• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۶۱۳۷۹
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۲
کرمانشاه » اقتصادی

سفر نماینده ویژه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به کرمانشاه

نماینده ویژه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به کرمانشاه به منظور حمایت از طرح‌های اشتغالزایی در استان به کرمانشاه سفر کرد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری کرمانشاه؛ هوشنگ بازوند در دیدار با منصوری، سفر نماینده ویژه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به کرمانشاهمعاون توسعه کار آفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نماینده ویژه وزیر در استان کرمانشاه برای تسریع و تسهیل در اجرای طرح‌ها و اقدامات پیش بینی شده بر اساس سند اشتغال استان؛ گفت: از حمایت‌ها و مساعدت‌های صورت گرفته به منظور تداوم روند کاهشی نرخ بیکاری استان تشکر می‌کنم و امیدوارم با تدوین برنامه ضروری ۹ ماهه نیز شاهد انجام اقدامات موثر و کاربردی برای افزایش اشتغالزایی در استان باشیم.

 استاندار کرمانشاه به نرخ بالای بیکاری در سال ۹۶ و روند افزایشی آن اشاره کرد و بیان داشت: در سه سال گذشته تقریباً ۷ درصد نرخ بیکاری استان براساس سند اشتغال، برنامه‌های پیش بینی شده، مشارکت مردم و حمایت نهاد‌های متولی کاهش یافت و علی رغم اینکه درگیر بحران نیز بودیم، اما رشد فزاینده بیکاری کنترل شد و نه تنها افزایش پیدا نکرد، بلکه کاهش هم داشت و در واقع از بحران‌ها فرصتی برای اشتغال ایجاد کردیم.

وی با بیان اینکه نرخ بیکاری هم اکنون نیز مشکل و اولویت اصلی برنامه‌های استان است؛ اظهار داشت: امروزه شاهد افزایش علاقه مندی به سرمایه گذاری در استان به دلیل تسهیل و تسریع در انجام فرآیند‌ها و طرح‌های حمایتی هستیم و این روند نیز به کاهش نرخ بیکاری کمک می‌کند، اما انتظار داریم در این زمینه دولت مساعدت و کمک ویژه‌ای انجام دهد تا یکی از گرفتاری‌هایی که خانواده‌ها به شدت درگیر آن هستند؛ حل شود.

 بازوند افزود: در تمامی دیدار‌های مردمی موضوع بیکاری توسط مراجعین مطرح می‌شود و هرچند تلاش مضاعفی در این راستا صورت گرفته است، اما به این معنی نیست که این مشکل حل شده و باید به تقاضای مردم پاسخ داده شود.

استاندار کرمانشاه یادآورشد: امکان استخدام همه بیکاران در دستگاه‌های اجرایی میسر نیست؛ اما برای متقاضیان ایجاد شغل، افراد دارای مهارت، کارآفرینان، تولید کنندگان و سایر مشاغل خرد و خانگی باید شرایطی را فراهم کنیم که با تسهیلات حمایتی مسیر راه اندازی اینگونه کسب و کار‌ها تسهیل شود و با تثبیت شغل و دیگر مراقبت‌های لازم امکان افزایش اشتغالزایی فراهم شود.   

 مقام ارشد استان ادامه داد: مردم از حاکمیت و دولت انتظار دارند؛ موضوع اشتغال آن‌ها حل شود یا اقدامات موثری در این زمینه برداشته شود، هرچند شرایط سخت تحریم هاتی ظالمانه و بحران کرونا براقتصاد تاثیرگذاشته، ولی توقع می‌رود سیستم بانکی در این وضعیت همراهی بیشتری با متقاضیان ایجاد شغل داشته باشد.

 وی واگذاری اختیارات بیشتر به استان‌ها را برای اجرای طرح‌ها به عنوان یکی از راهکاری ضروری به منظور تسریع در انجام امور ذکر کرد و گفت: در سال پایانی دولت با نگاه ویژه به اشتغال و تلاش دوچندان در قالب برنامه‌های کوتاه مدت پیش بینی شده می‌توان بخش دیگری از مشکل جوانان جویای کار و البته با اولویت افراد دارای مهارت رفع کرد.

 استاندار کرمانشاه اقدامات صورت گرفته در حوزه مشاغل خرد و خانگی، تکمیل زنجیره ارزش به عنوان راهبرد اشتغالزایی، حمایت از کارآفرینان و برنامه‌های دارای اولویت، اختصاص یارانه دستمزد، تقویت فعالیت‌های فنی و حرفه‌ای با رویکرد اشتغال مهارت محور (رشته‌های مشخص) و ساماندهی تجارت مرزی را تشریح کرد و بیان داشت: امروز با حضور معاون توسعه کار آفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی شاهد هستیم اولویت استان شناسایی و احصا شده و مورد حمایت قرار می‌گیرد که با شناسایی دقیق جامعه بیکاران و تمرکز بر مهارت آموزی بر اساس نیاز و تقاضای بازار و تمرکز بر راه اندازی کسب و کار‌های خرد می‌توان روند کاهشی نرخ بیکاری را تداوم داد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
اجرای طرح نسل پاک جزیره پاک در کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)