• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۰۲۱۰۸
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۳
اقتصادی » بازاروتجارت
دبیر انجمن صنعت گوشت و مواد پروتئینی؛

شرکت‌های بسته بندی گوشت و مرغ از ابتدای سال تغییر قیمت نداشتند

مسعود رسولی، دبیر انجمن صنعت گوشت و مواد پروتئینی گفت: از ابتدای امسال، کارخانه‌ها و شرکت‌های بسته بندی گوشت و مرغ که به صورت رسمی تحت پوشش ما فعالیت می‌کنند، تغییر قیمت نداشته اند.

شرکت‌های بسته بندی گوشت و مرغ از ابتدای سال تغییر قیمت نداشتند­به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای مسعود رسولی، دبیر انجمن صنعت گوشت و مواد پروتئینی درباره وضعیت عرضه و قیمت گذاری مواد پروتئینی مانند مرغ و گوشت قرمز با رادیو  اقتصاد برنامه مجله کشاورزی گفتگو کرد.

مظروح این گفت‌وگو را با هم بخوانیم:

سوال: آقای دکتر رسولی عرضه، تقاضا و قیمت در بازار گوشت و حالا به صورت کلی محصولات پروتئینی را از زبان شما بشنویم به خصوص در این سه ماه و خرده‌ای که از سال ۱۴۰۲ گذشته وضعیت به چه صورتی هست؟
دبیر انجمن صنعت گوشت و مواد پروتئینی با بیان اینکه کالا‌های شناسنامه دار و قابل کنترل و رصد و پایش بیشتر مدنظر ماست، افزود: کارخانه‌هایی که به صورت رسمی فعالیت می‌کنند مثل شرکت‌های بسته بندی گوشت و مرغ، کاملا تحت پوشش ما هستند و از اول سال تا الان در قیمت‌ها تغییری نداشته اند.

 هفت هزار فروشگاه زنجیره‌ای در سراسر کشور و غرف میادین میوه و تره بار، گوشت و مرغ با یک نرخ و با یک آنالیز و با یک شرایط دارد عرضه می‌شود.

سوال: یعنی با همان قیمتی که سال گذشته بود یا تعدیل قیمت داشتید در سال ۱۴۰۲؟
رسولی: از آذرماه سال گذشته قیمت‌ها تغییری نداشته و قیمت گوشت داخلی برای دامدار‌ها مقداری بالا رفت، ولی دولت یارانه برایش درنظر گرفته که الان با یارانه دولت گوشت قرمز عرضه می‌شود. دولت حدود 25 هزار تومان برای خرید گوشت و مرغ یارانه می‌دهد و گوشت را در اختیار کارخانجات معتبر می‌گذارد و آن‌ها محصولاتشان را در سایر فروشگاه‌ها عرضه می‌کنند.

سوال: فقط آن بسته بندی‌ها و عنوان کردید که تو فروشگاه‌های زنجیره‌ای تحت نظارت انجمن صنعت گوشت و مواد پروتئینی کشورهستش، آقای دکتر در مورد عرضه آیا تغییری داشتیم نسبت به سال گذشته و سوال مهمتر بحث تقاضاست خیلی‌ها معتقد هستند که تقاضا کاهش پیدا کرده آیا به همین صورت هست، یعنی بالابودن قیمت‌ها و آن اتفاقاتی که در سال گذشته داشتیم باعث کاهش تقاضا شده یا خیر؟
رسولی: از سال ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۱ یک مطالعه کردیم مثلا براساس پایه حقوق یک کارگر بررسی کردیم بعد آمدیم سایرکالا‌ها یعنی برنج و گوشت قرمز و این‌ها تو سایر کالا‌ها قیمت واقعی چیزی که توی بازار است را در آوردیم دیدیم جالب این است که نسبت قیمت گوشت و مرغ به آن پایه حقوق یک نسبت بود، البته بعضی چیز‌ها نسبتش خیلی رشد کرده بود مثل کرایه خانه، مثل کرایه ماشین این‌ها رشدش بیشتر بود، ولی با توجه به این که سایر کالا‌های دیگر همانطوری که هزینه‌های بالارفته و درآمد‌ها به نسبت کمتر است متاسفانه مردم از گوشت و مرغ شان که نسبت بالاتری دارد زدند و خیلی مصرفش کم شده متاسفانه، حالا ما تقاضای ما تو بازار یک خرده بیشتر شده، چون بسته بندی قیمتش، چون مناسبتر است مردم روی آوردند بیشتر محصولات بسته بندی را از فروشگاه‌ها خرید می‌کنند تقاضای ما بیشترشده، ولی درکل مصرف گوشت و مرغ و تقاضای بازار برای گوشت قرمز بسیار کم شده و حالا مرغ نه مصرف سرانه اش تقریبا بیست و هفت هشت کیلوبود هنوز همان هست.
سوال: البته راجع به آن هم صحبت هست این که مصرف سرانه را چگونه محاسبه می‌کنیم در مورد مرغ آمار‌های متفاوتی است، ولی می‌توانیم بگوییم در مرغ وضعیت بهتر است تا گوشت قرمز؟
رسولی: در مورد مرغ آمارهای متفاوتی است ولی می توانیم بگوییم در مرغ وضعیت بهتر است تا گوشت قرمز.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اهدای تجهیزات پزشکی به هلال احمر سروستان
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم دی به افق آبادان و خرمشهر
برگزاری جشنواره مالک اشتر در شهرستان جاسک
افزایش آلودگی هوا شهرهای صنعتی؛ وضعیت قرمز در ارومیه و مشهد
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
توسعه بدون ملاحظه محیط زیست، توسعه نیست
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
وزیر خارجه ونزوئلا: در شورای امنیت به پیروزی رسیدیم
زلزله ۶.۲ ریشتری ژاپن را لرزاند
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود نیجریه و مصر به مرحله یک چهارم نهایی
تأکید وزیران امور خارجه ایران و کوبا بر ضرورت تقویت همکاری‌های دوجانبه
تیراندازی در نزدیکی کاخ ریاست جمهوری ونزوئلا
ساخت اردوگاه پنج هزار متری والیبال ایران
هشدار نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های صنعتی
لغو مسابقات فوتبال در تهران در روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه
صدور دستور موقت برای بازیکن تیم فوتسال گیتی پسند
«کاپیتان»، به زودی در شبکه سه سیما
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
شریفی به فجر سپاسی پیوست
راه‌اندازی شبکه‌های «شورا» و «آرا» ویژه انتخابات شورا‌ها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
غیر حضوری شدن مدارس تهران
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۷ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)