• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۵۷۹۹۲
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۶
بین الملل » آمریکا

ورشکستگی شرکت داروخانه زنجیره‌ای «رایت اِِید» آمریکا

شرکت داروخانه زنجیره‌ای رایت اِید در آمریکا- در پی شکایت‌های متعدد در مورد مواد افیونی و بدهی چند میلیارد دلاری- خود را برای اعلام ورشکستگی آماده می‌کند.

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از بخش تصویری نشریه فوربز، گفته می‌شود رایت اِید در بحبوحه شکایت‌های مرتبط با مواد افیونی و بدهی ۳/۳ میلیون دلاری، برای اعلام ورشکستگی آماده می‌شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

نشریه وال استریت ژورنال روز جمعه به نقل از منابع ناشناس گزارش داد رایت اید برای استفاده از ماده ۱۱ ورشکستگی، آماده می‌شود. اعلام ورشکستگی این شرکت سبب متوقف شدن شکایت‌ها بر سر ادعا‌ها در ارتباط با این موضوع می‌شود که این داروخانه زنجیره‌ای در طول دوره بحران ملی اعتیاد در آمریکا، دارو‌های مسکن تجویزی را بیش از اندازه عرضه می‌کرده است. این اقدام به رایت اید کمک خواهد کرد بدهی ۳/۳ میلیون دلاری خود را رتق و فتق کند.

رایت اید با بیش از هزار شکایت فدرال و تعدادی شکایت ایالتی بر سر این ادعا مواجه است که از طریق عرضه بیش از اندازه دارو‌های مسکن، به گسترش بحران اعتیاد در آمریکا دامن زده است. بر اساس گزارش وال استریت ژورنال، شرکت رایت اید همچنین با یک شکایت مدنی از سوی وزارت دادگستری آمریکا روبروست که این شرکت را به نقض قانون "ادعا‌های دروغین" و قانون "کنترل مواد" متهم کرده است.

اعلام ورشکستگی به رایت اید اجازه خواهد داد این شکایت‌ها را متوقف کند تا احتمالاً بتواند در یک نشست این موضوع را با شاکیان حل و فصل کند.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده و سندی که به رؤیت وال استریت ژورنال رسیده است، علاوه بر این، درآمد رایت اید طی سه ماهه گذشته و در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته شش درصد کاهش یافت و زیان خالص این شرکت به ۳۰۷ میلیون دلار رسید که حدود سه برابر سال گذشته است.

این موضوع سبب آسیب رسیدن به توانایی این شرکت برای پرداخت بدهی‌های این شرکت شده است. پس از اعلام ورشکستگی، این شرکت می‌تواند با طرف‌های طلبکار و سهامداران مذاکره کند.

مقامات رایت اید به درخواست‌های فوربز برای اظهار نظر در این باره پاسخ ندادند.

در اوایل دهه دو هزار، مصرف بیش از اندازه و کشنده ناشی از دارو‌های تجویزی به ویژه مواد افیونی افزایش یافت و بر اساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌ها در آمریکا، مسکن‌های خاص مانند اوکسیکوتین در کانون این مشکل قرار داشتند.

این اپیدمی به زودی به بحران مواد افیونی مشهور شد و متعاقباً مشخص شد شرکت‌های داروسازی به صورتی تهاجمی این دارو‌ها را وارد بازار می‌کنند و در ارتباط با اعتیاد آور بودن و تأثیرات مضر ناشی از مصرف این داروها، دروغ گفته اند. نتیجه گیری‌های نهاد‌های دولتی و دادگاه‌ها سبب فاش شدن این موضوع شد.

در ماه مارس، وزارت دادگستری آمریکا رایت اید و دیگر داروخانه‌ها را به نقش داشتن در عرضه بیش از اندازه این دارو‌های به شدت اعتیاد آور متهم کرد.

وزارت دادگستری آمریکا ادعا می‌کند رایت اید صد‌ها هزار دارو را وارد بازار کرده است که مطابق با الزامات قانونی نبوده اند و این دارو‌ها را در اختیار بیمارانی قرار داده است که شرایط وخیمی داشته اند.

بر اساس گزارش نشریه گاردین، وزارت دادگستری آمریکا، رایت اید را به حذف یادداشت‌های (هشدار دهنده) داخلی داروسازان درباره تجویزکنندگان مشکوک، متهم کرده است.

علاوه بر این، بیش از هزار شکایت فدرال در ارتباط با بحران مواد افیونی علیه رایت اید در دادگاه‌ها فدرال ایالت اوهایو تنظیم شده است. همچنین یک سری شکایت‌ها در سطح ایالتی نیز علیه این شرکت مطرح شده است. داروخانه‌های زنجیره‌ای والگرینز و سی وی اس نیز با شکایت‌های مشابهی مواجهند.

 این نخستین باری نیست که یک شرکت، بر اثر شکایت‌ها در ارتباط با اقدامات مرتبط با بحران مواد افیونی در آمریکا، ورشکسته می‌شود.

 سه شرکت داروسازی پردوفارما، مالینکرودت و اِندو اینترنشنال هم طی دوران بحران مواد افیونی، اقدام به فروش مسکن‌ها به بیماران کردند و همه آن‌ها مجبور به پرداخت غرامت‌های چندین میلیارد دلار شدند و متعاقباً اعلام ورشکستگی کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تاسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
تجلیل نماینده مردم بروجرد از فرزندان وخانواده های شهدای جنگ ۱۲ روزه
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
روز حماسه‌ساز سیزده آبان نقطه اوج استکبارستیزی
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
ممیزی و ارزیابی زیرساخت‌ها و عملیات فرودگاه بین‌المللی کیش
اطلاعیه قطعی گاز در روستای کبیر ۳
نمایش قدرت پتروشیمی ایران در جزیره کیش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
آغاز عملیات برگردان از کابل مسی به فیبر ملی بازار بزرگ تبریز
زنجان؛ روایت یک تیم فناور در حوزه هوش مصنوعی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هدف اصلی امریکا، تجاوز به کشورها با هدف چپاول و غارت
لیوا: تیم والیبال ایران واقعا قدرتمند است
وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
سوزارا: آینده والیبال زنان ایران روشن است
رویداد استانی گفت‌وگوی اجتماعی با تشکل‌های دانش‌آموزی لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
آخرین وضع مصدومان سپاهان
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
تشییع پیکر مطهر آیت الله موسوی از علمای بزرگ خوزستان
سردار وحیدی: پدافندهوایی مقتدرانه پای دفاع از آسمان ایران ایستاد
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)