• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۳۲۵۵۱
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۶
سیاسی » امنیتی و دفاعی

قاعده عبور از مشکلات و تحریم‌ها «با مردم بودن» است

فرمانده کل سپاه گفت: جمهوری اسلامی نشان داد هر کجا با مانع و تحریم روبه‌رو شد، همان زمان موفقیت‌هایی به دست آورده است.

*** قاعده عبور از مشکلات و تحریم‌ها «با مردم بودن» است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سرلشکر سلامی در مراسم افتتاح و کلنگ‌زنی چندین طرح عمرانی در استان سمنان از روند ساخت مجتمع مسکونی فجر استان سمنان بازدید و با تقدیر از تلاش‌های صورت گرفته در اجرای این پروژه بزرگ بر تسریع در روند تخصیص بودجه و امکانات مورد نیاز به منظور حل مشکلات و تکمیل این پروژه تأکید کرد.

در ادامه، فرمانده کل سپاه در آیین افتتاح مرکز فوق تخصصی جراحی‌های محدود خاتم الانبیا (ص) سمنان با بیان اینکه استان سمنان از استان‌های ممتاز کشور و دارای شهدایی شاخص است، گفت: جمهوری اسلامی نشان داد که هر کجا با مانع و تحریم روبه‌رو شد، همان زمان موفقیت‌هایی به دست آورده و اقتدار امروز نظام جمهوری اسلامی محصول مقاومت و پیشرفت در جنگ بی‌پایان با شکل‌های گوناگون و کشور‌های مختلف دنیاست.

سرلشکر سلامی با بیان اینکه تصور دشمن در تحریم کشور ایران فلج کردن و تسلیم آن بوده است، عنوان کرد: ملت ما تحریم را به فرصتی برای پیشرفت تبدیل کرد و دستاورد‌های عظیم این قدرت امروز به دنیا در عرصه‌های مختلف به نمایش درآمده است.

فرمانده کل سپاه اضافه کرد: اینکه جمهوری اسلامی بدون واهمه و با علم به دشمنی همه‌جانبه و تبعات آن، به قلب استکبار حمله می‌کند، نشان از قدرت ایمان، مقاومت، اراده و پیشرفت این مردم است.

سرلشکر سلامی با بیان اینکه اعتماد به نفس امروز نیرو‌های مسلح از اعتماد مردم به نظام به دست آمده است، افزود: قاعده عبور از مشکلات و تحریم‌ها «با مردم بودن» است.

فرمانده کل سپاه با تبریک افتتاح این مرکز درمانی مجهز، به مردم استان سمنان اظهار داشت: همه ما نیرو‌ها و مسئولان خادم مردم بوده و از همه توان و ظرفیت همچون گذشته برای خدمت به مردم استفاده خواهیم کرد.

سرلشکر سلامی خاطرنشان کرد: دشمنان در دنیای امروز ذخایر خود را برای ضربه به جمهوری اسلامی آماده می‌کنند؛ اما با رهبری حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی و پشتوانه اراده مردمی بصیر و همیشه مقاوم و پشرفت بیش از پیش، قوی‌تر خواهد شد.

فرمانده کل سپاه همچنین از قسمت‌های مختلف تیپ ۱۲ قائم (عج) بازدید کرد و در آیین کلنگ‌زنی ساخت بیمارستان ۱۲۸ تختخوابی قائم آل محمد (عج) که با زیربنای ۱۰ هزار متر مربع و شامل بخش‌های قلب، زنان، اورژانس تخصصی و تروما، MRI و سی تی اسکن ساخته خواهد شد، حضور یافت.

فرمانده سپاه استان سمنان نیز در این مراسم با بیان اینکه این مرکز در مدت هفت سال ساخته و آماده بهره‌برداری شده است، گفت: مرکز فوق تخصصی جراحی‌های خاتم الانبیا (ص) در چهار هزار و ۵۱۰ متر مربع و چهار طبقه با چهار اتاق عمل مجهز ساخته شده است.

سردار شوقانی اضافه کرد: این مرکز دارای پنج بخش اصلی اورولوژی، گوش و حلق و بینی، چشم، زنان و جراحی‌های عمومی است.

استاندار سمنان نیز در ادامه با بیان اینکه استان سمنان یکی از استان‌های نمونه در بسیاری از شاخص‌ها به تایید آمار و مسئولین ملی است، گفت: اصلی‌ترین مشکلات این استان اجرای پروژه بزرگ محور حرم تا حرم، مشکل آب و مشکل جمعیت بوده که با جدیت در حال پیگیری می‌باشد.

سیدمحمدرضا هاشمی با بیان اینکه هر جا سپاه بود، موفقیت هم حاصل شده است، افزود: وضعیت سرانه تخت‌های بیمارستانی به تناسب جمعیت استان خوب بوده، اما به دلیل اینکه ۳۹ درصد مراجعات به مراکز درمانی استان توسط مسافران و در مسیر راه مواصلاتی به مشهد مقدس است؛ لذا ساخت یک بیمارستان در مرکز استان خدمت بزرگی به مردم خواهد بود.

در این سفر یک‌روزه فرمانده سپاه استان، نماینده ولی فقیه در استان، استاندار سمنان و جمعی از اعضای شورای و فرماندهان نظامی استان سرلشکر سلامی را همراهی کردند و دیدار با خانواده معظم شهدا از جمله برنامه‌های شاخص فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شروع به کار ادارات خراسان رضوی با ۲ ساعت تاخیر
پایان ماراتن مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی کشور در اهواز با قهرمانی خوزستان
زنجان؛ کاروانسرای نیک‌پی یادگار باشکوه دوره صفوی
مسدود شدن محور طبس -اصفهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۹ آذر ۱۴۰۴
جهش بزرگ در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر؛ احداث بزرگترین نیروگاه خورشیدی زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تداوم بارش باران و برف و کاهش محسوس دما در استان سمنان
بانخبگان: نخبه ایکنولوژی ایران از مسیر علمی خود می‌گوید.
کاهش بیش از ۱۰ درجه‌ای دما در چهارمحال و بختیاری
نشست کارگروه ملی مدیریت پسماند با حضور معاون اجرایی رئیس جمهور
تمامی محور‌های چهارمحال و بختیاری باز است
غیرحضوری شدن فعالیت برخی مدارس استان سمنان
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی
تجلیل از افتخار آفرینان کنکور سراسری در زنجان
مهمانی فرشته‌ها در زنجان
پایان جشنواره پانتومیم در زنجان
تداوم نظارت بر بازار شب یلدا در زنجان
هوای برفی اصفهان سردتر می‌شود
سارقان احشام در دام پلیس دامغان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
مدارس ۵ شهرستان فارس فردا غیرحضوری است
ادامه بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
اعلام میزان بارش‌های اخیر استان کهگیلویه وبویراحمد
اعلام وضعیت مدارس استان برای روز شنبه ۲۹ آذرماه
فردا، فعالیت همه مدارس و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
پیش بینی آغاز مجدد بارش برف از ظهر امروز، ۲۸ آذر، در خراسان رضوی
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم
ثبت رکورد جدید بارش‌ها در غرب و جنوب کشور
صادرات غیرنفتی از ۵۴۳ میلیون دلار در سال ۵۷ به ۴۵ میلیارد دلار رسید
نگاهی به فیلم‌های امروز تلویزیون
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۶ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
اجرای ۴۲ طرح عمرانی در کمالشهر  (۲ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)
انحراف اتوبوس در محور رفسنجان–کرمان ۱۵ مصدوم برجا گذاشت  (۱ نظر)
امدادرسانی به مصدومان محور شلمزار به شهرکرد  (۱ نظر)