• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۴۳۹۰۲
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۱
بین الملل » غرب آسیا

تاکید کنعانی بر دفاع قاطعانه ایران از منافعش در مقابل رژیم صهیونی

سخنگوی وزارت امور خارجه با محکوم کردن جنایات تل آویو گفت: در نامه رسمی به سازمان ملل متحد، تصریح کردیم که ایران در دفاع از منافعش از هیچ اقدامی فروگذار نخواهد کرد.

تاکید کنعانی بر دفاع قاطعانه ایران از منافعش در مقابل رژیم صهیونی

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، آقای کنعانی در نشست خبری با محکوم کردن جنایات صهیونیست‌ها در لبنان و کشتار اهالی این کشور و نیز ترور جناب سید حسن نصرالله و دیگر فرماندهان مقاومت و نیز سردار نیلفروشان افزود: آقای عراقچی در دیدار‌های دو جانبه اش در نیویورک و حضور در نشست اضطراری شورای امنیت، اقدام فوری نهاد‌های ذی‌ربط برای توقف جنایات صهیونیست‌ها را خواستار شد.
وی گفت: وزیر امور خارجه در دیدار با دبیرکل سازمان ملل هم دیدگاه‌های کشورمان را درباره ترور‌های اخیر به صراحت بیان کرد و خواستار اقدام جدی و فوری شورای امنیت شد.
سخنگوی دستگاه سیاست خارجی همچنین از خواست وزیر خارجه برای برگزاری نشست اضطراری سازمان همکاری اسلامی در دیدار با دبیرکل این سازمان خبر داد.
آقای کنعانی گفت: جمهوری اسلامی ایران با برقراری ارتباط مستقیم و مستمر با دولت لبنان، اقدامات مقتضی را در دستور کار قرار خواهد داد.

 

 

پاسخ قطعی ایران به هر تعرض کننده به امنیت ملی
سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: کسی که در مقابل امنیت ملی بایستد، پاسخش را بدون تردید دریافت خواهد کرد؛ ما شعار نمی‌دهیم بلکه در عمل نشان دادیم که به عناصر متجاوز به کشورمان پاسخ می‌دهیم.
آقای کنعانی در نشست خبری درباره برخی تحلیل‌ها درباره قاطعانه نبودن پاسخ ایران به اقدامات متجاوزانه رژیم صهیونیستی گفت: جمهوری اسلامی ایران از همان ابتدای نسل کشی در غزه، اقدامات و تلاش‌هایش را با هدف توقف جنگ و برقراری صلح در منطقه آغاز کرد. وی افزود: ایران در همین چارچوب بار‌ها هشدار داد که جنایت صهیونیست‌ها باعث گسترش جنگ در منطقه می‌شود. این هشدار به معنی ترس کشورمان از جنگ نیست بلکه ما در برابر هرگونه اقدام ماجراجویانه در هدف قرار دادن منافع ملی، هرگز دست بسته نیستیم. 
سخنگوی دستگاه سیاست خارجی همچنین درباره ادامه همکاری اقتصادی برخی کشور‌های اسلامی با رژیم صهیونیستی گفت: در شرایطی که آمریکا از تحریم به عنوان ابزاری در برابر جهان اسلام استفاده کرده، متاسفانه دولت‌های اسلامی اقدامات جدی برای تحریم صهیونیست‌ها انجام نداده اند.
آقای کنعانی یادآور شد: کشور‌های اسلامی نمی‌توانند روی اقدامات آمریکا برای برقراری آتش بس، حساب کنند و باید خودشان در این خصوص، جدی تری فعال شوند.

 

دست هر متجاوزی را قطع می‌کنیم
سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: ایران، جنگ طلب نیست، اما دست هر متجاوزی را قطع می‌کند.
آقای کنعانی در نشست خبری افزود: ملت ایران اگر شرایط ایجاب کند، عملیات بیت‌المقدس را تا بیت‌المقدس ادامه خواهد داد.
وی همچنین درباره جنایت‌های اخیر تل آویو گفت: اقدامات اخیر صهیونیست‌ها بی اعتباری این رژیم را در دنیا، ترمیم نخواهد کرد. صبر و بردباری جمهوری اسلامی ایران حکیمانه است، اما اگر زمان اقتضاء کند قطعا برای دفاع از خود و متحدانش، اقدامات لازم را انجام خواهد داد.
سخنگوی دستگاه سیاست خارجی همچنین درباره تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه کشورمان گفت: معتقدیم تحریم‌ها، فاقد وجاهت قانونی است و برای رفع آن در چارچوب سازمان‌های بین‌المللی تلاش می‌کنیم و همزمان مانند گذشته، اقدامات لازم برای خنثی‌سازی تحریم‌ها ادامه دارد.
آقای کنعانی همچنین درباره تاثیر دیگر رویداد‌های بین‌الملل مانند جنگ اوکراین بر توافق احتمالی برای احیای برجام، تاکید کرد: برنامه جامع اقدام مشترک، موضوعی صرفا هسته‌ای است و از نگاه ایران، با هیچ موضوع دیگری ارتباط ندارد.


هیچ تجاوزی از فهرست پاسخ‌های ایران پاک نمی‌شود
سخنگوی دستگاه سیاست خارجی تاکید کرد: هیچ اقدام متجاوزانه رژیم صهیونیستی از فهرست پاسخ‌های ایران پاک نخواهد شد و قاطعانه عمل خواهیم کرد.
آقای کنعانی در نشست خبری افزود: ایران به رویکرد اصولی اش در حمایت از گروه‌های مقاومت، پایبند است و در مسیر حمایت از امنیت ملی قاطع و بازدارنده عمل می‌کنیم و احیاناً طولانی شدن زمان برخی اقدامات ما، به معنی نادیده گرفتن اقدامات تجاوزکارانه نیست. 
وی در پاسخ به پرسش خبرنگار زد دی اف آلمان مبنی بر این که گزارش‌هایی از فشار گروه‌های نیابتی ایران علیه این کشور به گوش می‌رسد، تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران به هیچ عنوان، هیچ گروه نیابتی در منطقه ندارد و گروه‌های مقاومت برآمده از ملت‌های منطقه و بخشی از فرآیند سیاسی کشور‌های شان هستند.
آقای کنعانی افزود: جریان‌های مقاومت در منطقه، نمایندگان کشور‌های شان در مقابله با اشغالگری و تجاوز بیگانگان هستند؛ آنان نمایندگان برآمده از متن ملت‌های شان هستند و به هیچ وجه، نیرو‌های نیابتی ایران محسوب نمی‌شوند.
سخنگوی ووزارت امور خارجه اظهار داشت: نیرو‌های مقاومت در منطقه در چارچوب منافع کشور و ملت شان عمل می‌کنند. این درباره فلسطین و لبنان صدق می‌کند و آنان بخشی از روند سیاسی کشورشان و شریک در ساختار‌های سیاسی، دولتی و پارلمانی کشور‌های شان هستند.

 

 

ایران، مشروط بودن روابط را نمی‌پذیرد 
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به مذاکره با برخی طرف‌های اروپایی تاکید کرد: این گفتگو‌ها همواره برقرار بوده، اما طبیعی است که مشروط کردن روابط را نمی‌پذیریم.
 آقای کنعانی درباره جزییات دیدار مقام‌های کشورمان با تروئیکای اروپا و اعلام شروط از جانب آنان برای توسعه روابط، افزود: جمهوری اسلامی ایران ثابت کرده است که اصلا فشارپذیر نیست و مقتدر است.
وی همچنین درباره جنایات بی حد و حصر صهیونیست‌ها گفت: اهدای بمب‌های یک تنی به رژیم صهیونیستی برای استفاده ضد بشری علیه آوارگان فلسطینی، مدارس، محل سکونت آنان در مناطق پرجمعیت و متراکم و نیز علیه شهروندان لبنانی در ضاحیه جنوبی بیروت، چه نسبتی با شعار حقوق بشر و دفاع از آن دارد؟ آنان چه پاسخی برای افکار عمومی دنیا دارند؟
آقای کنعانی افزود: آنان که با شعار دفاع از یک شهروند در هر کشوری، کل امکانات سیاسی، رسانه‌ای و ابزار‌های اقتصادی شان را برای اعمال فشار بر آن کشور در چارچوب مطامع سیاسی شان به کار می‌گیرند، برای کشتار ۴۲ هزار انسان بی گناه که بیش از ۱۵ هزار نفر از آنان را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند، چه پاسخی دارند؟
سخنگوی دستگاه سیاست خارجی تاکید کرد: ایران به مسئولیت‌هایش عمل کرده و خواهد کرد. برای دفاع از ملت فلسطین منتظر کسی باقی نمی‌مانیم چنان که از ابتدای انقلاب چنین بوده است و هزینه‌های سنگینی پرداخت کردیم.
وی گفت: در جغرافیای ایران هم میزبان آوارگان زیادی از افغانستان هستیم که آمریکا و ناتو، عامل گرفتاری و آوارگی آنان هستند.
آقای کنعانی یادآور شد: ایران در شعارهایش صادق است و کسانی که این وضع اسفبار را در منطقه ایجاد کردند باید پاسخگو باشند.
سخنگوی وزارت امور خارجه اظهار داشت: این از مسئولیت کشور‌های مستقل کم نمی‌کند که به ارسال کمک‌ها برای مردم فلسطین و لبنان اقدام کنند.

 

لبنان برای شکست رژیم صهیونیستی، توانمند است
سخنگوی دستگاه دیپلماسی گفت: لبنان، اثبات کرده که از توانایی شکست رژیم صهیونیستی برخوردار است.
آقای کنعانی در نشست خبری افزود: جریان مقاومت توانایی حمایت از خود در مقابل رژیم غاصب را دارد چنان که در جنگ ۳۳ روزه، شکست سنگینی را بر این رژیم و حامیانش تحمیل کرد. 
وی در پاسخ به پرسشی درباره اعزام نیرو از ایران به غزه و لبنان گفت: کشور‌ها و دولت‌های منطقه به ویژه لبنان و فلسطین، از توانایی لازم برای دفاع از خود در مقابل تجاوزگری رژیم صیهونیستی برخوردارند و به اعزام نیرو‌های داوطلب و کمکی از ایران، نیاز ندارند.
سخنگوی وزارت امور خارجه اظهار داشت: گرچه لبنان و فلسطین در جنگی نابرابر قرار دارند، اما رژیم غاصب به علت شکست‌های سنگین در چند دهه گذشته از توان رویارویی با نیرو‌های مقاومت برخوردار نیستند.
آقای کنعانی همچنین درباره گفتگوی ایران با غرب در سایه نسل کشی صهیونیست‌ها در منطقه گفت: مقابله با ماشین جنگی رژیم صهیونی، با تلاش برای مذاکره با دیگر طرف‌ها در دنیا مبتنی بر احترام متقابل، منافاتی ندارد.
وی با هشدار درباره تاثیر حمایت طرف‌های غربی از تل آویو بر گسترش تنش در منطقه تاکید کرد: به حمایت از فلسطین ادامه می‌دهیم و همچنان به گفتگو و رایزنی برای برقراری صلح و ثبات در منطقه ادامه می‌هیم و تاکید می‌کنیم که رژیم صهیون، عامل بی ثباتی در منطقه است.

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازدید استاندار چهارمحال و بختیاری از مزرعه الگویی ۶۰ هکتاری در شهرکرد
برد چادر ملوی اردکان با طعم شیرین صدر نشینی
برداشت انار از سطح باغات سروآباد
صدور احکام بزرگترین پرونده فساد فوتبال ترکیه
اطلاعیه تغییر مسیر موقت خط تندرو یک اتوبوسرانی
تشییع پدر شهیدان محمد علی و رجبعلی کاظمی
ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی در آذربایجان غربی با «رادیو کتاب»
روسیه: روابط مسکو و تهران توسعه خواهد یافت
بهره مندی یک هزار گردشگر سلامت از خدمات بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد
احتمال تثبیت شاخص کل بورس بالای ۳ میلیون واحد
نساجی و شهرداری به دنبال برد در لیگ دسته یک فوتبال
قرعه‌کشی تامین اجتماعی شگرد جدید کلاهبردی سایبری
فریاد مرگ بر اسرائیل همزمان با حضور تیم مکابی تل آویو در انگلیس
امروز نیازمند انسجام میان دولت‌ها و ملت‌های اسلامی هستیم
تعزیر فروشگاه لوازم خانگی متخلف در ارومیه
توقیف شناور حامل ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس
نخستین شکست تیم فوتبال برق شیراز در لیگ دسته دوم فوتبال کشور
خدمت سلامت پیش از اقامه نماز جمعه + فیلم
مراکز خرید مهاباد میزبان مسافران وگردشگران
ضبط (نفت گاز ) قاچاق در پیرانشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)