نان زنجان با کیفیتترین نان کشور
درصد ضایعات نان در استان زنجان بطور میانگین بین ۱۰ تا ۱۵ درصد است.
به گزارش گروه اقتصادی
خبرگزاری صدا و سیما مرکز زنجان ؛سرپرست معاونت بازرگانی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت:۹۰ هزار تن گندم از ۳۵۰ هزار تن گندم تولیدی استان برای تولید نان اختصاص مییابد.
رحمنی افزود: درصد ضایعات نان درکشور ۱۰ تا ۳۰ در صد و در استان زنجان بطور میانگین بین ۱۰ تا ۱۵ درصد است .
وی با بیان اینکه سالانه ۷۴ هزار تن نان در استان زنجان دور ریخته میشود؛ کیفیت آرد، مهارت نانوا و دقت مصرف کننده در نگهداری نان را سه عامل در میزان کیفیت نان عنوان کرد.
سرپرست معاونت بازرگانی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان در ادامه از پرداخت تسهیلات ۴۰ میلیون تومانی برای بهسازی واحدهای نانوایی در استان خبر داد.