• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۴۸۵۷۶
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۰
اجتماعی » تعاون و اشتغال

کمک ۶۰۰ میلیارد تومانی خیرین به مردم مظلوم غزه

رئیس ستاد پشتیبانی جبهه مقاومت از کمک ۶۰۰ میلیارد تومانی مردم ایران به شهروندان غزه خبر داد.

کمک ۶۰۰ میلیارد تومانی خیرین به مردم مظلوم غزه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سردار حسن پلارک در نشست خبری ستاد پشتیبانی جبهه مقاومت، با اعلام اینکه مردم کشورمان رکورد کمک رسانی به مردم غزه را شکسته اند، گفت: از آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون مبلغ ۱۰ میلیون دلار از کمک‌های جمع‌آوری شده برای خرید اقلام ضروری مردم غزه اختصاص و از طریق مصر ارسال شده است.

پلارک افزود: یک هفته پس از آغاز عملیات طوفان الاقصی ما فعالیت خود را آغاز کرده‌ایم، که با مشارکت خیرین، تاکنون ۱۰ هزار تن کالای ضروری اهدا شده است.
وی با اشاره به اینکه، همچنان نیاز مردم غزه زیاد است و باید کمک‌های بیشتری به این منطقه ارسال شود، گفت: کمک‌های اهدایی در قالب ۵۰۰ کامیون از طریق مصر به نوار غزه ارسال و در اختیار مردم مظلوم این خطه قرار گرفته است.
او با تشکر از مردم ایران برای حمایت از مردم غزه، اذعان داشت که هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، کمیته امداد، پایگاه‌های بسیج، موکب‌های مردمی و خیریه‌های معتبر در امر جمع‌آوری کمک‌ها فعالیت موثری داشته و در انتقال کمک‌ها به مردم غزه ستاد پشتیبانی جبهه مقاومت را یاری رسانده‌اند.
سردار پلارک تاکید کرد که کمک‌رسانی به مردم غزه پس از جنگ از اولویت‌های مهم ستاد پشتیبانی است و امید است با یاری مردم ایران و سایر کشور‌ها بتوانیم سهمی در التیام آلام مردم غزه داشته باشیم.
وی ادامه داد: پس از حمله طوفان الاقصی رژیم صهیونیستی دو حرکت می‌توانست انجام دهد که در حرکت اول طی دو روز پس از حمله، مظلوم نمایی کرد، اما پس از آن دست به بمباران وحشیانه و نسل کشی بی سابقه در نوار غزه زد که به مراتب تاثیر این اقدام وحشیانه بر مردم دنیا بیشتر از عملیات طوفان الاقصی بود و موجب شد نفرت از اسرائیل در دنیا به اوج خود برسد.
پلارک با اشاره به اینکه همه مردم دنیا نگران مردم غزه هستند، گفت: باریکه غزه محیط کوچک و بسته‌ای است که مردم در آنجا در محاصره و رنج هستند؛ تعداد زیادی شهید شده‌اند و به طور میانگین هر روز ۳۰۰ نفر در این منطقه به شهادت رسیده‌اند که عمدتا کودکان و زنان هستند. وی افزود: اسرائیل زیرساخت‌های این منطقه را از بین برده و مدارس، مساجد و بیش از ۶۰ درصد بیمارستان‌ها را تخریب کرده است و همین موجب شده مردم غزه نیازمندکمک فوری باشند.
وی افزود: در بحث کمک رسانی توسط معاون اول رئیس جمهور، ستادی در دولت تشکیل شد که دبیری این ستاد، بر عهده ستاد پشتیبانی جبهه مقاومت گذاشته شد. اعضای ستاد نیز جمعیت هلال احمر، کمیته امداد، بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام، سازمان بسیج مستضعفان و تعدادی از سازمان‌های مردم نهاد مثل آبشار عاطفه‌ها و خیرین خاص تشکیل می‌دهند.
پلارک افزود: در این ستاد تصمیم گیری شد که اقلام مورد نیاز مردم غزه را به دست آن‌ها برسانیم. البته ممانعت از کمک رسانی یکی دیگر از خباثت‌های نتانیاهو است که مانع ارسال کمک‌های مردم جهان به منطقه غزه می‌شود. دولت مصر هم همکاری خوبی نداشته که به دولت مصر اعلام می‌کنیم همه مسلمانان دنیا از شما انتظار دارند در این حوزه همکاری بیشتری داشته باشید و گذرگاه را برای انتقال کمک‌ها باز کنید.
وی با اشاره به اعلام شماره حساب‌های هلال احمر و ستاد پشتیبانی جبهه مقاومت برای جمع‌آوری کمک‌های مردمی، گفت: مردم انصافاً استقبال خوبی کرده‌اند و ما به عنوان ستادی که با مردم غزه در ارتباط مستقیم هستیم، از مردم تشکر می‌کنیم.
وی از فعال شدن موکب‌های اربعین برای جمع‌آوری کمک‌های مردمی به غزه نیز خبرداد و گفت: همه ظرفیت‌های امدادی و خیریه در کشور این امکان را دارند که به جمع‌آوری کمک‌های مردمی اقدام کنند و این اقلام در ستاد مرکز سازماندهی می‌شود تا به دست مردم غزه برسد.
پلارک در خصوص نحوه ارسال کمک‌های مردمی به غزه، گفت: ما دو روش برای انتقال کمک‌های مردم به دست مردم غزه داریم. روش اول انتقال مستقیم کمک‌های نقدی به منطقه است تا نیازمندی‌ها در محل تأمین شود. با این روش ارسال کمک‌ها با سرعت بیشتری انجام می‌شود و نیازمندی‌های واقعی مردم غزه تامین می‌شوند که یکی از نیازمندی‌های اساسی مردم غزه، سوخت است که موفق شدیم نزدیک به ۱۰ میلیون دلار از کمک‌های مردمی را به منطقه ارسال کنیم تا سوخت مورد نیاز خود را تأمین کنند.
وی اضافه کرد: بیش از ۷۰۰ دستگاه کمک رسانی نیز در مقاطع مختلف با توافق‌های محلی ارسال شده است که بخشی از این کمک‌ها سوخت و آب بوده است.
رئیس ستاد پشتیبانی جبهه مقاومت تصریح کرد: خواسته ما توجه بیشتر مردم به شرایط موجود است. مردم می‌دانند جنگ پایان نیافته است و شکل جنگ تغییر کرده و در روز‌های آینده نیز جنگ بیشتر تغییر خواهدکرد، چون ضربه‌ای که صهیونیستم خورده ترمیم ناپذیر است و هنوز هر حرکت دیوانه‌واری از این رژیم دور از انتظار نیست. وی افزود: با فرض اینکه جنگ نیز به پایان برسد، پسا جنگ مرحله بازسازی را داریم و نیازمند کمک‌های بیشتر همه مسلمانان هستیم.
وی، با اشاره به کمک سه میلیارد تومانی خیرین در یک روز، گفت: تعداد هزار و ۵۰۰ تخته پتوی درجه یک ایرانی هم برای مردم غزه اهدا شده است.
وی درمورد جمع آوری کمک‌های بین الملی گفت: به دلیل تحریم‌ها امکان جذب و انتقال کمک‌های بین‌المللی وجود ندارد، اما ایرانیان خارج از کشور می‌توانند از طریق کنسول‌گری‌های ایران کمک‌های خود را اهداء کنند.
وی در پایان از مردم خواست کمک‌های نقدی خود را به شماره حساب شماره حساب ۵۶۱۸۲۲۲۲۲۲۱۲ و شماره شبای ۷۱۰۱۵۰۰۰۰۰۰۰۵۶۱۸۲۲۲۲۲۲۱۲ و شماره کارت ۰۸۳۳_۵۹۷۲_۱۰۱۲_۵۸۹۲ را برای شرکت در پویش مردمی کمک به مظلومان غزه واریز کنند.
پلارک، مهم‌ترین نیاز‌های مردم غزه را پتو، مواد غذایی و لباس برشمرد و تصریح کرد: با توجه به سرمای هوا، مردم غزه به لباس نیاز دارند که البته باید لباس‌ها و اقلام اهدایی نو باشد. اقلام خوراکی نیز باید بسته بندی شده باشند و حداقل یک سال تا زمان انقضا تاریخ مصرف داشته باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نسل Z در کهگیلویه و بویراحمد نسل ضد آمریکا و ضد زورگویی
هفتاد سال روابط دیپلماتیک
ساماندهی بازارچه شهرک نساجی یثرب در دستور کار است
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم
کنترل نشت محدود گاز کلر در پتروشیمی اروند
رونمایی از مجسمه جدید میدان انقلاب
پویش درختکاری مقاومت و اقتدار در مدارس اردبیل برگزار شد
امریکای جنایتکار امروز برجسته‌ترین استکبار دوران است
قطعنامه ۱۳ آبان؛ از تاکید بر «عدم اعتماد مطلق» به غرب تا حل ریشه‌ای معضلات معیشتی
دستگیری سارقان حرفه‌ای در ماهشهر
تصویب قطعنامه راهپیمایی ۱۳ آبان با فریاد های الله اکبر مردم آذربایجان غربی
جنایات گسترده آمریکا علیه ملت ایران علت دشمنی مردم ایران با استکبار جهانی
تمدید فراخوان اولویت‌های پژوهشی سازمان سنجش تا پایان آبان
اعتراف سارق حرفه‌ای به ارتکاب ۱۰۰ فقره سرقت
نگاهی به برنامه‌های امروز شبکه ورزش
راهپیمایی ۱۳ آبان در دیار میرزاکوچک
راهپیمایی پرشور ۱۳ آبان در فردوس
طنین شعار «مرگ بر آمریکا» در میدان امام اصفهان
کنترل عوارض دیابت، با شناخت علائم اولیه بیماری
مهمترین عناوین روزنامه‌های جهان ۱۳ آبان ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)