پخش زنده
امروز: -
فرمانده انتظامی شهرستان اسفراین ازدستگیری سارقان احشام که اقدام به سرقت ۱۱ راس دام در شهرستان صفی آباد کرده بودند، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ سرهنگ محمد روهنا گفت: با انجام اقدامات فنی و بررسی صحنه وقوع سرقت مشخص شد دو نفر از سارقان حرفهای اقدام به سرقت در سطح شهرستان مینمایند.
وی افزود: با شناسایی متهمان ماموران موفق شدند در یک عملیات هماهنگ، آنها را در مخفیگاهشان دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کنند.
فرمانده انتظامی شهرستان اسفراین گفت: متهمان پس از مواجهه با ادله و مستندات که توجیهی برای اقدامات خود نداشتندبه سرقت ۱۱ راس گوسفند اعتراف کردند.
سرهنگ روهنا با اشاره به اینکه احشام مکشوفه با هماهنگی مرجع قضایی صحیح و سالم به مالباخته تحویل شد، گفت: متهمان پس از تکمیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.