• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۱۳۲۶۸
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۲
مرکزی » اجتماعی

همایش ملی بحران‌های زیست محیطی

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی از برگزاری همایش ملی بحران‌های زیست محیطی در استان خبر داد.

همایش ملی بحران‌های زیست محیطیبه گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ یوسفی امروز در جمع اصحاب رسانه گفت: این همایش ملی در ارتباط با بحران‌های زیست محیطی تالاب میقان، با توجه به چالش‌های زیست محیطی موجود در این تالاب از جمله آتش‌سوزی‌ های سال ۹۶ و ۱۴۰۲ و برنامه جامع مدیریت زیست بومی تالاب برگزار می‌شود.

او افزود: در این همایش طرح مدیریت جامع زیست محیطی با جمع‌بندی نظرات متخصصان و مدیران اصلاح و مقالات مرتبط به بحث و گفت و گو گذاشته می‌شود و به مشارکت جوامع محلی در این طرح بیشتر پرداخته می‌شود.
 
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت: در برنامه‌های زیست محیطی تالاب باید دهیاری‌ها، شورا‌های اسلامی، شورای شهر اراک، فرمانداری و سایر دستگاه‌ها کمک کنند تا سایر چالش‌های زیست محیطی تالاب شناسایی و روش‌های مقابله با آن پیگیری شود.
یوسفی افزود: فرصت ارسال مقالات به این همایش تا پایان مردادماه است و همایش هم هشت شهریور امسال در اراک برگزار می‌شود.
او با اشاره به منشا آلودگی هوا و دی اکسید گوگرد گفت: اُزون آلاینده‌ای است که به صورت ثانویه ایجاد می‌شود و حتی اگر نیروگاه گاز هم بسوزاند در اثر فعل و انفعالاتی که ایجاد می‌شود میزان اُزون افزایش می‌یابد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی افزود: در ایستگاه‌ها هنوز میزان اُزون بالا نرفته که هوا ناسالم شود و گزارشی در این زمینه وجود ندارد، اما دی اکسید گوگرد از سوخت‌های فسیلی است که می‌تواند در اثر سوخت‌ خودرو‌ها و صنایع ایجاد شوند.
یوسفی با اشاره به مازوت سوزی، نیروگاه حرارتی شازند هم گفت: این نیروگاه در دو ماه گذشته مازوت مصرف می‌کرده که با این موضوع برخورد شده است.
او افزود: آلودگی می‌تواند از مصرف مازوت باشد به همین سبب جلسه هایی در استانداری و نیروگاه برگزار شده، اما در نهایت به علت ناترازی برق، نیروگاه چند روزی در حدود ۱۰ درصد مازوت سوزاند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی با بیان اینکه آنچه برخط در ایستگاه‌های سنجش و مانیتورینگ مرکز پایش انجام می شود ملاک عمل است گفت: اکنون بیشترین مسئول آلاینده هوا، ذرات با قطر دو و نیم میکرون و ذرات با قطر ۱۰ میکرون است که عمدتا بر اساس نقشه‌ها و رصد ماهواره‌ای از کویر‌های مرکزی ناشی می‌شود و در هفته گذشته هم در حد خطرناک به بالای ۵۰۰ رسید.
یوسفی با اشاره به اینکه میزان مراجعات به مراکز درمانی بر اثر ریزگرد‌ها نسبت به آلودگی هوا نسبتا کم است افزود: سازمان حفاظت محیط زیست کشور مطالعات و برنامه‌ای را برای ریزگرد‌های داخلی انجام داده به طوری که مناطق غبارخیز هر استان مشخص شده است.
او گفت: استان مرکزی از جمله استان‌های غبارخیز است که در پنج نقطه استان از جمله اطراف تالاب میقان، دلیجان، زرندیه و ساوه غبار وجود دارد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی افزود: این برنامه در شورای توسعه و برنامه ریزی استان مرکزی تصویب شده و امسال به دنبال ردیف اعتباری هستیم تا برای کنترل گرد و غبار اعتباراتی در نظر گرفته و کنترل شود.
در این نشست از اعلان همایش ملی بحران‌های زیست‌محیطی تالاب میقان اراک رونمایی شد.
این همایش با رویکرد رفع چالش‌های زیست‌محیطی تالاب میقان اراک و با هدف بررسی بحران‌های زیست‌محیطی تالاب به صورت ملی برگزار می‌شود.
همایش ملی بحران‌های زیست محیطی
 
 
 
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کارگاه شعر مکتب گمنامی در زنجان به روایت تصویر
آغاز پویش ملی چله دعای عهد از امروز جمعه ۵ دی‌ماه
پیام تسلیت استاندار آذربایجان شرقی به مناسبت درگذشت پیشکسوت فرش
ایستگاه پایانی بیست‌وهفتمین جشنواره قصه‌گویی آذربایجان شرقی
کسب رتبه نخست رادیو آبادان در بین مراکز صدای کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۵ دی ۱۴۰۴
اوقات شرعی اهواز، ۵ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۵ دی ۱۴۰۴ به افق قم
شناسایی ۳۵۸ ملک مازاد برای مولدسازی در آذربایجان شرقی
پرتاب سه ماهواره ایرانی، نماد بلوغ علمی ایران
فراخوان پویش مدار اقتدار در چهارمحال و بختیاری
پایان رقابت دسته ۹۴ کیلوگرم لیگ برتر وزنه‌برداری در اهواز
قرآن و نهج‌البلاغه بهترین سلاح برای مقابله با هجمه دشمن
آشنایی کودکان با نحوه حفاظت از محیط‌زیست در شهرستان کیار
پایان هفته سمنان با آسمانی غبارآلود
ضرورت توسعه مسکن و اشتغال در گیلان با بهره‌گیری از اراضی بلا استفاده
کنترل و پایش واحد‌های صنعتی تولید کننده گرد و غبار در چهارمحال و بختیاری
رسیدگی به پرونده تخلف ۷۵۹ واحد نانوایی‌ در استان زنجان
شب لیلةالرغائب؛ شبی پر فضیلت برای رسیدن به آرزوها و پاک کردن دل از غفلت ها
تشکیل هیئت اجرایی گنبکی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تخریب بیش از ۱۰۰ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در منطقه کرشت پردیس
رهبر انقلاب: آیت‌الله میلانی واقعاً احیاگر حوزه علمیه مشهد بود
رقابت‌های فینال و رده بندی پنج وزن نخست امشب برگزار می‌شود
امروز؛ اختتامیه جشنواره تئاتر شهر
پیش بینی بارش باران در نوار شمالی؛ آلودگی هوا در برخی شهر‌ها
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۴ دی
نقش‌آفرینی مجریان رسانه ملی در صیانت از زبان فارسی
ساپینتو: از پیروزی مقابل المحرق و صعود خیلی خوشحالم
آغاز عرضه بنزین سوپر وارداتی در تهران
فردا، آخرین مهلت پذیرش بدون آزمون دانشجو در دانشگاه تهران
مظفری‌زاده: پیگیری حق و حقوق باشگاه از طریق کمیته استیناف هستیم
تاکید بر ضرورت کار کارشناسی و دقت نظر در بررسی لایحه بودجه
معرفی اعضای هیئت مدیره جدید خانه موسیقی
محمد جمالو؛ رئیس سازمان ثبت احوال کشور شد
افزایش قیمت کاغذ و کاهش سرانه مطالعه
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)