• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۹۳۴۸۰
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۱
فارس » اجتماعی
مدیر مدرسه علمیه منصوریه شیراز:

توزیع ۱۳هزاربسته معیشتی بین آسیب دیدگان از کرونا در شیراز

۱۳ هزار بسته معیشتی و ۷ هزار پرس غذای گرم به همت خیران و قرارگاه عمار بین آسیب‌دیدگان از کرونادر شیراز توزیع شد.

توزیع ۱۳هزاربسته معیشتی بین آسیب دیدگان از کرونا در شیرازبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،مدیر مدرسه علمیه منصوریه شیراز ماه مبارک رمضان را بهترین فرصت برای درک ارزش‌های دینی و معنوی دانست و گفت: رسول گرامی اسلام (ص) در خطبه شعبانیه فرمودند ماه رمضان، ماهی است که ساعات آن ماه، روز‌ها و شب‌های آن بهترین شب‌های سال است.
حجت‌الاسلام حمیدرضا حدائق رمضان را ماه بهار قرآن برشمرد و اضافه کرد: پیامبر (ص) همچنین فرمودند در این ماه به میهمانی خداوند دعوت شده‌ایم، در این ماه نفس زدن‌ها ثواب تسبیح دارد، البته حضرت در بیان نکردن که نفس‌های شخص روزه‌دار، لذا افرادی که نتوانسته‌اند روزه بگیرند، اما ماه رمضان را درک کرده‌اند این برکات شامل حال آنان خواهد شد.
مدیر حوزه علمیه منصوریه شیرازتأکید کرد: باید از فرصت‌های ماه رمضان استفاده کنیم، عزیزانی که در ماه رمضان به دنبال خیر هستند همان کسانی هستند که در زمره مخلصین و رستگاران قرار خواهند گرفت.
وی گفت: خدمات مبلغان دینی و تبلیغ هفتگی در ایام شیوع کرونا تعطیل نشده بلکه به دلیل شرایط کنونی تغییر پیدا کرده است.
مسئول قرارگاه عمار حوزه علمیه منصوریه شیراز افزود: از ابتدای شیوع این بیماری منحوس تا به امروز بنا به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر کمک‌های مؤمنانه و حضور فعال مؤمنان ۱۳ هزار بسته معیشتی و ۷ هزار پرس غذای گرم به همت خیران و قرارگاه عمار بین آسیب‌دیدگان از کرونا توزیع شده است.
 
بیشتر بخوانید:
قرارگاه جهادی شهید محسن جعفری به یاری نیازمندان شرق شیراز می‌رود

مدیر مدرسه علمیه منصوریه شیراز با بیان اینکه بیش از ۸۰ هزار قرص نان رایگان از سوی طلاب قرارگاه عمار بین مستمندان و خانواده‌های نیازمند توزیع شده است، ادامه داد: همچنین ۹۵۰ میلیون تومان وجه نقد به خانواده‌های نیازمند که از قبل شناسایی شده بودند واریز شده است.
حدائق از اعطا و پرداخت ۴۰۰ میلیون وام قرض‌الحسنه به واسطه خیران به افراد آسیب دیده از کرونا خبر داد و افزود: با مشارکت خیران و قرارگاه عمار شیراز ۵ سری جهیزیه کامل آماده و به زوج‌های جوان مناطق محروم اهدا شد.
مسئول قرارگاه عمار مدرسه منصوریه شیراز گفت: با شروع سال تحصیلی ۲۰ دستگاه گوشی هوشمند و تبلت و بیش از ۳۰۰ بسته آموزشی، تحصیلی در مقاطع مختلف تحصیلی به دانش‌آموزان کم برخوردار شیراز اهدا شده است.
او همچنین از توزیع ۴۰۰ بسته بهداشتی خبر داد و گفت: طلاب این حوزه در برنامه تغسیل و تدفین اموات کرونایی و همیار بیمار در بیمارستان‌های کرونایی حضور فعال دارند همچنین ۱۵ گروه از طلاب قرارگاه در نقاط مختلف شهر به صورت متمرکز با کانون‌های فرهنگی مساجد که تحت پوشش این قرارگاه بودند، مسئولیت ضدعفونی معابر و حسینیه‌ها و مساجد را به عهده داشتند و در جریان زلزله سی‌سخت هم مبلغین این حوزه ۲ مرتبه جهت کمک‌رسانی و خدمت به منطقه اعزام شدند و با عنایت ویژه‌ای که مرجع عالیقدر آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی داشتند ۱۱۵۰ بسته معیشتی از سوی طلاب این حوزه توزیع شد.
حدائق همچنین با اشاره به اجرای طرح بزرگ ضیافت کریم، ادامه داد: در ماه مبارک رمضان امسال با هدف کمک به محرومان و آسیب دیدگان از کرونا ۱۰۰۰ بسته معیشتی تهیه که ۳۰۰ بسته با همکاری ناحیه مقاومت شهرستان خفر و حوزه علمیه منصوریه توزیع شده است.
او افزود: به‌مناسبت میلاد حضرت امام حسن مجتبی (ع) که با نام اطعام ایتام و نیازمندان نامگذاری شده است، ۸۰۰ پرس غذای گرم با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و حفظ شان خانواده‌های جامعه هدف، در بین نیازمندان ومحبین اهل بیت توزیع شد.
مدیر مدرسه علمیه منصوریه شیراز بیان کرد: همچنین در ماه مبارک رمضان ۱۰ هزار قرص نان به‌صورت رایگان و با شناسایی محله‌های محروم بین نیازمندان توزیع شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت سرمایه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ۲ اسفند
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
دعای هر روز و روز سوم ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۲ اسفند ۱۴۰۴
آغاز پویش مثبت ماه در زنجان
قدردانی اداره کل ارزیابی و نظارت خبر رسانه ملی از صدا و سیمای آذربایجان شرقی
اهدای ۲۱ قلم لوازم ضروری زندگی به مددجویان کمیته امداد هشترود
خبر‌هایی از برنامه ریزی برای ایجاد پایگاه نوروزی در گرمسار
بازدید معاون توسعه روستایی ریاست جمهوری از طرح‌های اشتغال‌زا در رفسنجان
هنگام استفاده از اینترنت هرگز اطلاعات شخصی را به دیگران ندهید
بالگرد اورژانس هوایی برای تسریع درمان جوان ۲۱ ساله به پرواز در آمد
دزفول، قطب تولید مرکبات سالم 
دستگیری سارقان اماکن خصوصی در چاراویماق
پیشرفت گسترده در توسعه ۳۲۹ هکتاری بندر امام خمینی (ره)
بیش از یکهزار متر مربع اراضی ملی در اهواز به بیت المال بازگشت
افزایش تراز دریاچه ارومیه
پیشرفت مطلوب اجرای طرح چهارخطه شوشتر-صالح شهر-دزفول
ماندگاری هوای گرم در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
تاکایچی به چین هشدار داد
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان
توقیف ۸۵۰ کیلوگرم زغال و چوب از قاچاقچیان در کهگیلویه و بویراحمد
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان؛ اولویت با شهرهای پرجمعیت
فشار مذاکراتی و جنگ روانی؛ دو دلیل تحرکات نظامی آمریکاست
پهلوگیری ناوشکن دنا در بندر ویشاخاپاتنام هند
اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان شورا‌های شهر
پیش‌بینی بارندگی پراکنده در شمال کشور
ثبت‌نام بیش از ۵ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
دعای هر روز و روز دوم ماه مبارک رمضان
دستگیری عامل آتش سوزی تالاب انزلی
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)