پخش زنده
امروز: -
کاچی از غذاهای سنتی با قدمتی چند صد ساله در روستای اوره شهرستان نطنز پخته میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ رئیس شورای اسلامی روستای اوره نطنز با اشاره به اینکه پخت کاچی با هدف احیا و بازآفرینی این میراث کهن است،گفت : ماده اصلی این غذا ذرت و آرد ذرت است و با قورمه گوشت و کشک و نعناع داغ سرو میشود.
حمیدرضا رضایی نیا افزود:چون این روستا در منطقه کوهستانی واقع شده، نیاکان و گذشتگان برای تاب آوری و مقاومت در برابر سرمای سخت، این غذای مقوی را پخت میکردند.
وی با اشاره به آماده شدن مستندات پرونده این سنت گفت: تلاش میکنیم تا این غذای سنتی و بومی را به ثبت میراث فرهنگی کشور برسانیم.