• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۳۷۴۵۸
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۷
مازندران » اجتماعی

صدور نخستین سند مالکیت ملی رودخانه‌های مازندران

نخستین سند مالکیت ملی رودخانه‌های استان مازندران صادر شد

صدور نخستین سند مالکیت ملی رودخانه‌های مازندرانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران از صدور سند ۲ رسمی مالکیت رودخانه در مازندران به نام دولت جمهوری اسلامی ایران خبر داد و گفت: با پیگیری‌ها و هماهنگی‌های انجام شده به منظور اجرای تفاهمنامه ثبتی بین وزارت نیرو و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در زمینه صدور سند مالکیت حریم و بستر رودخانه‌ها، برای نخستین بار سند مالکیت بخشی از حریم و بستر دو رودخانه در مازندران صادر شد.

حیدر داوودیان افزود: طبق تصمیم وزارت نیرو و تفاهمنامه‌ای که با سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به امضا رسید، مقرر شد برای رودخانه‌ها سند صادر شود تا از دست‌اندازی و تجاوز به رودخانه‌ها پیشگیری شود که با اجرای این تفاهمنامه در مازندران بسیاری از مشکلات ما برطرف می‌شود.

وی تصریح کرد: خوشبختانه تلاش‌ها و رایزنی‌های انجام شده برای اجرای این تفاهمنامه در مازندران به نتیجه رسیده و اخیرا با صدور ۲ سند مالکیت برای قسمتی از حریم و بستر ۲ رودخانه در مازندران، نخستین اسناد مالکیت دولت بر رودخانه‌های این استان صادر شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران درباره مشخصات این رودخانه‌ها گفت: با همکاری اداره کل ثبت اسناد و املاک مازندران برای ۲.۹ کیلومتر از حریم و بستر رودخانه خرون بابل با مساحت ۵۹ هزار و ۳۱۹ متر مربع و همچنین ۱.۲ کیلومتر از رودخانه میناک شهرستان نور با مساحت ۱۱۰ هزار و ۶۹۲ متر مربع به نام دولت جمهوری اسلامی ایران و به نمایندگی شرکت آب منطقه‌ای مازندران سند مالکیت صادر شده است.

داوودیان اظهار کرد: چند پرونده صدور سند مالکیت برای رودخانه‌های دیگر استان نیز در حال پیگیری است که شامل نکارود، رودخانه تلار در محدوده هادی‌شهر شهرستان بابلسر و رودخانه‌هایی در عباس‌آباد و رامسر می‌شود.

وی افزود: همکاران ما در شهرستان‌های مختلف استان تا کنون از حدود ۷ هزار کیلومتر طول رودخانه‌های استان نقشه‌برداری یک‌هزار و ۵۰۰ کیلومتر را انجام داده‌اند و طبق برنامه‌ریزی‌ها قرار است نقشه‌برداری ۸۰۰ کیلومتر دیگر نیز تا پایان امسال انجام شود. چشم‌انداز ما رساندن طول نقشه‌برداری شده رودخانه‌های استان به ۲ هزار و ۵۰۰ کیلومتر تا سال آینده است.

به گفته مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران در حال حاضر ۲۲۴ کیلومتر از رودخانه‌های مازندران در سامانه کاداستر جانمایی شده که به دلیل برخی تداخل‌های مالکیتی با اشخاص حقیقی یا منابع طبیعی هنوز به صدور سند قطعی مالکیت منجر نشد. اما با اداره کل ثبت اسناد به این توافق رسیدیم که صدور سند برای مناطقی که تداخل مالکیتی وجود ندارد انجام شود.

داوودیان خاطرنشان کرد: برای اجرای فرآیند صدور این اسناد، رودخانه‌های استان بر اساس اولویت و ضرورت تثبیت مالکیت به ۶ درجه تقسیم شدند. اولویت با نقاطی است که به مناطق مسکونی نزدیک هستند و احتمال تصرف حریم و بستر وجود دارد.

وی خاطر نشان کرد: هدف نهایی این است که برای همه رودخانه‌های استان به منظور جلوگیری از تصرف سند مالکیت به نام دولت صادر شود تا در این منابع آبی مهم و ارزشمند مازندران شاهد چالش‌های ناشی از رعایت نشدن حقوق رودخانه‌ها نباشیم.

شرکت آب‌منطقه‌ای مازندران تاکنون حدود ۲ هزار هکتار زمین برای اجرای طرح‌های حوزه آب از منابع طبیعی دریافت کرده و بیش از ۱۲ هزار قطعه زمین با مساحت مجموع ۲ هزار و ۳۰۰ هکتار نیز توسط این شرکت از اشخاص حقیقی خریداری شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
لزوم عایق بندی کنتورها و لوله های آب
آموزش مجازی در برخی مدارس استان سمنان
آمادگی کامل دستگاه‌های امدادی و خدمات رسان رابر برای مقابله با بحران‌های احتمالی
توقف‌های بیهوده در مرزها، رقیب اصلی راه‌آهن
پاسخگویی تمام وقت پلیس به درخواست امدادخواهان و مطالبات مردمی
تقویت تجارت کشاورزی ایران و ازبکستان با توافق بر توسعه همکاری‌های قرنطینه‌ای و فنی
دادستان بم: اجرای دقیق قانون، مهم‌ترین ابزار اعتمادسازی در جامعه است
از حقوق ایران برای دسترسی به انرژی هسته‌ای دفاع می‌کنیم
اموال مازاد بلاتکلیف...
اعزام ۴۰ نفر از فرهنگیان شهرستان منوجان به مناطق عملیاتی جنوب کشور
هوا در لرستان سردتر می شود
اختصاص اعتبار برای تامین آب کشاورزی فومن
اعلام اسامی ناظران و داوران هفته هشتم لیگ برتر هندبال
تناقضی به نام صهیونیست اینترنشنال
مدارس شهرستان کهنوج و جیرفت فردا سه شنبه تعطیل شدند
حل نهایی چالش‌های تقاطع همسطح شلمچه در دستور کار مشترک
کشف دستگاه فلز یاب غیر مجاز در تالش
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۲۴
آبرسانی از سد طالقان؛ ابرپروژه حیاتی استان قزوین در مسیر بهره‌برداری
کاسبی با مرگ، سوءاستفاده رسانه‌های بیگانه از یک مرگ طبیعی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
لغو تمامی فعالیت‌های ورزشی استان فارس به دلیل هشدار قرمز هواشناسی
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
اتوبوس‌های قم ۲۶ آذر رایگان شد
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
رحمتی: خیبر برنده واقعی بازی بود
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
برف و باران به فارس رسید
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۱ نظر)
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)
طرح جامع جمع‌آوری آب‌های سطحی اهواز نیازمند ۱۵ همت اعتبار  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)