• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۶۳۹۰۷
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۳
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
وضعیت کرونا در استان تهران

تداوم محدودیت‌های کرونایی در هفته آینده

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران، از تداوم محدودیت‌های کرونایی در هفته آینده خبر داد.

تداوم محدودیت‌های کرونایی در هفته آیندهبه گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و سلامت گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای دکتر علیرضا زالی، در گفتگوی تلویزیونی، درباره وضعیت کرونا در استان تهران، گفت: در طول چند هفته اخیر در گستره کشور از جمله استان تهران در مجموع شیب به نسبت مطلوبی را در کاهش آمار شاهد بوده ایم.

وی با بیان اینکه کماکان به دلیل پیچیدگی‌هایی که در شهر و استان تهران وجود دارد هنوز برخی آمار‌ها از نظر کمی باید مورد توجه قرار بگیرد، گفت: تعداد بیماران بستری ما در تهران بالغ بر ۲۵۰۰ بیمار است که از این تعداد حدود ۹۳۴ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

آقای دکتر زالی افزود: در ۲۴ ساعت گذشته ۴ هزار و ۹۰۰ نفر در بخش سرپایی با تشخیص کرونا به ما مراجعه کرده اند که حدود ۲ هزار و ۹۰۰ نفر از آنان به بخش‌های بهداشتی و ۲ هزار نفر نیز به بخش‌های سرپایی درمانی مراجعه کرده اند.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران، تعداد بیماران فوت شده با تشخیص کرونا را در بیمارستان‌های استان در طول ۲۴ ساعت گذشته ۳۹ مورد و بیماران ترخیص شده از بیمارستان‌ها را ۳۷۰ مورد عنوان کرد و گفت: به رغم اینکه نسبت به هفته گذشته آمار‌ها کاهش را نشان می‌دهد، اما هنوز موارد جدیدی از بستری در تهران وجود دارد؛ میزان مراجعین سرپایی نیز اگرچه نسبت به هفته گذشته تقلیل پیدا کرده است؛ اما هنوز عدد قابل توجهی است.

آقای دکتر زالی افزود: شرایط تهران همان طور که بار‌ها اعلام شده به رغم کاهش نسبی شاخص مرگ و میر باید شکننده و ناپایدار تلقی شود.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران، تصریح کرد: کاهش آمار به معنای افول قطعی این بیماری نیست و از نظر زمانی هنوز با قاطعیت نمی‌توانیم بگوییم که در مسیر کاهش بیماری در حال حرکت هستیم.

وی افزود: طبیعتاً اگر شاهد کاهش ابتلاء و کاهش بار مراجعین بیمارستانی در تهران باشیم می‌توانیم آن را به اجرای طرح محله محوری نسبت دهیم.

آقای دکتر زالی افزود: طبیعتاً در هفته آینده می‌توان تحلیل دقیق‌تری در این زمینه ارائه داد.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران، یادآور شد: در ۲۴ ساعت گذشته ۲۹۰ بیمار جدید در بیمارستان‌های استان پذیرفته شده اند.

وی درباره آخرین وضعیت محدودیت‌های کرونایی استان تهران توضیح داد: وضعیت اکثر شهرستان‌های استان تهران کماکان نارنجی تلقی می‌شود، بنابر این محدودیت‌های در نظر گرفته شده برای شهر‌های نارنجی در اکثر شهرستان‌های استان در هفته آتی نیز ادامه خواهد داشت.

آقای دکتر زالی درباره جهش ویروس کرونا اظهار کرد: ویروس جدیدی در کار نیست، بلکه یک جهشی در ویروس کووید ۱۹ پدید آمده و یک واریانت جدید از این ویروس در انگلستان و عمدتاً در لندن و نواحی جنوب شرقی این کشور شکل گرفته است.

وی با بیان اینکه هنوز درباره زمان بروز این تغییرات در ویروس نمی‌توان قطعی اظهار نظر کرد، گفت: درباره اینکه میزان مرگ آفرینی ناشی از تغییرات ویروس چقدر می‌تواند باشد هنوز تحقیقات مکفی صورت نگرفته است، اما میزان انتقال و سرایت پذیری آن بین ۵۰ تا ۷۰ درصد بیشتر شده است.

آقای دکتر زالی اضافه کرد: به نظر می‌رسد بخشی از تغییر و جهشی که در این ویروس صورت گرفته با تغییری که در آفریقای جنوبی به خصوص در سواحل آفریقای جنوبی در گذشته ایجاد شده، شباهت داشته باشد.

وی با اشاره بر اثربخشی فاصله گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در برابر ویروس جهش یافته، گفت: درباره اثربخشی واکسن‌های موجود و همچنین دارو‌ها در برابر تغییرات جدید ویروس باید مطالعات دقیق‌تری حاصل شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
منع حضور مبتلایان به آنفلوانزا در میهمانی‌های شب یلدا
ورود نخستین گروه قو‌ها و غاز‌های مهاجر به پارک ملی بوجاق
سازمان تبلیغات اسلامی به نهادی قرآنی تبدیل شده است
قهرمانی ایران در دوگانه آسیا
تخریب ۱۶ آلاچیق در حریم رودخانه زاینده رود
فردا با دو ساعت تاخیر اغاز ساعات کاری
دستگیری شکارچیان متخلف و کشف ادوات شکار
فردا مدارس و ادارات با ۲ ساعت تاخیر آغاز به کار می‌کنند
تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی در کرمان
کسب ۵ نشان رنگارنگ رزمی کاران قمی در گیلان
افتتاح یک هزار میلیارد تومان طرح، امسال در شهرستان همدان
۲ شهید در حمله صهیونیست‌ها به جنوب لبنان
مرخصی ۷ روزه به ۶۸۱ زندانی واجد شرایط سمنان به مناسبت شب یلدا
عملیات طرح تامین انتقال آب به اراضی کشاورزی روستای ممسنی شهرستان اردل
برگزاری مرحله استانی مسابقات ملی مشاعره دانشجویی در آذربایجان‌شرقی
افزایش بستری‌ها در سارایوو به‌دلیل آلودگی هوا
تلفیق آلودگی و سرما در استان
احتمال بارش پراکنده و خفیف برف و باران در برخی نقاط آذربایجان‌غربی
برگزاری نمایشگاه دانش آموزی در شاهرود
فعالیت ۶ واحد مستقل و وابسته بسته‌بندی تخم‌مرغ در همدان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
محرومیت دوساله خواهران منصوریان
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۲ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)