• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۷۶۱۲۸
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۴
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر

آغاز خرید تضمینی برنج پرمحصول مازندران با همکاری دولت

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران از آغاز خرید تضمینی برنج پرمحصول کشاورزان این استان با همکاری دولت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حسن عنایتی با اشاره به افزایش تولید برنج در سال زراعی جاری، افزود: در راستای حمایت از تولید داخلی، با پیگیری استاندار مازندران، نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی و وزیر جهاد کشاورزی، مازندران برنج مصرفی دستگاه‌های دولتی، ارگان‌ها و بیمارستان‌ها را تامین خواهد کرد.

آغاز خرید تضمینی برنج پرمحصول مازندران از سوی دولتعنایتی ادامه داد: در همین راستا با همکاری سازمان اتکا و سازمان تعاون روستایی استان مقدمات خرید ۵۰ هزار تن برنج پرمحصول از نوع ندا و شیرودی در مازندران آغاز شده است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: هفت مرکز در شهر‌های آمل، بابل، ساری، قائمشهر، میاندرود، بهشهر و نکا کار خرید برنج پرمحصول مازندران را بر عهده دارند و بنا داریم چهار مرکز دیگر را در استان راه اندازی کنیم تا کار خرید با سرعت بیشتری انجام شود.

عنایتی، قیمت هر کیلوگرم برنج ندا و شیرودی را با ۸ تا ۱۰ درصد شکستی به ترتیب ۳۳ هزار تومان و ۴۱ هزار و ۸۰۰ تا ۴۲ هزار تومان اعلام کرد و افزود: نحوه پرداخت به صورت نقدی خواهد بود و در مدت ۱۵ روز کاری، پول کشاورزانی که محصولات خود را به مراکز خرید تحویل داده اند به حساب شان واریز خواهد شد.

وی پیش بینی کرد، امسال بیش از ۵۰ هزار تن برنج پرمحصول و مازاد بر نیاز مصرف، از کشاورزان مازندرانی خریداری شود.

همچنین سیدمحمود حسینی پور استاندار مازندران، گفت: در حمایت از کشاورزان استان، خریداری ۵۰ هزار تن برنج تولیدی کشاورزان در دستور کار دولت قرار گرفت.

حسینی پور ادامه داد: حسب فرمایشات رهبر معظم انقلاب تا جایی که محصولات داخلی جهت عرضه وجود دارد محصولات خارجی نباید وارد بازار شود.

وی ادامه داد: به رغم اینکه برنج کاران مازندرانی تولیدات خود را امسال افزایش دادند این مسئله باعث شد مقداری در فروش محصولات برنج دچار مشکل شوند که دولت برای جبران این موضوع در مرحله اول تا سقف ۵۰ هزار تن برنج کشاورزان مازندرانی را خریداری کند که طی روز‌های آینده عملی می‌شود.

آغاز خرید تضمینی برنج پرمحصول مازندران از سوی دولتحسینی پور  تصریح کرد: در راستای حمایت از برنج مازندران که مشتریان خاصی در کشور‌های اطراف داریم، محدودیت تعرفه صادراتی برنج را حذف کردیم تا شاهد ممنوعیت صادرات این محصول نباشیم تا صادرکنندگان مازندرانی؛ برنج را با روش‌های نوین بسته بندی به کشور‌های مختلف صادر کنند.

طبق آمار رسمی جهاد کشاورزی مازندران امسال ۲۱۵ هزار هکتار از شالیزار‌های استان زیر کشت اول برنج رفت که از این سطح حدود یک میلیون و ۳۵۰ هزار تن شلتوک برداشت شد و همچنین کشاورزان با استقبال امسال ۱۰۵ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی خود را زیر کشت دوم بردند که به طور متوسط در هر هکتار از شالیزاری که کشت دوم ۲ تا ۳ تن شلتوک برداشت شده است. طبق آمار رسمی امسال حدود ۵۷ هزار هکتار از زمین‌های شالیزاری استان نشاء مجدد و ۴۸ هزار هکتار به روش رتون زیر کشت رفته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش و راهیابی وزشکار چهارمحال و بختیاری به مسابقات استعداد‌های برتر کشور
افزایش ۱۲ درصدی ارزش معاملات بورس انرژی در دومین هفته آبان
معرفی برترین‌های هفته سوم لیگ برتر پومسه بانوان
دستگیری متخلفان شکار غیرمجاز توسط یگان حفاظت محیط زیست در دنا
آغاز عملیات ساخت نیروگاه ۳ مگاواتی در سفیدسنگ فریمان
شرکت آلومینیوم لامرد پیشتاز در تولید شمش آلومینیوم
عرضه بیش از ۳۵۰ هزار تن محصول در بورس کالا
۷ مصدوم و ۲ فوتی در حوادث رانندگی محور‌های منتهی به آبادان
آغاز ثبت نام وام‌های دانشجویی از امروز
طرح نهضت آسفالت در ۱۰ روستای بویین میاندشت
صعود رن به نیمه نخست جدول
مرد میدان، شهید بسیجی که پیکرش بعد از ۱۱ سال به زادگاهش برگشت
جابه‌جایی بیش از ۶ میلیون تن کالا از مبادی کردستان
نشست حقوق و سینما در موزه هنر‌های معاصر
راه اندازی و فعالیت پایگاه انتقال خون در قائمشهر
جاده شاهان گرماب فریمان آسفالت می شود
تأکید امام جمعه لنگرود بر برنامه‌ریزی هوشمند فرهنگی
ایجاد واحد فرآوری شرط واگذاری معادن
تداوم طرح «مراقب همراه» چندقلو‌ها در قالبی جدید
افتتاحیه بازی‌های همبستگی اسلامی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)