• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۷۵۸۵۴
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۶
آذربایجان غربی » اقتصادی

همگرایی دانشگاه و صنعت برق برای روشنایی بخشی به خانه‌های مردم

امروزه روابط دانشگاه و صنعت بسیار درهم تنیده است؛ از سویی صنعت امروز برای توسعه و پیشرفت خود نیازمند نیرو‌های متخصص، متعهد و هم‌چنین بامهارت است و از سوی دیگر دانشگاه نیز برای تولیدات و ایجاد اشتغال نیازمند علم بوده که رونق علم نیز در گرو پیوند صنعت و دانشگاه‌هاست. 

همگرایی دانشگاه و صنعت برق برای روشنایی بخشی به خانه‌های مردم

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  امروزه روابط دانشگاه و صنعت بسیار درهم تنیده است؛ از سویی صنعت امروز برای توسعه و پیشرفت خود نیازمند نیرو‌های متخصص، متعهد و هم‌چنین بامهارت است و از سوی دیگر دانشگاه نیز برای تولیدات و ایجاد اشتغال نیازمند علم بوده که رونق علم نیز در گرو پیوند صنعت و دانشگاه‌هاست. 

شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی از ابتدای سال ۱۴۰۱ با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص توجه به ظرفیت‌های علمی و دانش بنیان و ظهور این دغدغه در نامگذاری سال و با توجه به لزوم تعمیق ارتباط میان دانشگاه و نهاد‌های تصمیم ساز و تصمیم گیر که در سال‌های گذشته همواره مطرح بوده و در برخی موارد نیز با تحقق این مهم نتایج خوبی بدست آمده؛ در همین راستا شرکت توزیع نیروی برق استان اقدام به برگزاری جلسات مشترک با مسئولین و مدیران ارتباط با صنعت دانشگاه ارومیه و تعریف برنامه‌های مشترک نمود. 

در نتیجه برگزاری این جلسات مشترک با مسئولین دانشگاه؛ به منظور بهره‌مندی از تجارب و توانمندی‌های متخصصین و نیز نظام‌مند نمودن فعالیت‌های علمی مشترک و استفاده بهینه از امکانات، تفاهم نامه‌ای مابین شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی و دانشگاه ارومیه منعقد شد که این تفاهم نامه با هدف ایجاد و گسترش همکاری‌های مشترک فی مابین در زمینه‌های سرمایه گذاری دانش بنیان، فعالیت‌های آموزشی- تحقیقاتی، شکل گیری زمینه‌های کارآفرینی برای دانشجویان، ارائه خدمات مشاوره علمی تخصصی در زمینه‌های مورد تقاضا و استفاده بهینه از ظرفیت‌ها و قابلیت‌های طرفین به امضای دکترعلیجانپوررئیس دانشگاه ارومیه و مهندس کیامهر مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان رسید. 

شایان ذکر است از دیگر موضوعات مهم این تفاهم نامه، تقویت وتوسعه همکاری‌های فی مابین باهدف ایجاد زمینه همکاری‌های علمی، تحقیقاتی و فناوری بین شرکت و دانشگاه، همکاری موثر در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر، توسعه خدمات تحقیقاتی و مطالعاتی و استفاده حداکثری از پتانسیل‌های موجود در دانشگاه و شرکت می‌باشد. 

در ادامه با توجه به اهمیت موضوع مدیریت مصرف طی سال‌های اخیر هماهنگی‌ها جهت برگزاری رویداد چالش فناوری و نوآوری جهت اخذ ایده‌ها، طرح‌ها و محصولات فناورانه در حوزه مدیریت مصرف برق، پیکسایی و کاهش تلفات برق انجام و این رویداد ارائه ایده برای نخستین بار در استان به همت شرکت توزیع نیروی برق استان، دانشگاه ارومیه، پارک علم وفناوری استان و سایر مراکز علمی در سطح استانی برگزار و با استقبال ایده پردازان و فناوران روبه رو شد. 

همچنین همایش فرصت سرمایه گذاری صنعت برق آذربایجان غربی نیز با هدف تقویت ارتباط بین صنعت برق و سرمایه گذاران بخش خصوصی و تسهیل امر سرمایه گذاری در زیرساخت‌های صنعت برق بخصوص احداث نیروگاه‌های تولید پراکنده مقیاس کوچک گازی و تجدید پذیر به همت شرکت توزیع نیروی برق استان و با مشارکت دانشگاه ارومیه برگزار شد. 

همچنین در ادامه این همکاری‌ها نمایشگاه تخصصی با حضور غرفه‌هایی از شرکت توزیع نیروی برق استان، پارک علم و فناوری، شهرک‌های صنعتی، مرکز خدمات سرمایه گذاری استان و تعدادی از پیمانکاران فعال در احداث نیروگاه‌های خورشیدی با هدف آشنایی با روش‌های احداث نیروگاه و نیز مشارکت تعدادی از شرکت‌های دانش بنیان استان در حاشیه همایش تخصصی فرصت‌های سرمایه گذاری در محل شرکت تویع نیروی برق استان برگزار شد. 

گفتنی است در همین راستا و با توجه به تعاملات و همکاری‌های مشترک شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی با دانشگاه‌ها و مراکز علمی استان به ویژه دانشگاه ارومیه طی ۲ سال اخیر، رئیس و معاون پژوهش فناوری دانشگاه ارومیه به پاس این زحمات و همکاری‌ها که در راس این همکاری‌ها مهندس کیامهر مدیرعامل شرکت قرار دارد با ارسال لوحی از تلاش‌ها و حمایت‌های وی در جهت گسترش و توسعه ارتباط صنعت و دانشگاه و به عنوان حامی پژوهش تقدیر کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سپاه ستون استوار امنیت و آرامش کشور است
الزام همه دستگاههای اجرایی به رعایت دستورالعمل‌های پدافندی
تقویت پدافند زیستی با محوریت کنترل آلودگی‌های صنعتی و بیماری‌های نوپدید
افزایش جریمه توقف کامیون‌های سنگین درمعابر شهر یزد تا ۲۵۰ هزار تومان
آسفالت بخشی از محور سخت گذر کفمه اندیکا
رونمایی پوستر یازدهمین جشنواره سراسری موسیقی بیت و حیران در سردشت
خدمات رایگان تشخیص و درمان هپاتیت در قم
بهره‌برداری از مدرسه خیّرساز «راه ایمان» در بندرعباس
۱۲۰ ثانیه از خبر‌های ۱۰ آبان قم
روایت دردناک مدیر بیمارستان التحریر از وضعیت پیکر شهدای غزه
دو نفر دیگر در ارتباط با سرقت از لوور بازداشت شدند
رایزنی برای تشکیل اتحادیه کاراته کشور‌های حاشیه دریای خزر در روسیه
راهیابی دانش آموز بوکانی به مسابقات جهانی مهارت شانگهای
گلایه از آلودگی زیست محیطی تهران
شهرستان ورامین به ۲۷ مدرسه جدید نیاز دارد
تاب‌آوری استان اردبیل در شرایط بحرانی ارتقا پیدا می‌کند
درمانگاه سرپایی بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود افتتاح شد
کشف ۱۷ هزار لیتر سوخت قاچاق در اهواز 
محاصره ۱۷۷ هزار سودانی در شهری سوخته
اختلال در شبکه ارتباطی شرق مازندران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بی‌ثباتی قیمت برنج
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
میدان امیر چخماق یزد
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)