• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۱۴۳۶۹
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۷
بین الملل » آمریکا
جنگ ناتمام ترامپ با رسانه‌ها؛

درخواست دونالد ترامپ برای اخراج خبرنگار شبکه فاکس نیوز

رئیس جمهوری آمریکا، اخراج خبرنگار فاکس نیوز به دلیل گزارش وی مبنی بر توهین دونالد ترامپ به کهنه‌سربازان را خواستار شد.

  درخواست دونالد ترامپ برای اخراج خبرنگار شبکه فاکس نیوزبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ روزنامه گاردین در مقاله‌ای به قلم لورن آرتانی نوشت: جنجال بر سر اظهارات دونالد ترامپ درباره سربازان کشته شده آمریکایی باعث شده که رئیس جمهوری آمریکا یکی از حوزه های کلیدی حمایتی اش را هدف قرار دهد و اخراج روزنامه نگار فاکس نیوز را که جزییاتی از این رسوایی را منتشر کرده بود، خواستار شود.
مجله آتلانتیک مطلبی را منتشر کرده و در آن توضیح داده بود که چگونه ترامپ در سال ۲۰۱۸ سفر خود را برای ادای احترام به یک گورستان سربازان آمریکایی در بیرون از پاریس پایتخت فرانسه لغو کرده است، زیرا معتقد بوده است این سربازان افرادی «بازنده» و «احمق» بوده اند. سایر رسانه‌ها این خبر را تائید کردند و جزئیات بیشتری از این رفتار توهین آمیز ترامپ را به سربازان آمریکایی شرح دادند.
از جمله کسانی که این مطلب را تایید کردند، "جنیفر گریفین" خبرنگار امنیت ملی فاکس نیوز بود که در توئیتر تائید کرد ترامپ این سربازان را «احمق» خواند و سوال کرد چه کسی می‌خواهد سرباز شود و گفت نمی‌خواهد به کشته شدگان در جنگ در قبرستان آیزن- مارن در فرانسه ادای احترام کند.
در میان انکار خشمگینانه این موضوع از سوی کاخ سفید و متحدان ترامپ، احتمالا گزارش گریفین بسیار ناراحت کننده بود، زیرا این گزارش از پایگاهی مخابره شده است که معمولا وفادارانه از ترامپ حمایت کرده است و مجریان محافظه کار و حامی ترامپ همواره مشتاقانه از وی حمایت کرده اند.
ترامپ در توئیتی گفت «جنیفر گریفین باید به علت این نوع گزارش کردن اخراج شود. هرگز برای جویا شدن نظر ما تماس نگرفت. فاکس نیوز از دست رفته است.»
کاخ سفید تلاش کرده است این گزارش را به شکل غیرمعمول، شاید به علت نگرانی از تاثیر این رسوایی بر حمایت محافظه کاران حامی ارتش، رد کند. خود ترامپ هم این گزارش را یک حقه با انگیزه‌های سیاسی خواند و رد کرد.
وی روز جمعه به خبرنگاران در کاخ سفید گفت «هیچکس به اندازه من درباره سربازانمان، مجروحان جنگی، سربازانمان که در جنگ کشته شده اند، احساس احترام ندارد.» وی جمعه شب گفت این گزارش یک حقه است.
ملانیا ترامپ همسر ترامپ نیز در یک مداخله سیاسی نادر در توئیتر نوشت مطلبی که در آتلانتیک منتشر شده است، حقیقت ندارد. البته جان کلی رئیس سابق کارکنان ترامپ و ژنرال بازنشسته ارتش درباره اظهارات ترامپ سکوت کرده است.
آتلانتیک گزارش داد که کلی در روز یادبود در گورستان آرلینگتون در سال ۲۰۱۷ همراه ترامپ بوده است. در آن زمان کلی وزیر امنیت ملی بود. در این گزارش آمده است در آن روز در حالی که ترامپ مقابل مزار پسر کلی که در سال ۲۰۱۰ در افغانستان کشته شد، ایستاده بود از کلی سوال کرد «من نمی‌فهمم. این کار (ادای احترام) چه فایده‌ای برای آن‌ها دارد؟»
گزارش‌های متعددی حاکی از این است که نزدیکان و دوستان کلی وی را ترغیب کرده اند درباره این موضوع صحبت کند، اما وی از مصاحبه و اظهارنظر کردن درباره این موضوع خودداری کرده است.
آنتونی سی زینی ژنرال بازنشسته نیروی دریایی و دوست نزدیک کلی به نیویورک تایمز گفت «احتمالا کلی از اظهارنظر کردن درباره موضوعی که ممکن است سیاسی تلقی شود، خودداری می‌کند.»
وی گفت «همچنین فکر می‌کنم وی به تعهدش برای محرمانه نگه داشتن تعاملاتش با رئیس جمهور پایبند است.»
در همین حال ترامپ که حدس می‌زند کلی احتمالا منبع آتلانتیک باشد روز جمعه گفت که «کلی خسته شده بود و حتی در آخرین روز‌های حضورش در کاخ سفید نمی‌توانست کارهایش را انجام دهد.»
سایر مقامات نظامی آمریکا از جمله جیم ماتیس که وی نیز یک ژنرال بازنشسته نیروی دریایی و وزیر دفاع سابق ترامپ است در مورد این موضوع سکوت کرده است.
جو بایدن معاون رئیس جمهور سابق آمریکا و رقیب دموکرات ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری نوامبر با استناد به این گزارش‌ها به شدت از اظهارات منتسب به ترامپ در خصوص سربازان آمریکایی انتقاد کرد. بایدن این ادعا‌ها را «نفرت انگیز» خواند و گفت «ترامپ برای ریاست جمهوری آمریکا فرد مناسبی نیست.»
بایدن در اظهارنظر احساسی خود در ویلمینگتون ایالت دلاور گفت «وقتی پسرم داوطلب شد و به ارتش آمریکا پیوست و برای یک سال به عراق رفت مدال گرفت. وی احمق نبود.» پسر بایدن در سال ۲۰۰۸ به عراق اعزام شد و در سال ۲۰۱۵ بر اثر سرطان درگذشت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت ترمیم سریع محل سیم‌های سرقت‌شده برق و تلفن در اردبیل
انبارهای استان مرکزی مملو از نهاده‌های دام و طیور
راه اندازی دکل جدید همراه اول در شهرک صنعتی کاویان فریمان
دارو‌های قاچاق عامل تداخل دارویی و مسمومیت‌های شدید
یادگار ماندگار پدر برای فرزند آسمانی‌اش
عرضه بیش از ۹۲۰ هزار تن کالا در تالار‌های بورس کالا
آغاز هفته سوم لیگ برتر والیبال ساحلی از بندر ترکمن
آخرین روز‌های پاییز کم بارش
جهش تولید در کشاورزی با دانش گره خورده است
ثبت احوال بوشهر در مسیر حکمرانی هوشمند
ارتش بر خلق فناوری‌های بازدارنده متمرکز شده است
انتشار کتاب‌های کودک در هفته‌ای که گذشت
تولید تجهیزات آزمایشگاهی داخلی، گامی حیاتی در جهت خودکفایی علمی و کاهش خروج ارز است
جهش ۴۸ درصدی صادرات چای ایران
اداره کشور با «نمی‌توانم» و «نمی‌شود» معنا ندارد
هشدار پلیس راه درباره احتمال سیلاب
اسماعیلی: هنوز تا تحقق عدالت و کیفیت آموزشی فاصله داریم
استمرار برفروبی در جاده‌های کوهستانی مازندران
مصر اتیوپی را به اقدام نظامی تهدید کرد
آغاز ثبت سفارش جدید محصولات ایران خودرو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
اتوبوس‌های قم ۲۶ آذر رایگان شد
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)
طرح جامع جمع‌آوری آب‌های سطحی اهواز نیازمند ۱۵ همت اعتبار  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)