• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۰۶۶۰۱
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۷
ورزشی » بانوان

پیشنهاد پاداش ویژه برای بانوان مدال آور

معاون امور بانوان وزارت ورزش : پیشنهاد پاداش ویژه، برای مدال آوران بانو در المپیک را پیگیری می‌کنم.

پیشنهاد پاداش ویژه برای بانوان مدال آوربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مهین فرهادی‌زاد در نشست خبری به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب، افزود: در سالی که گذشت فعالیت‌های زیادی در بخش زنان صورت گرفت که می‌توان به برنامه‌های ساختاری، ورزش قهرمانی، همگانی و عدالت جنسیتی اشاره کرد.
وی گفت: با توجه به تفاهمنامه، تفکیک فعالیت زنان از مردان مورد توجه قرار گرفته که توزیع منابع براساس آن پیش‌بینی شد. بحث ساختار ورزش زنان در استان‌ها از مسائل دیگری بود که فضا را به زنان داد تا در تصمیم‌گیری‌ها حضور داشته باشد.
معاون امور بانوان وزارت ورزش و جوانان در خصوص افزایش سرانه ورزشی، افزود: امسال ۲۲۴ پروژه ورزشی افتتاح شد که در دهه فجر هم پروژه‌هایی افتتاح می‌شود. از این پروژه‌ها ۵۰۱۵۴۵ متر مربع به فضای ورزش کشور اضافه شد که زنان می‌توانند منتفع شوند. یکی از برنامه‌های ما در فضای روستایی ارائه تمرینات لازم و سنجش ساختار است تا آن‌ها بتوانند ناهنجاری‌هایی که برایشان اتفاق افتاده، استفاده کنند. خانه‌های روستایی محلی است تا زنان هم برنامه سنجش را ارائه دهند و هم از امکانات ورزشی بهره‌مند شوند.
فرهادی زاد گفت: سال ۹۲ تفاهمنامه‌ای را با ابتکار معاون رئیس جمهوری امضا کردیم مبنی بر اینکه ۲ هزار نیروی زن از روستا از بین مربیان آمادگی جسمانی به سنجش ساختار مجهز شوند و خودشان مجری طرح باشند. ۲ میلیارد اعتبار این تفاهمنامه است که نوبت اول آن انجام شده است.
وی در خصوص فعالیت‌های همگانی، افزود: در ورزش همگانی هم فعالیت‌های متنوعی داریم. سال ۹۷ طرح نشاط و تندرستی داشتیم که ۲ برنامه به آن اضافه شده که می‌توان به گردشگری ورزش اشاره کرد. براساس نوع امکانات فضا برای فعالیت‌ها فراهم شده است. طرح دیگر ما المپیاد ورزشی دختران روستایی است که سال آینده انجام خواهد شد.
معاون امور بانوان وزارت ورزش و جوانان درباره کرسی‌های بین‌المللی، گفت: بانوان در این بخش خیلی خوب فعال شده‌اند. مثلا الهام پزشکی عضو کمیته مربیان فدراسیون جهانی است. امینی عضو کمیته فنی فدراسیون جهانی جودو شده که این‌ها برای ما بسیار مهم است. ما در مجموع ۸۸ کرسی برای بانوان داریم.
فرهادی‌زاد درباره اینکه ارزیابی شما برای المپیک توکیو چیست، گفت: ما ۶ سهمیه در المپیک و ۱۰ سهمیه در پارالمپیک داریم، اما هنوز فرصت برای افزایش سهمیه است. فضایی که در فدراسیون‌ها هست، فضای همدلی است و مسئولان نگاه یکدست دارند که همین باعث آرامش می‌شود. من امیدوارم بچه‌ها در المپیک نتایج خوبی بگیرند.
معاون امور بانوان وزارت ورزش و جوانان در خصوص پاداش بازیکنان فوتسال، افزود: با علی نژاد صحبت کردم که گفت وزارت پاداش را پرداخت کرده، بعد با نبی و بهاروند صحبت کردم که گفتند پاداش تمامی ورزشکاران باقی مانده و آن‌ها منتظر پول فیفا هستند.
فرهادی زاد در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا نگاه ویژه‌ای به مدال‌آوران المپیک در بخش زنان، خواهید داشت، گفت: پیشنهاد خوبی است. در زمان مدال‌آوری کیمیا علیزاده این نکته بود. برای ایجاد انگیزه حتما این موضوع را مطرح خواهم کرد. ما در رشته‌های مختلف می‌توانیم مطرح شویم و پیشنهاد ویژه پاداش برای مدال انگیزه آن‌ها را بیشتر خواهد کرد.
وی با اعلام اینکه به المپیک خوشبین است، افزود: من کاملا به المپیک خوشبین هستم. از نظر من مقامی که الهه احمدی در المپیک داشت اهمیت دارد و حضور او در فینال بسیار مهم است. او در حال فعالیت است، اما ما ورزشکاران دیگری هم داریم. در پارالمپیک هم ساده جوانمردی، شهلا بهروزی‌راد، زهرا نعمتی ورزشکارانی هستند که می‌توانند روی سکو بروند.
معاون امور بانوان وزارت ورزش و جوانان همچنین درباره وضعیت سرمربی تیم ملی فوتسال و حاشیه‌های به وجود آمده، گفت: متاسفانه شنیدم بحث انتخابات و یارگیری است، اما من قبول ندارم و این تحلیل خوبی نیست. می‌توانند کامل برای شهناز یاری و من توضیح دهند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ورود وزیر امور خارجه به ژنو
گشایش نمایشگاه نقاشی خط در مراغه
حقوق گمرکی ۴ درصدی برای واردات انواع خودرو در سال آینده
دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای در تبریز
رژیم صهیونی تلاش می کند مذاکرات خراب شود
ارتقای کیفیت زندگی، محور اصلی توسعه در شهر‌های جدید
راه‌اندازی سامانه نوبت‌دهی برخط مرکز شماره‌گذاری خودرو منطقه آزاد انزلی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۴
تأکید محیط‌زیست بر رعایت الزامات زیست‌محیطی در واحدهای صنعتی ابهر
زنجان با ۱۳۰۰ شرکت تعاونی فعال، پیشرو در ۱۵ رشته تخصصی
اوقات شرعی اهواز، ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۴
افزایش سهمیه کلیه واحد‌های پخت نان بربری و سنگک استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان (۲۶ بهمن ۱۴۰۴)
رفع تصرف از اراضی ملی در رحیم‌آباد
توزیع کالا‌های اساسی و اقلام ضروری در بهبهان
رسانه و خبرنگار چشم و گوش مسئولان هستند
خروج سامانه بارشی از سمنان
نوسازی ناوگان فرسوده اتوبوس در لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد
سرلشکر حاتمی: دافوس قدمگاه بزرگان ارتش است
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام
واکسیناسیون تب برفکی دام‌ها در طارم ، زنجان
دوازدهمین نمایشگاه سالانه گل ارکیده در شیکاگو
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی
امروز هوای ۲۰ شهر خوزستان آلوده است
رفع تصرف چند هزار متر مربع از اراضی دولتی در خوزستان
حادثه مرگبار بر اثر برخورد پراید و تریلی در میمه
نبرد با ایران برای ترامپ درس عبرت خواهد شد
مراسم چهلم شهدا و جانباختگان فتنه آمریکایی - صهیونی دی
قالیباف خطاب به وزیر تعاون: نحوه دهک بندی را اصلاح کنید
متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سال آینده به ۹۰ درصد می‌رسد
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۶ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۳ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
افزایش ۲۱ درصدی ورودی سدها و کاهش ۵ درصدی ذخایر آبی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
حضور داور کردستانی در کلینیک داوری جهانی رشته کاراته  (۱ نظر)
دستگیری اعضای یک گروه خشن تروریستی در گلستان  (۱ نظر)