• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۵۸۶۱۰
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۱:۵۹
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر

طرح های حمایت از تولید و عادلانه سازی یارانه ها در وزارت جهاد کشاورزی

وزیر جهاد کشاورزی گفت: ما برای حمایت از تولید و عادلانه سازی یارانه ها سه طرح تامین سرمایه در گردش و تسهیلات، خرید قراردادی و حذف تعرفه صادراتی را در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی قرار داده ایم.

به گزارش خبرگزاري صدا وسيما، سیدجواد ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی در ارتباط زنده خبری ساعت ۲۱ درباره ارائه حمایت های جدید از تولیدکنندگان صنعت طیور کشور گفت: ما برای حمایت از تولید و عادلانه سازی یارانه ها سه طرح تامین سرمایه در گردش و تسهیلات، خرید قراردادی و حذف تعرفه صادراتی را در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی قرار داده ایم.

وی درباره طرح تامین سرمایه در گردش و تسهیلات برای مرغداران و دامداران، گفت:  ۲۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت توسط هیئت دولت تصویب شده  و هفته گذشته پرداخت و اجرای عملیاتی آن آغاز شده است.

وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: در روزهای پنجشنبه و جمعه هفته گذشته علاوه بر روزهای کاری، شعبات منتخب بانک کشاورزی به دامدارن و مرغدران در این راستا خدمات ارائه کرده اند و در این هفته نیز ارائه خدمات برای پرداخت تسهیلات سرعت می گیرد.

به گفته ساداتی نژاد، تلاش شده تا  برای پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش قوانینی که دست و پا گیر بوده رفع و تسهیلات با سهولت در اختیار متقاضیان قرار بگیرد.

وی با اشاره به این که  خرید قراردادی را نیز در دستور کار قرار داده‌ایم، گفت: تولید کنندگان ما ممکن است نگران فروش محصولات خود در پایان دوره باشند، بنابراین شرکت پشتیبانی امور دام از هم اکنون پیش خرید و یا خرید قراردادی را انجام می‌دهد و تولیدکنندگان هیچ دغدغه ای  در خصوص فروش محصولات خود زمانی که وارد بازار می شود را ندارند و این شرکت با نرخ مصوب محصول آنها را خریداری می کند.

وی با اشاره به رفع محدودیت ها در صادرات برخی از محصولات گفت: عوارض صادراتی در محصولاتی که مازاد آن ممکن است وجود داشته باشد مانند مرغ، تخم مرغ و یا شیر توسط ستاد تنظیم بازار برداشته شد  تا تولیدکنندگان بتوانند بدون دغدغه فعالیت کنند و مازاد تولید بتواند وارد بازارهای صادراتی شود.

وزیر جهاد کشاورزی با اعلام این که زنجیره های بزرگ ما در کشور از جمله اتکا، کوثرو زنجیره خوراک دام همه آمادگی دارند خرید قراردادی را از مرغداران انجام دهند؛ تصریح کرد:  تولیدکنندگان این حوزه هیچ دغدغه ای برای فروش محصول و تامین نهاده نداشته باشند.

ساداتی نژاد ادامه داد: اتحادیه دامدارن، انجمن و اتحادیه واردکنندگان، آماده فروش اعتباری برای تامین نهاده های دامی برای مرغداران و دامداران هستند، لذا هیچگونه معدوم سازی  جوجه یک روزه  با این برنامه ریزی صورت پذیرفته قابل قبول نیست.

وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد: تولیدکنندگان ما تامین کننده غذای مردم کشورهستند و با شرایط و امکاناتی که در طرح مردمی سازی یارانه ها از جمله تسهیلات، خرید قراردادی و آزادسازی صادرات شکل گرفته است حتی معدوم سازی یک جوجه هم قابل قبول نیست‌‌ و در مورد فیلم منتشر شده از معدوم سازی جوجه های یک روزه در فضای مجازی باید اذعان داشت که این کار غیر حرفه ای بوده و به گفته رئیس جمهور کار غیر شرعی است  و این مورد معدوم سازی جوجه یک روزه از ارزش فعالیت تولیدی آن ها کم نمی کند.

وزیر جهاد کشاورزی ضمن عذرخواهی از مردم کشورمان به دلیل معدوم سازی جوجه یک روزه توسط یکی از تولیدکنندگان، افزود: من اعلام می‌کنم که ما در کنار تولید کنندگان کشورهستیم و مثل همیشه حامی آنان بوده و هستیم.

وزیر جهاد کشاورزی گفت: مردم کشورمان و مصرف‌کنندگان حامی تولیدکنندگان کشورمان هستند.

وی ضمن تشکر از دستگاه قضا برای ورود به مسئله معدوم سازی جوجه های یک روزه در کشور، تصریح کرد:  معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی و سازمان جهاد کشاورزی در استان‌ها و مدیریت جهادکشاورزی شهرستان‌ها ۲۴ ساعته آمادگی دارند تا به هرگونه مسئله، سوال و مشکل تولیدکنندگان این حوزه پاسخ دهند.

وزیر جهاد کشاورزی در پایان تاکید کرد: هرگونه تولید مازاد اعم از شیر، مرغ، تخم مرغ و جوجه یک روزه  را به طور کامل در اختیار می گیریم و هیچ مشکلی از  این بابت وجود ندارد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
             

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری جلسه پیشگیری از وقوع جرم شهرستان بم
یادواره شهدای فهرج و سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی
سیل و طوفان در فهرج: خسارت 63 میلیارد تومانی به زیرساخت‌ها
 ارادت عموم مردم منطقه به شهید سلیمانی
درخشش نقشه‌برداران ثبت استان کرمان در اولین المپیاد ملی حدنگاریظ
حضور دوچرخه سوار تبریزی در مسابقات کاپ آزاد آسیایی مالزی
تبیین سیاست های اقتصادی دولت نیازمند همراهی دانشگاه هاست
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
احیای قنات مصرآباد خدابنده با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد ریالی
آذربایجان شرقی ظرفیت بالایی در ورزش دارد
تخصیص ۱۲۷ هکتار زمین برای طرح های تجدیدپذیر در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ دی ۱۴۰۴
دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی در کرمان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۷ دی ماه ۱۴۰۴
الحاق اراضی در تمام شهرستان‌های استان زنجان در دست انجام است
اوقات شرعی اهواز، ۱۷ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۷ دی ۱۴۰۴ به افق قم
موفقیت علمی زمانی ماندگار است که با اخلاص همراه باشد
محبت به امیرالمومنین حقیقتی برخاسته از معرفت
برخورد قطار خاش–زاهدان با واگن باری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
شیوه برگزاری امتحانات پایان نیمسال دانشگاه آزاد اسلامی
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۶ دی
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود نیجریه و مصر به مرحله یک چهارم نهایی
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۶ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
حق اولاد ۱۰۰ درصد و حق عائله‌مندی ۵۰ درصد افزایش می‌یابد  (۱ نظر)
آموزش و پرورش خط مقدم پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است  (۱ نظر)
کشفیات از دستگیر شدگان اغتشاشات در همدان  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
فعالیت ۳۵۹۶ تاکسی در برف و سرمای اردبیل  (۱ نظر)
ضرورت تدبیراندیشی برای افزایش جمعیت سالمند ایران در آینده  (۱ نظر)