• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۱۹۹۲۸
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۱
گیلان » اجتماعی

حمایت از کشاورزان خسارت دیده گیلان

دکتر نوبخت معاون رییس جمهور گفت : شخصا پیگیر پرداخت غرامت شرکت های بیمه به کشاورزان خواهم بود.

حمایت از کشاورزان  خسارت دیده گیلانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛  معاون رئیس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه در گفتگوی خبر ساعت 20 شبکه باران با اشاره به ارزیابی های انجام گرفته از میزان خسارت های وارد شده به کشاورزی گیلان در پی بارش های شدید اخیر گفت : دولت همواره کنار مردم است و در بحران های گذشته آن را به ثابت کرده است.
  • دکتر محمد باقر نوبخت خطاب به کشاورزان به ویژه کشاورزانی که شالیزارهای شان را بیمه نکردند افزود : شخصا پیگیر پرداخت غرامت شرکت های بیمه به کشاورزان خواهم بود.
وی از تشکیل ستاد پیگیری خسارت های کشاورزی در گیلان خبر داد و گفت : کشاورزانی هم که شالیزارهایشان را  بیمه نکردند مورد حمایت قرار می گیرند.
معاون رییس جمهور با اشاره به اینکه تا ۲ درصد از بودجه کشور برای بحران ها استفاده می شود افزود : به کشاورزانی که در هر نقطه ای از کشور بر اثر بلایای طبیعی خسارت وارد شده باشد کمک می شود.
دکتر محمد باقر نوبخت در ادامه به آغاز ریل گذاری مسیر رشت – انزلی - کاسپین اشاره کرد و گفت : سراسر ایران به کارگاه ریلی تبدیل شده و تمام محورهای ریلی کشور در حال ساخت و تکمیل است.
  • وی با اشاره به کمبود منابع مالی با وجود تحریم ها و تهدیدها افزود : تلاش کردیم که علاوه بر تامین حقوق کارمندان ، پروژه های عمرانی را نیز تکمیل کنیم.
رییس سازمان برنامه و بودجه با با بیان اینکه محور ریلی رشت – انزلی - کاسپین موجب اتصال دریای خزر به خلیج فارس است گفت : پروژه های عمرانی رها نشده و با جدیت پیگیری می شود تا به نتیجه مطلوب برسد.
دکتر محمد باقر نوبخت با تاکید بر اینکه با آغاز ریل گذاری محور رشت – کاسپین - انزلی، امسال شاهد اتصال محور ریلی کشور به دریای خزر خواهیم بود افزود : ریل گذاری انزلی به آستارا نیز انجام خواهد شد.
وی به ساخت سد پلرود و شفارود نیز به عنوان 2 پروژه ملی در گیلان اشاره گفت : این 2 سد قبل از پایان دولت آبگیری می شود.
معاون رئیس جمهور با اشاره به باقیمانده آزاد راه قزوین - رشت در محدوده منجیل - رودبار نیز افزود: برای تکمیل 8 کیلومتر باقیمانده به ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که در تلاشیم تا پایان دولت دوازدهم به بهره برداری برسد.
 
  • دکتر محمدباقر نوبخت با اشاره به احیای تالاب بین المللی انزلی و مشکلات طرح بایوجمی گفت : به دلیل اهمیت موضوع منابع لازم را برای این امر اختصاص می دهیم.
    وی اختلافات بین سازمان ها را از دلایل تاخیر در بهره برداری از پروژه ها در کنار مشکلات مالی دانست و افزود : مقرر شد اگر بین سازمان حفاظت محیط زیست و وزارت راه اختلاف نظر وجود داشته باشد روند انجام کار متوقف نشود و با حکمیت سازمان برنامه و بودجه، پروژه با رعایت قوانین زیست محیطی و پروتکل ها اجرا شود.
    معاون رئیس جمهور با انتقاد از اینکه برخی اقدامات برای توسعه راه ها با انتقادها و گاهی نیز با تهمت هایی همراه است گفت : متاسفانه اگر وارد جنگل و یا کوه شویم با تهمت جنگل خوار، کوه خوار و زمین خوار مواجه می شویم.
 
دکتر محمدباقر نوبخت با اشاره به افتتاح ۲ بیمارستان تالش و لنگرود که در دوران کرونا به بهره برداری رسید از پیگیری ساخت بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی در رشت خبرداد. 
 
  • وی در ادامه با اشاره به مطالبات کادر درمان که در ایام کرونا سختی های بسیاری را متحمل و حافظ سلامت مردم شدند تصریح کرد : اسفند پارسال در زمان آغاز شیوع کرونا حداقل 3 هزار و ۶۰۰ میلیون تومان فوق بودجه بین استان های درگیر همچون قم، گیلان و غیره تقسیم شد.

    رییس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه حقوق کادر درمان به موقع پرداخت می شود افزود : کارانه کادر درمان که از درآمد اختصاصی بیمارستان ها تامین می شد، به دلیل کاهش درآمدها پرداخت نشد و دولت طی ۲ مرحله هزار و ۲ هزار میلیارد برای پرداخت کارانه ها اقدام کرد.
 
 دکتر محمدباقر نوبخت گفت : 5 هزار میلیارد تومان هم هفته گذشته به وزارت بهداشت و درمان پرداخت شد که تا پایان هفته آینده تمام مطالبات کادر درمان پرداخت می شود.
 
وی افزود : این هفته نیز با ابلاغ بخشنامه ای به وزارت بهداشت و درمان ، فوق العاده ها نیزپرداخت می شود.
معاون رییس جمهور با اشاره به همسان سازی حقوق بازنشستگان گفت : اسفند پارسال با افزایش حقوق شاغلین، فاصله ای بین شاغلین و بازنشستگان ایجاد شد که از اول مهر امسال همسان سازی حقوق بازنشستگان انجام می شود.
محمدباقر نوبخت با تاکید بر اینکه در کنار توسعه و عمران به فکر معیشت مردم نیز هستیم افزود : هنر ما این است که در شرایط تحریم به شکل مطلوبی مدیریت کنیم.
 
  • وی با اشاره به نوسانات بازار به ویژه بازار سرمایه از تشکیل صندوق ثبات ساز سرمایه جهت کنترل نوسانات و هیجان ها خبرداد و گفت : یک درصد از پول صندوق توسعه ملی به این صندوق اختصاص یافت تا نوسانات کنترل شود.
    رییس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه رفتارهای هیجانی در بورس باعث ایجاد مشکلاتی شده است افزود : وزارت امور اقتصادی موظف شده بازار را کنترل تا به شرایط عادی بازگرداند.
 
  • دکتر محمدباقر نوبخت در پایان به مطالبات ایثارگران نیز شاره کرد و گفت : یک ریال نسبت به مطالبات ایثارگران بدهکار نیستیم و تمام منابع مالی نقد پرداخت شد، و فقط بخشی برای پرداخت های درمان باقی مانده که به زودی مطالبات بیمه دی پرداخت می شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی فعالان بازار با مدیرعامل منطقه آزاد ماکو برای عبور از موانع
احداث بیمارستان تخصصی و جراحی سرطان در ماکو
افزایش ۵ میلیون متر مکعبی مخزن سد مهاباد 
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم عملیات عمرانی با بتن‌ریزی عرشه پل B۵ تقاطع غیرهمسطح آذربایجان
بهره‌مندی ۹۰۹ خانوار عشایری خوی از آب شرب پایدار
انباشت ۵ هزار خودروی توقیفی در پارکینگ‌های آذربایجان‌غربی
رازی، رکوردار تردد مسافر در بین پایانه‌های مرزی آذربایجان غربی
سنجش سلامت ۱۶ هزار نوآموز در مراکز جامع آذربایجان‌غربی
فرماندار ماکو: با جدیت از بروز تخلفات در بازار جلوگیری شود
محکومیت ۲۰ هزار میلیارد ریالی متخلفان اقتصادی در آذربایجان‌غربی
برنامه‌های هفته فرهنگی ارومیه غنی‌تر از سال‌های گذشته برگزار شود
کشف ۶ کیلوگرم نقره قاچاق در مرز بازرگان 
حفاظت از اراضی کشاورزی نیازمند عزم همگانی است
لینک‌های کالابرگ الکترونیک، طعمه جدید کلاهبرداران سایبری
اتمام ۲۹.۵ کیلومتر از طرح راهسازی محور نقده – پیرانشهر - تمرچین
۴۰۰ هزار هکتار از دیم زار‌های آذربایجان‌غربی در قالب طرح پایداری تولید کشت می‌شود
همایش ملی مدیریت ضایعات کشاورزی و غذایی بهمن ۱۴۰۴ برگزار می‌شود
 همکاری بنیاد مسکن و جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی برای تأمین مسکن
افزایش روستا بازار‌های آذربایجان غربی به ۲۷ مورد در چارچوب طرح معیشتی دولت 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
غیر حضوری شدن مدارس تهران
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
آتش سوزی درکارخانه کاله آمل
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)