• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۸۷۹۷۴
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۸
اجتماعی » جامعه و شهری

هزار ساختمان مشابه پلاسکو در تهران داریم

معاون شهردار تهران: بیش از هزار ساختمان در تهران داریم که با خطر جدی مشابه پلاسکوی سابق مواجه هستند.

هزار ساختمان مشابه پلاسکو در تهران داریمبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای عبدالرضا گلپایگانی در حاشیه بازدید آقای فتاح رئیس بنیاد مستضعفان از ساختمان جدید پلاسکو با گرامی داشت یاد شهدای آتش نشان، افزود: از همه همکاران و تیم مهندسین و پیمانکارانی که کار پلاسکو را طبق برنامه زمان بندی پیش برده اند تشکر می‌کنم و امیدورم اتفاقی رخ دهد که همه شهروندان تهرانی خاطره تلخی که ۴ سال پیش رخ داد، به عنوان مظهر آغاز یک تحول در ساخت و ساز رخ بدانند.
وی به صدور پروانه ساخت ساختمان جدید پلاسکو اشاره کرد و گفت: مهمترین کار در این خصوص، صدور پروانه بود که باید صادر می‌شد و این وظیفه بر عهده شهرداری بود. ضمن اینکه همه ضوابط و مقررات ساخت پلاسکو از ابتدا تاکنون اجرا شده و پروانه این ساختمان نیز برهمین اساس صادر شده است.
معاون معماری و شهرسازی شهردار تهران با بیان اینکه باید ۳۵۰ پرونده در پلاسکو رسیدگی و حقوق افراد لحاظ می‌شد، افزود: از همان ابتدای ساخت این ساختمان پس از تکمیل نقشه ها، فرآیند پیچیده محاسبات حقوق مکتسبه پلاسکو با بررسی ۳۵۰ پرونده آغاز شد تا حقوق کسی ضایع نشود.
آقای گلپایگانی درباره عوارض پلاسکو نیز گفت: در این خصوص تعامل خوبی بین شهرداری و بنیاد رخ داد، شورای تامین ابتدا اعلام کرد که شهرداری عوارض نمی‌گیرد، اما به دلیل مغایرت با قانون، عوارض محل محاسبه و حدود ۴۵ میلیارد تومان طبق نرخ سال ۹۹ عوارض تعیین شد که بنیاد مستضعفان بخشی از این عوارض را در قالب دو ساختمان باغ‌های وثوق الدوله و عبقری به نرخ سال ۱۳۹۷ محاسبه و تهاتر کرد و مابقی آن نیز (براساس نرخ سال ۹۹) به صورت نقدی پرداخت شد.
وی افزود: استاندارد‌های مهندسی، سازه و استاندارد‌های مورد نظر آتش نشانی به دقت بررسی شد و این مکان در تراز مهندسین اول کشور است.
معاون شهردار با بیان اینکه تعداد ساختمان‌هایی که مانند پلاسکو آسیب پذیر هستند کم نیستند، گفت: براساس بررسی‌های صورت گرفته بیش از هزار ساختمان در تهران با از نظر سازه و ایمنی مشابه ساختمان سابق پلاسکو با خطر جدی مواجه هستند، حتی برخی از ساختمان‌های دولتی نیز نیاز به مقاوم سازی دارند.
وی افزود: امیدواریم هر چه زودتر مقاوم سازی یا بازسازی آن‌ها با همکاری شهرداری مناطق انجام شود تا دوباره شاهد وقوع سوانح و فجایعی مانند پلاسکو نباشیم.
آقای گلپایگانی گفت: ساختمان جدید پلاسکو از نظر مهندسی ساختمانی تراز اول در کشور محسوب می‌شود و امیدواریم تا پایان مراحل ساخت این روند ادامه داشته باشند تا خاطره تلخ سانحه پلاسکو در ذهن شهروندان به عنوان آغاز به کار ساختمان جدید پلاسکو تغییر کند.
وی افزود: برای پاسداشت یاد و خاطره شهدای آتش نشان سانحه پلاسکو بخشی از این ساختمان به گالری تبدیل خواهد شد.
صبح امروز با حضور رئیس بنیاد مستضعفان، معاون معماری و شهرسازی‌شهرداری تهران و جمعی از مدیران شهری از ساختمان جدید پلاسکو بازدید و پروانه ساختمان پلاسکو صادر شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف بیش از ۲۰ تن روغن تنظیم بازار در یاسوج
فیلم‌های سینمایی شبکه‌های نمایش و دو، جمعه ۱۹ دی
توزیع ۱۸۰ تن برنج در شهرستان زنجان
کمک مربی تیم والیبال بانوان مس رفسنجان:در بازی‌های بعدی جبران کنیم
تداوم آلودگی هوا در اصفهان
حفظ آرامش بازار و صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان با مصوبات کمیته اقدام مشترک تنظیم بازار
ثبت ملی کاربافی اردکان؛ گامی برای صیانت از میراث کهن ایرانی
پیشرفت ۸۸ درصدی طرح‌های محرومیت‌زدایی خراسان جنوبی
ورود سامانه بارشی به مازندران از اواخر جمعه
میراثی زرین در تار و پود تاریخ
راه اندازی ۴۰ غرفه توزیع کالا‌های اساسی در اهواز
با حکم وزیر ورزش و جوانان؛ سرپرست فدراسیون کبدی مشخص شد
آشکارسازی آلودگی هوا به کمک حسگر‌ها
گسترش مبارزه زیستی در گلخانه‌های شیروان رویکردی نوین در مسیر کشاورزی 
تدوین طرح جامع آب فارس به‌زودی
فیلم‌های سینمایی تلویزیون، جمعه ۱۹ دی
استاندار تهران: بازار با انسجام و همراهی بازاریان از شرایط سخت عبور می‌کند
تیراندازی مرگبار به یک کلیسا در آمریکا با ۸ کشته و زخمی
توسعه فیبرنوری در مدارس سیستان و بلوچستان
اهدا زمین توسط خیر بوکانی برای نجات جان مسافران محور بوکان به مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۲ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
توضیحات وزیر ارشاد درباره کاغذ و ارز ترجیحی  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)