواهد رفت، تصریح کرد: با توجه به بیانات رهبری معظم انقلاب، امیدواریم امارات متوجه اشتباه خود شود و تا دیر نشده، بیش از این صحنه را برای سوء استفاده رژیم صهیونیستی در منطقه ندهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایستادگی در برابر نظام سلطه، دفاع از حاکمیت الهی
تداوم راه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی
سیر تا پیاز یک سناریوی کشته سازی دیگر در دهدشت
پاسخ زائران حاج قاسم به یاوه گویی‌های رییس جمهور منفور آمریکا
اعتبار آمریکا در عرصه بین‌الملل مخدوش شده است
واکنش هنرمندان کرمان به یاوه گویی‌های اخیر ترامپ تروریست
اهدای ۵۰۰ سری جهیزیه ازدواج آسان به زوج‌های جوان
دستگیری سه گروه شکارچی متخلف در ملکان
دستور دکتر پزشکیان برای بررسی جامع ناآرامی های استان ایلام
ایران حسین (ع) تا ابد پیروز است
تکذیب انفجار در بندر شهید رجایی
اصناف بازوی مردمی و توانمند نظام هستند
آتش سوزی در یک جایگاه تهران به دلیل نقص فنی یک خودرو
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان؛ ۱۵ دی ۱۴۰۴
کاهش کیفیت هوا در سمنان
پایان ۳ روز خلوت عاشقان با خالق هستی
نجات هوایی دو مادر باردار از منطقه صعب‌العبور در آذربایجان شرقی
بزرگداشت یار دیرین حاج قاسم؛ حاج حسین پور جعفری
جلسه شورای عالی قوه قضائیه ۱۴۰۴/۱۰/۱۵
بسته خبر‌های کوتاه ۱۵ دی ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
آتش سوزی درکارخانه کاله آمل
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۵ دی ۱۴۰۴
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)