• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۲۸۳۷۸
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۸
خراسان شمالی » اقتصادی

برگزاری کارگاه قراردادنویسی و چالش‌های مالیاتی در بجنورد

نخستین کارگاه قراردادنویسی و چالش‌های مالیاتی با همکاری معاونت آموزشی جهاددانشگاهی خراسان شمالی و اتحادیه مشاوران املاک بجنورد ویژه مشاوران املاک این شهرستان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما‌ی خراسان شمالی، عضو هیأت رئیسه اتاق اصناف ایران در آیین افتتاحیه این کارگاه از درجه‌بندی مشاوران املاک در آینده برگزاری کارگاه قراردادنویسی و چالش‌های مالیاتی در بجنوردنزدیک خبر داد و ضمن تاکید بر اهمیت آموزش در این درجه بندی افزود: با درجه‌بندی شدن مشاوران املاک، نرخ ارائه خدمات آن‌ها متفاوت خواهد بود و بر اساس کارایی، آموزش‌های دیده شده و... درجات مختلفی خواهند داشت.
مهدی امیدوارگفت: شورای عالی مسکن شرایط خاصی را برای مشاوران املاک گذاشته که یکی از آن‌ها درجه‌بندی فعالان این صنف است و در کل کشور اجرا خواهد شد و در بجنورد و خراسان شمالی نیز اتفاق خواهد افتاد.
رییس اتاق اصناف خراسان شمالی بر ضرورت توجه به دوره‌های آموزشی تاکید کرد و افزود: فعالان صنفی بسیاری در این حوزه مشغول به کار هستند، اما بسیاری از آن‌ها از حق و حقوق خود به طور کامل خبر ندارند و بعضاً با بهره‌گیری از مشاوره‌های غلط، دچار خسارت می‌شوند.
امیدوار تاکید کرد: به عنوان مثال برخی از فعالان این صنف زمانی که قرار است اظهارنامه مالیاتی خود را ابراز کنند آن را به افراد بیرون از مجموعه می‌سپارند یا از افرادی کمک می‌گیرند که اطلاعات کافی ندارند و در نهایت سبب خسارت‌های بسیار می‌شود.
وی بیان کرد: توجه به دوره‌های آموزشی در سرفصل‌های تامین اجتماعی، دارایی، تعزیرات حکومتی، بیمه و قرارداد نویسی از جمله موضوعاتی است که باید مد نظر تمام فعالان این صنف قرار بگیرد و باید برای به‌روز رسانی دانش خود دغدغه‌مند باشیم.
رئیس اتاق اصناف بجنورد به تخلفات نیز اشاره کرد و افزود: بر اساس مصوبه سران سه قوه، جرائم تعزیرات حکومتی ۱۰ برابر شده است. یعنی اگر دو میلیون تومان تخلف اتفاق بیفتد ۲۰ میلیون تومان جریمه صادر می‌شود که قابل بخشش نیست لذا شفافیت کامل در قرارداد‌ها مد نظر قرار بگیرد.
به گفته امیدوار در اظهارنامه‌های جدید، حساب اعضای خانواده، کارت به کارت‌ها، دستگاه‌های پوز و... نیز بررسی می‌شود لذا مودیان مالیاتی به این نکات توجه داشته باشند و شفافیت کامل را مدنظر قرار دهند.
عضو هیأت رئیسه اتاق اصناف ایران اضافه کرد: اتحادیه مشاوران املاک در زمره اتحادیه‌هایی است که در کل کشور بیشترین تراکنش‌های مالی را دارد لذا اهمیت شفافیت در این حوزه بسیار بالا بوده و رعایت قانون مورد تاکید است.
رئیس اتحادیه مشاوران املاک مرکز خراسان شمالی هم از گنجانده شدن دوره‌های آموزشی، قبل و حین صدور پروانه برای فعالان این صنف خبر داد.
امیر آخته با بیان اینکه حدود ۸۸۵ پروانه فعالیت برای اعضای اتحادیه مشاوران املاک در بجنورد صادر شده است، با اشاره به ضرورت ارائه آموزش‌ها در همه بخش‌ها، تاکید کرد: آموزش در صنف مشاوران املاک بسیار حائز اهمیت است و کمک می‌کند که به مردم خدمات مناسبی ارائه شود و جلوی ضرر‌های مالی نشأت گرفته از عدم اطلاع مشاوران املاک، گرفته شود.
وی ادامه داد: متاسفانه طی سال‌های گذشته، موضوع آموزش در این اتحادیه مغفول واقع شد که مشکلاتی را ایجاد کرد و بر مدرک گرایی تأثیر زیادی گذاشت.
آخته گفت:، اما اکنون پیش از آنکه درخواست صدور پروانه افراد را قبول کنیم، ۴۰ ساعت دوره آموزش تخصصی برای آن‌ها گذاشته می‌شود که پس از گذراندن آن، درخواست صدور پروانه در مسیر خودش قرار می‌گیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشور، با همراهی مردم و نیروهای مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
سقوط با موتور سیکلت به دره در جاده وردیج
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت سیب‌زمینی از اراضی کشاورزی شهرستان ابهر
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)