• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۵۰۸۳۲
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۴
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
عباس عبادی در نشست خبری:

تبدیل وضعیت پرستاران در انتظار تعیین تکلیف بودجه ۱۴۰۱

معاون پرستاری وزارت بهداشت، تبدیل وضعیت پرستاران را در انتظار تعیین تکلیف بودجه ۱۴۰۱ اعلام کرد.

تبدیل وضعیت پرستاران در انتظار تعیین تکلیف بودجه ۱۴۰۱به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از وبدا، «عباس عبادی» در نشست خبری که در استودیو سلامت وزارت بهداشت برگزار شد، درباره تبدیل وضعیت قرارداد پرستاران، گفت: از ابتدای دوره کووید تا ۲۴ بهمن ۹۹ که آخرین آزمون استخدامی برگزار شد، مجموعا در نظام سلامت مجوز جذب ۵۵ هزار نفر را داشتیم که حدود ۴۲ درصد از این گروه برای پرستاری بود و فرایند جذب آن‌ها به پایان رسیده است. این قاعده به غیر از تبدیل وضعیت عزیزان ایثارگر است؛ اما تعداد زیادی از همکاران وضعیت استخدامی به شکل قراردادی، تبصره‌ای و ... است که اواخر آبان با مکاتبه وزارت بهداشت با ستاد ملی کرونا و سازمان برنامه و بودجه و سازمان اداری استخدامی، تبدیل وضعیت کارکنان را درخواست کردیم.

معاون پرستاری وزارت بهداشت افزود: اعتبارات این موضوع باید برای سال ۱۴۰۱ بررسی شود؛ با تعامل فشرده‌ای که معاونت توسعه وزارت بهداشت با مبادی ذی ربط مانند سازمان اداری استخدامی و کمیسیون‌های تخصصی مجلس دارد، باید منتظر تصویب نهایی بودجه باشیم تا ببینیم اعتبارات در نظر گرفته شده برای این امر چقدر است، تا حدود دو هفته آینده که بودجه در صحن مجلس شورای اسلامی نهایی شود، می‌توانیم توضیحات بهتری ارائه دهیم.

وی ادامه داد: موضوعات معیشتی، دستمزد و ... مطالبات به حق است که جزو موانع خدمتی دسته بندی شده‌اند و باید این موانع برطرف شوند؛ از نظر سرانه پرستار به جمعیت و تخت و مدل‌های پرداخت باید نیز موانع رفع شود. بخشی از مدل پرداخت تعرفه گذاری خدمات پرستاری و بخشی به روز رسانی پرداخت‌ها و معوقات است که در چند روز آینده با پیگیری مقام محترم وزارت امیدواریم این فاصله و تاخیر در پرداخت به حداقل ممکن برسد.

معاون پرستاری وزارت بهداشت تاکید کرد: معنای عدالت در سلامت، دسترسی به موقع و ارزان به خدمات با کیفیت و با صرفه برای همه مردم است. همکاران پرستار نقش کلیدی در این امر دارند و یکی از وظایف مهم وزارت بهداشت فراهم کردن سلامتی قبل از بروز بیماری برای مردم و ارائه خدمات تخصصی‌تراست. اکنون فضای خدمتی ما در چارچوب بیمارستان‌ها محدود می‌شود؛ درحالی که این توانمندی وجود دارد که عرصه خدمت خود را به سطح جامعه ببرند.

عبادی همچنین در پاسخ به سوالی درباره تعرفه گذاری خدمات پرستاری، گفت: با تاکید مقام معظم رهبری و خبر خوبی که روز یکشنبه ۱۱ بهمن اعلام شد، شورای عالی بیمه، ضریب ریالی و ارزش نسبی خدمات را به تصویب نهایی رساند و به زودی در صحن دولت مصوبه آن اخذ خواهد شد. بر اساس قولی که دادیم، از اول دی ماه این موضوع عملیاتی شده، اما بر طبق مدل پرداختی که اکنون وجود دارد، پرداخت کارانه با حداقل شش ماه تاخیر صورت می‌گیرد. در حال حاضر کارانه دریافتی همکاران مربوط به تابستان امسال است؛ بنابراین، وصولی تعرفه و کارانه مرتبط با نظام پرداخت جدید، احتمالا از اواخر بهار ۱۴۰۱ اتفاق خواهد افتاد. نحوه و مدل محاسبه این پرداختی از ابتدای دی ۱۴۰۰ بر اساس دستور العمل جدید خواهد بود.

وی با تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی نیز ابراز امیدواری کرد: بر اساس آرمان‌های انقلاب اسلامی که با هدف عدالت خواهی و تعالی همه انسان‌ها پایه ریزی شده است، ما و بدنه نظام سلامت برای ارتقا و اعتلای این شعار ارزشمند در کنار یکدیگر با برنامه ریزی و تدبیر، شاهد ارتقای شاخص‌های سلامت و دستیابی همگان به خدمات با کیفیت و ارزان قیمت باشیم.

معاون پرستاری وزارت بهداشت در پاسخ به سوالی درخصوص آمار شهدای پرستاری در ایام کرونا گفت: آمار شهدای پرستاری را در دو بخش می‌توان نام برد؛ همکارانی که در دوره کووید ناشی از این بیماری فوت کردند، حدود ۱۵۰ نفر است و فرایند بررسی شهادت این همکاران در کمیته‌ای در وزارت بهداشت است که مصادیق بررسی می‌شوند و آنچه که نهایی شده است ۶۶ نفر است و مابقی پرونده‌ها هم در دست اقدام است. درباره برخی همکاران چون مستندات به حد کفایت نبوده، در این کمیته مصداق شهادت تایید نشده است.

عبادی همچنین با تاکید برضرورت آینده نگری در حوزه سلامت، افزود: آینده پیش رو، آینده‌ای همراه با افزایش نرخ سالمندی در جامعه است و به موازات آن بیماری‌های مزمن افزایش خواهد یافت و مجموع این عوامل سبب می‌شود حتما به سایر نقش‌های حرفه‌ای مان بیشتر فکر کنیم. امیدواریم در این دوره با کمک رسانه‌ها و سیاستگذاری مناسب شرایطی فراهم شود که مردم عزیز از خدمات فنی و علمی ما بهره بهتری داشته باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آئین قدردانی از نام‌آوران فرهنگی و هنری سیستان و بلوچستان
چهار نماینده ایران رقبای خود را شناختند
بررسی مشکلات تعاونی های مسکن مردم قروه
تساوی ذوب آهن مقابل چادر ملوی اردکان
پیگیری حقوقی جنایات دشمن صهیونی وآمریکا در جنگ ۱۲ روزه
پیام تبریک وزیر ورزش به ثریا آقایی پس از عضویت در کمیسیون ورزشکاران کمیته بین‌المللی المپیک
مراسم تکریم مادران و همسران شهدا در خرمشهر
نشست فعالان سیاسی کهگیلویه و بویراحمد با رئیس جمهور
واژگونی مرگبار خودرو در جاده سراوان-رشت
خیبر خرم آباد و شمس آذر قزوین به تساوی رضایت دادند
رونمایی از پلاک‌های هوشمند در چشمه‌شیرین شهرستان بدره
تجلیل از مادران و همسران شهدا در بندرعباس
انفجار در منزل مسکونی سبزوار با دو مصدوم
بازگشت کاروان دانش آموزان کیش از مناطق عملیاتی جنوب غرب
با دستور رئیس حوزه قضایی جازموریان، مطب متخلف پلمب شد
راه اندازی اولین پلتفرم همسان‌گزینی با الگوی روان‌شناختی
اجرای طرح سما کارت در سمنان
زن امروز جامعه ایران پویا و به دنبال کسب مدارج بالاست
موگرینی استعفا کرد
راه اندازی کارگاه تولید دوچرخه و کفش در زندان بم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
از بنزین تا هواشناسی! پاسخ دولتی‌ها به سوالات خبرنگاران
سپاه بزرگترین سازمان ضد تروریستی دنیا
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
طرح بزرگ دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه شکست خورد
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)