• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۹۳۷۹۹
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۸
اجتماعی » حقوقی و قضایی
غریب آبادی:

دنیا باید برای تروریست‌ها نا امن باشد

معاون امور بین الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر گفت: دنیا باید برای تروریست‌ها به ویژه گروهک‌های تروریستی که مردم ایران را به شهادت رساندند، ناامن باشد.

دنیا باید برای تروریست‌ها نا امن باشدبه گزارش خبرگزاری صدا و سيما، نشست خبری ستاد مرکزی هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی و گرامیداشت شهدای هفتم تیر با هدف اعلام اهم برنامه‌های این هفته با حضور کاظم غریب آبادی، دبیر ستاد هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی برگزار شد.

غریب آبادی گفت: شان نزول تعیین هفته حقوق بشر آمریکایی فرمایش مقام معظم رهبری در چند سال پیش بود که فرمودند از هفتم تا دوازدهم تیر به دلیل جنایت‌های مختلف آمریکا علیه ایران، هفته حقوق بشر آمریکایی نامیده شود.

وی با اشاره به اینکه نخستین جنایت آمریکا در تیر ماه، در ششم تیر ماه سال ۱۳۶۰ به دست گروهک تروریستی منافقین رخ داد، عنوان کرد: با توجه به نقش آمریکا در ایجاد و حمایت از گروه‌های تروریستی، مسئولیت اقدامات تروریست‌ها متوجه آمریکاست.

دبیر ستاد حقوق بشر بیان کرد: در ششم تیر ماه ۱۳۶۰، سوقصد نافرجام به آیت الله خامنه‌ای، امام جمعه وقت تهران به دست منافقین، در هفتم تیر ۱۳۶۰، انفجار دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی منجر به شهادت آیت الله بهشتی و ۷۲ نفر از یارانش و در هشتم تیر ۱۳۶۰، ترور محمد کچویی به دست منافقین رخ داد.

غریب آبادی در ادامه اظهار کرد: در ۸ تیر ۱۳۶۶ بمباران شیمیایی سردشت توسط رژیم بعث عراق، در ۱۱ تیر ۱۳۶۱ ترور آیت الله صدوقی، نماینده و امام جمعه یزد به دست منافقین و در ۱۲ تیر ۱۳۶۷ شلیک به موشک مسافربری ایران به دست آمریکا و شهادت ۲۹۰ مسافر و خدمه آن رخ داد.

دبیر ستاد حقوق بشر تاکید کرد: این‌ها فقط بخشی کوچک از جنایت‌های آمریکا علیه مردم ایران است.

وی در بخشی دیگر با بیان اینکه تحریم‌های آمریکا جنایت علیه بشریت است، به تحولات اخیر در آلبانی درباره گروهک تروریستی منافقین اشاره کرد و گفت که این تروریست‌ها همواره میزبانان خود را تهدید می‌کنند.

به گفته دبیر ستاد حقوق بشر، آمریکا با این سطح جنایت‌هایی که علیه ایران، منطقه و سراسر جهان انجام داده، شمار گسترده‌ای را قربانی کرده است؛ کارنامه آمریکا پر از مصادیق سیاه از جنایت‌های بشری است؛ گذشته از جنایت‌های حقوق بشری آمریکا در سراسر جهان، نقض گسترده حقوق بشر در خود قلمرو آمریکا قابل توجه است؛ همان طور که مقام معظم رهبری فرمودند، آمریکا صلاحیت و شایستگی ندارد درباره حقوق بشر صحبت کند.

وی با تاکید بر اینکه ما وظیفه تبیین این جنایت‌ها را برای افکار عمومی خود، منطقه و جهان داریم، گفت: کمتر کشوری در جهان مانند آمریکا دست به جنایت‎های حقوق بشری زده باشد؛ در عین حال کمتر کسی از جنایت‎های آمریکا علیه مردم ایران بی اطلاع است و ما وظیفه داریم در این رابطه روشنگری کنیم تا آمریکا را پاسخگو کنیم.

غریب آبادی همچنین سیاسی کاری و سیاست زدگی در سازمان‎های بین المللی حقوق بشری را دلیل بی کیفر ماندن جنایت‌های حقوق بشری آمریکا خواند.

دبیر ستاد حقوق بشر با اشاره به نامگذاری روز‌های هفته حقوق بشر آمریکایی و شعار این هفته، اعلام کرد: «ترور، تحریم و توحش»، شعار امسال هفته حقوق بشر آمریکایی است؛ این سه کلید واژه ماهیت اصلی حقوق بشر آمریکایی را نشان می‎دهد.

غریب آبادی عنوان کرد: میزبانان گروهک تروریستی منافقین باید پاسخگوی این جنایتکاران و حمایت از آن‌ها باشند؛ ما انتظار داریم این کشور‌ها، منافقین را از خاک خود اخراج و به پیشگاه عدالت معرفی کنند؛ این سیاست ما واضح است و ما به اقدامات قضایی خود ادامه می‌دهیم؛ هیچ تروریستی نباید در امنیت باشد و دنیا باید برای تروریست‌ها به ویژه گروهک‌های تروریستی که مردم ایران را به شهادت رساندند، ناامن باشد؛ اقدام‌های گسترده قضایی انجام داده ایم که به زودی اطلاع رسانی می‌شود.

دبیر ستاد حقوق بشر در پایان این نشست، گفت: نهضت تبیین جنایت‌های آمریکا محدود به یک کشور نیست، زیرا کشور‌های مختلفی قربانی این جنایت‌ها شده یا تحت تاثیر آن قرار گرفته اند؛ این کشور‌ها در عرصه‌های مختلف پیگیر عدالت هستند؛ اندیشمندان مختلف از جمله کشور‌های غربی تاکنون نشست‌ها و مقالات متعددی درباره جنایت‌های حقوق بشری آمریکا منتشر کردند؛ اقدام در این زمینه باید از سطح دولتی خارج شود و مردم و بخش‌های غیردولتی را درگیر کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
دنیا باید برای تروریست‌ها نا امن باشد
اتفاقا دنیای تروریستی مکانی امن برای تروریست هاست، در جنگ 8 ساله از 20 کشور اسیر گرفتیم و چقدر سلاح شیمیایی زدن در کشور عزیزم
بیشتر دنیا در دنیای تروریستی قرار دارند ک یا پرورش دهنده تروریسم یا پناهگاه تروریسم یا تامین کننده مالی و تسلیحاتیه تروریسم هستند
و در عوض چن کشور زخم خورده تروریسم هستند یا سکوت کننده هستند
نظر شما
آخرین اخبار
کم سابقه ترین بارش ها در استان کرمان
ششمین جشنواره فیلم بسیج برگزیدگان خود را شناخت
۱۵ مسجد شهرستان صومعه‌سرا میزبان معتکفان
البرز میزبان نخستین دوسالانه ملی نقاشی جوان
استمرار بارش برف و باران در سمنان
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم
بهره برداری از فرهنگسرای امام علی (ع) در نظرآباد
اجرای طرح پویش یلدای مهربانی بهزیستی در کیش
آغاز فصل اجرایی منطقه آزاد تجاری مهران
دومین همایش زکات شهرستان انار
بیش از ۷۷ درصد صادرات البرز در بخش صنعت است
مانور درشهربابک
بسته خبر‌های کوتاه ۲۶ آذر در یک نگاه
کشف ۴ دستگاه ماینر در شهرستان آستانه اشرفیه
تأکید استاندار آذربایجان‌غربی بر مدیریت بازار در آستانه شب یلدا
استاندار هرمزگان: همه برای موج سوم بارندگی‌ها آمادگی داشته باشند
برف، شبانه به ایلام آمد
طرح ویژه نظارت بر بازار شب یلدا در استان البرز
تجلیل از دو دانش آموز و یک معلم پژوهشگر برتر استان کرمان
مادران امروز، ستون استوار خانواده و مدافعان میهن و ولایتند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
بارش برف در چهارمحال و بختیاری
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
آخرین وضعیت بارش در هرمزگان تا ساعت ۶ صبح ۲۶ آذر ۱۴۰۴
دشمن شکست‌خورده و به جنگ روانی روی آورده است
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۶ آذر
دریادار ایرانی: هر تهدیدی را با قدرت پاسخ خواهیم داد
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)