• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۷۵۳۳۶
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۴
آذربایجان غربی » سیاسی
در گفتگوی ویژه خبری مطرح شد

بیش از ۴۵ هزار زائر از مرز تمرچین تردد کردند

استاندار آذربایجان غربی گفت:یش از ۴۵ هزار زائر طی چند روز گذشته از مرز تمرچین تردد کردند.

بیش از ۴۵ هزار زائر از مرز تمرچین تردد کردندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان غربی،محمد صادق معتمدیان استانداری آذربایجان غربی با حضور برنامه ی گفتگوی ویژه خبری گفت:فعال کردن مرزها ، استفاده حداکثری از مرز و توسعه دیپلماسی از مهمترین الویت های دولت سیزدهم است.

وی ادامه داد:امسال برای نخستین بار است که مرز تمرچین در شهرستان پیرانشهر در ایام اربعین حسینی پذیرای تردد زائران ایرانی به عتبات عالیات در عراق است و خوشبختانه تمامی زیر ساخت ها در مدت زمان کوتاهی برای تردد زائران به اربعین حسینی در استان به ویژه در مرز تمرچین آماده شده است.

استاندار آذربایجان غربی گفت:این مرز که از چهاردهم شهریور بازگشایی شده تا کنون بیش از ۴۵ هزار زائر از این مرز به عتبات عالیات و اربعین عزیمت کردند و بیش از یک هزار و ۵۰۰ زائر نیز این مرز را برای بازگشت انتخاب کردند.

استاندار آذربایجان غربی با تاکید بر آمادگی همه بخش‌ها جهت توسعه خدمت رسانی به زوار اربعین حسینی، گفت: مرز تمرچین  آمادگی و ظرفیت پذیرش بیش از ۱۰۰ هزار زائر را در برگشت از زیارت اربعین دارد.

آقای معتمدیان با بیان اینکه زمان عبور زائران از پایانه مرزی تمرچین حداکثر پنج دقیقه است گفت:چهارده گیت در مرز وجود داشت که برکت اربعین حسینی این گیت ها به 38 گیت ارتقا پیدا کرد تا زوار به راحتی از این مرز تردد کنند.

استاندار آذربایجان غربی با اشاره به بازخورد مناسب فعالیت مرز تمرچین برای خروج زوارالحسین (ع) گفت: وزیر کشور در بازدیدی که از مرز داشت، انتظار این میزان پیشرفت در تمرچین را طی چند هفته و رسیدن به شرایط حداکثری برای میزبانی از زوار نداشت.

معتمدیان اظهار کرد: در روزهای گذشته، زائرانی که از تمرچین وارد عراق شدند، از مبدا تا مقصد تحت نظارت بودند و بدون هیچ مشکلی به مقصد رسیدند.

وی با بیان اینکه مسیر زائران از استان های شمال غرب تا کربلا از طریق تمرچین، تقریبا نصف شده است، افزود: همچنین راه اندازی این مرز، ازدحام جمعیت در دیگر مرزها را کمتر کرد و استقبال بسیار خوبی را در این مرز شاهد بودیم.

وی با قدردانی از حضور قابل توجه مردم منطقه برای ارائه خدمات به زوار الحسین از جمله همراهی اهل سنت در شهرستان پیرانشهر تاکید کرد: تامین کامل امنیت زوار و نبود هیچ دغدغه‌ای در این خصوص، استفاده از حداکثر ظرفیت حمل و نقل در داخل استان و خارج از کشور در منطقه اقلیم کردستان عراق و تغذیه و اسکان مناسب زوار در مرز، شاخص‌هایی بود که به خوبی به اهداف مورد نظر در آنها رسیدیم.

استاندار آذربایجان غربی ادامه داد: ۲ هزار خودرو عمومی در آن سوی مرز با ۶۰۰ هزار تومان هزینه، زوار را تا بغداد می‌رسانند که در این خصوص، هیچ مشکلی نداشتیم.

معتمدیان از بهبود قابل توجه زیرساخت ها طی حدود یک ماه گذشته در شهرستان پیرانشهر و مسیرهای منتهی به مرز تمرچین خبر داد و یادآور شد: در این خصوص نیز پبشرفت های بسیار خوبی داشته‌ایم.

وی با تاکید بر اینکه علاوه بر امسال برای بهبود بیش از پیش زیرساخت های اعزام زائران طی سال آینده در مرز تمرچین نیز تلاش می‌کنیم، افزود: در این خصوص نیز برنامه ریزی شده و شاخص‌های زیرساختی در سال آینده بسیار بهتر خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهار آتش‌سوزی تالار الماس شرق آستانه‌اشرفیه
تخریب بیش از ۱۰۰ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در منطقه کرشت پردیس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۴ دی ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۴ دی ۱۴۰۴ به افق قم
کسب رتبه دوم عمرانی آذربایجان شرقی حاصل تعامل دستگاه‌های اجرایی
جرم انگاری اعتراض به نسل کشی در انگلیس
رونق خرید کالا‌های دست دوم برای هدیه کریسمس
اجبار به غنی‌سازی صفر مذاکره محسوب نمی‌شود
افزایش معافیت مالیاتی تا سقف ۴۰ میلیون تومان
اسناد جدید پرونده اپستین ترامپ را بیشتر تحت تاثیر قرار می‌دهد
حبس هشتاد هزار مهاجر در انبار‌های اداره مهاجرت آمریکا
ترامپ تهدید کرد مجوز پخش شبکه‌های تلویزیونی بزرگ را لغو می‌کند
احتمال تعطیلی تنها کارخانه تولید بالگرد در انگلیس
پیش بینی بارش های پراکنده برف در ارتفاعات شرقی سمنان
برگزاری محفل انس با قرآن دانش آموزان کیش در مسجد امام حسن (ع)
صنایع دریایی بدون سفارش ساخت
بسته خبر‌های کوتاه سوم دی ۱۴۰۴
نام‌نویسی داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی شهر از ۲۱ دی
حضور موفق بخش خصوصی در صنعت فضایی
پیروزی تیم فوتسال مس سونگون مقابل عرشیا شهر قدس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
سقف مهریه تابع اراده طرفین است؛ حمایت کیفری تا ۱۴ سکه
افزایش مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی در سال ۱۴۰۵
بارش برف و باران در غرب کشور، امروز ۳ دی ماه
تشکیل هسته استانی برای اصلاح مقررات صنعت چاپ
اعمال لیلة الرغائب یا شب آرزو‌ها
وضع ورود گردشگران به کشور به شرایط عادی رسیده است
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳ دی
بخشنامه جدید فروش محصولات سایپا ویژه خودرو فرسوده
توافق جدید ایران و آذربایجان برای کاهش ترافیک کامیون‌ها در مرز آستارا
قوه قضائیه آماده برخورد با متخلفان حوزه تنظیم بازار و احتکار
حریفان احتمالی ایران پیش از جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶
محدودیت‌های ترافیکی محور‌های شمالی در پایان هفته
پاسخ کوبنده ایران به غربیها: «غنی سازی صفر» درکار نیست
قهرمان جوجیتسو ایران درگذشت
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)