• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۴۰۰۶۱
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۱
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه
رهایی:

مسیری در دولت آیت الله رئیسی شروع شد که می توانست فضای کشور را متحول کند

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه مسیری در دولت آقای رئیسی شروع شد که می توانست فضای کشور را متحول کند، گفت: اگر سوابق سه سال خدمت صادقه ایشان را در کشور بررسی کنیم نقاط خیلی موثر و متنوعی را برای بیان می بینیم اما بخش شاخص آن این است که ایشان دیدگاه قاطعی برای مبارزه با فساد داشتند.

مسیری در دولت آیت الله رئیسی شروع شد که می توانست فضای کشور را متحول کند
به گزارش خبرگزاری صداو سیما ، دکتر رهایی در مراسمی که به مناسبت شهادت رئیس جمهور مردمی و همراهانشان با حضور معاونان، روسای دانشکده‌ها و اساتید دانشگاه برگزار شد، تاکید کرد: امروز به یک بیانی ولادت امام رضا (ع) است که باید این ولادت را تبریک می‌گفتیم، اما متاسفانه خبر ناگوار شهادت ریاست جمهوری، وزیر امور خارجه، امام جمعه تبریز و همراهان پخش شد و همه داغدار شدند و درفضای غم و اندوه فرو رفتند که چرا این اتفاق تقدیر خداوند بود. در واقع تقدیر این بود که پایان کار سه سال خدمت صادقانه آیت الله رئیسی شهادت خدمت گونه‌ای باشد که در مسیر خدمت شکل بگیرد. وی در ادامه تصریح کرد: اگر سوابق سه سال خدمت صادقه آیت الله رئیسی را در کشور بررسی کنیم شاید نقاط خیلی موثر و متنوعی را برای بیان می‌بینیم، اما بخش شاخص آن این است که ایشان دیدگاه قاطعی برای مبارزه با فساد داشتند به طوریکه از دوره مسئولیت خود در قوه قضاییه اقدامات مبارزه با فساد را شروع کردند و در دوره مسئولیت ریاست جمهوریشان نیز ادامه دادند.
رهایی ادامه داد: سلامتی ناشی از مبارزه با فساد که کم کم به دولت سیزدهم برگشت موجب شد اطمینان و نزدیکی بیشتری بین اقشار مردمی و بدنه دولت ایجاد شود و این امر بسیار با ارزش بود چرا که مردمی که طی چند دوره به عملکرد دولت‌ها بدبین بودند و احساس می‌کردند اتفاقات ناگوار در دولت می‌افتد. در این دوره با خدمت صادقانه مسئولان به طور عام و رییس جمهور به طور خاص، یک فضای علاقه، ارتباط، نزدیکی و اطمینان ایجاد شد. رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر به سفر‌های استانی آیت االله رئیسی اشاره کرد و گفت: دیدگاه مردمی که ایشان داشتند به ویژه در سفر‌های استانی به میان مردم می‌رفتند این خود یک وجه بسیار باارزشی بود. گاهی ادم تعجب می‌کرد که رییس جمهور خستگی ناپذیر به استان‌های مختلف سفر می‌کردند و یک خدمت شبانه روزی داشتند؛ بنابراین این نوع سفر‌ها و به میان مردم رفتن موجب شکل گیری چهره مردمی در ایشان شد.

رهایی به عملکرد اقتصادی آیت الله رئیسی اشاره کرد و اظهار کرد: ما در دوره هشت ساله دولت یازدهم و دوازدهم حدود ۵۰۰ هزار میلیارد تومان چاپ اوراق داشتیم. به طوریکه این مبلغ به اضافه سود آن بدهی محسوب می‌شود؛ بنابراین دولت دکتر رئیسی با این میزان بدهی و خزانه خالی مواجه شد این بار سنگینی بود که دولت در این سه ساله به خوبی به دوش کشید و موفق بود چرا که هم رشد اقتصادی را بهبود بخشید و هم بدهی‌های بزرگ به تدریج پرداخته شد.
وی خاطر نشان کرد: در حوزه نفت و مسائل نفتی نیز دولت توفقیات زیادی داشت به طوریکه آخرین آمار نشان می‌دهد فروش نفت در این اواخر حتی به سه میلیون بشکه در روز رسید. در نتیجه گشایشی در فضای اقتصادی کشور ایجاد شد.
رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز با اشاره به کنترل روند تورم در دولت آیت الله رئیسی خاطر نشان کرد: درآمد ناخالص کشور در این دوره رشد کرد و تا حدی موفقیتی کسب شد که در نتیجه آن شاخص‌های تورم نقطه به نقطه کنترل شد و فضای اشتغال رونق گرفت بر این اساس مسیری شروع شد که می‌توانست آینده فضای کشور را متحول کند.

رهایی یادآور شد: یقیقا پرداخت بدهی‌های سنگین توسط دولت آیت الله رییسی کار راحتی نبود که ایشان توانستند این بدهی‌ها را صفر کنند بر این اساس فضای کشور کم کم به سمت اشتغال حرکت کرد. ضمن اینکه برای رشد اقتصادی و بالا رفتن تولید روند خوبی ایجاد شد.این استاد دانشگاه همچنین با اشاره به فعال شدن واحد‌های تولیدی در سراسر کشور در دولت آیت الله رئیسی افزود: آمار این واحد‌ها بسیار بالا بود، اما شاخص‌های مختلف نشان می‌دهد دولت سیزدهم با برخورد صادقانه حرکت‌های خوبی را در این حوزه‌ها انجام داد. امروز متاسف هستیم این چنین فردی با اخلاص، پرتلاش و پرکار را از دست دادیم. وی تاکید کرد: ما حوادث این چنینی نظیر هفت تیر و حزب جمهوری اسلامی را در کشور داشتیم در حادثه اول تعداد ۷۲ نفر از مسئولان کشور شهید شدند و بعد از آن حادثه نخست وزیر با فاصله زمانی کم پیش آمد که رییس جمهور و نخست وزیر کشور به شهادت رسیدند؛ بنابراین هر کسی از دنیای خارج به این حوادث نگاه می‌کرد تصورشان این بود که کشور متلاشی شود، اما نظام محکم ایستاد و به حرکت خود ادامه داد به طوریکه فرزندان کشور جای آنها را گرفتند و به صورت موفق به کارشان ادامه دادند.

ریییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر یادآور شد: هم اکنون ما دوره سخت ۵۰ روزه را در پیش داریم که باید بدون آمادگی و مقدمات قبلی وارد فاز انتخابات شویم و در این مدت باید رییس جمهور جدید انتخاب شود. رهبری نیز تاکید داشتند کشور مستحکم و پایدار به مسیر خود ادامه دهد نشان دهنده این است که حوادث کمر شکن در کشور ما تحمل می‌شود و راه شهیدان ادامه پیدا می‌کند امیدوارم با کمک مردم انتخابات خوبی را برگزار کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری جلسه پیشگیری از وقوع جرم شهرستان بم
یادواره شهدای فهرج و سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی
سیل و طوفان در فهرج: خسارت 63 میلیارد تومانی به زیرساخت‌ها
 ارادت عموم مردم منطقه به شهید سلیمانی
درخشش نقشه‌برداران ثبت استان کرمان در اولین المپیاد ملی حدنگاریظ
حضور دوچرخه سوار تبریزی در مسابقات کاپ آزاد آسیایی مالزی
تبیین سیاست های اقتصادی دولت نیازمند همراهی دانشگاه هاست
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
احیای قنات مصرآباد خدابنده با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد ریالی
آذربایجان شرقی ظرفیت بالایی در ورزش دارد
تخصیص ۱۲۷ هکتار زمین برای طرح های تجدیدپذیر در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ دی ۱۴۰۴
دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی در کرمان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۷ دی ماه ۱۴۰۴
الحاق اراضی در تمام شهرستان‌های استان زنجان در دست انجام است
اوقات شرعی اهواز، ۱۷ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۷ دی ۱۴۰۴ به افق قم
موفقیت علمی زمانی ماندگار است که با اخلاص همراه باشد
محبت به امیرالمومنین حقیقتی برخاسته از معرفت
برخورد قطار خاش–زاهدان با واگن باری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
شیوه برگزاری امتحانات پایان نیمسال دانشگاه آزاد اسلامی
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۶ دی
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود نیجریه و مصر به مرحله یک چهارم نهایی
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۶ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
حق اولاد ۱۰۰ درصد و حق عائله‌مندی ۵۰ درصد افزایش می‌یابد  (۱ نظر)
آموزش و پرورش خط مقدم پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است  (۱ نظر)
کشفیات از دستگیر شدگان اغتشاشات در همدان  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
فعالیت ۳۵۹۶ تاکسی در برف و سرمای اردبیل  (۱ نظر)
ضرورت تدبیراندیشی برای افزایش جمعیت سالمند ایران در آینده  (۱ نظر)