• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۴۴۰۴۹
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۰
اقتصادی » آب و انرژی

۱۲۰۰ مگاوات ظرفیت جدید تا اوج بار ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد

مجری طرح احداث نیروگاه‌های صنایع کشور گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته تا پیش از اوج بار سال ۱۴۰۴ نیز ۷ واحد نیروگاهی جدید به ظرفیت هزار و ۲۰۰ مگاوات توسط صنایع کشور وارد مدار می‌شود.

۱۲۰۰ مگاوات ظرفیت جدید تا اوج بار ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، «سید زمان حسینی» درباره آخرین اقدامات صورت گرفته در خصوص احداث و بهره‌برداری از نیروگاه‌های صنایع کشور گفت: تاکنون برای احداث نیروگاه‌های صنایع کشور ۱۸ هزار و ۳۷۰ مگاوات موافقت اصولی صادر شده است و از این بین ۶ هزار و ۴۲۹ مگاوات ظرفیت نیروگاهی در مرحله اجرا قرار گرفتند.

وی افزود: تا پیش از آغاز اوج بار امسال ۱۰ واحد نیروگاهی به ظرفیت هزار و ۵۸۲ مگاوات توسط نیروگاه‌های صنایع وارد شبکه شد و مطابق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته تا پیش از اوج بار سال ۱۴۰۴ نیز ۷ واحد نیروگاهی جدید به ظرفیت هزار و ۲۰۰ مگاوات توسط صنایع کشور وارد مدار می‌شود.

مجری طرح احداث نیروگاه‌های صنایع کشور با تأکید بر لزوم تأمین سوخت کافی برای سرعت بخشیدن به فرایند احداث نیروگاه‌های صنایع گفت: ۳ هزار و ۷۴۰ مگاوات ظرفیت نیروگاهی صنایع پس از تخصیص سوخت با برگزاری مناقصه وارد فاز اجرایی می‌شوند.

حسینی در خصوص جزئیات نیروگاه‌های صنایع که تاکنون وارد مدار شده‌اند، اظهار کرد: ۲ واحد نیروگاهی در سمنان جمعا به ظرفیت ۳۶۶ مگاوات، واحد گازی شماره ۱ و ۲ فولاد مبارکه جمعا به ظرفیت ۶۱۴ مگاوات، یک واحد نیروگاهی المهدی به ظرفیت ۱۸۳ مگاوات، واحد نیروگاهی فولاد غرب آسیا به ظرفیت ۱۵ مگاوات، واحد یک گازی گل گهر به ظرفیت ۱۸۳ مگاوات، واحد یک گازی چادرملو به ظرفیت ۱۸۳ مگاوات، واحد بخار کربنات سدیم سرخه به ظرفیت ۸ مگاوات و نیروگاه خورشیدی خاتون آباد و بنه یکه می‌دوک شرکت ملی مس به ظرفیت ۳۰ مگاوات از جمله نیروگاه‌های صنایع است که تا پیش از اوج بار امسال به بهره‌برداری رسیده است.

مجری طرح احداث نیروگاه‌های صنایع کشور درباره جزئیات واحد‌های نیروگاهی که تا پیش از اوج بار سال آینده وارد مدار می‌شوند، گفت: تا پیش از اوج بار سال ۱۴۰۴ نیز ۷ واحد نیروگاهی دیگر توسط صنایع به شبکه متصل خواهد شد که از جمله آن می‌توان به واحد بخار فولاد مبارکه به ظرفیت ۳۰۰ مگاوات، واحد ۲ گازی بلوک ۲ گل گهر سیرجان به ظرفیت ۱۸۳ مگاوات، واحد ۲ گازی المهدی به ظرفیت ۱۸۳ مگاوات، واحد ۲ گازی چادر ملو به ظرفیت ۱۸۳ مگاوات، واحد بخار فولاد بوتیای ایرانیان به ظرفیت ۱۴۴ مگاوات و نیروگاه خورشیدی فولاد مبارکه به ظرفیت ۱۲۰ مگاوات و نیروگاه پتروشیمی هلیلان ایلام به ظرفیت ۵۰ مگاوات اشاره کرد.

وی با تأکید بر اینکه صنایع انرژی‌بر بر اساس ماده ۴ قانون مانع‌زدایی از توسعه صنعت برق موظفند تا پایان سال ۱۴۰۴ نسبت به احداث نیروگاه خودتأمین اقدام کنند، تصریح کرد: صنایعی که بر اساس قانون نسبت به احداث نیروگاه خودتأمین اقدام نکنند، در شرایط کمبود برق در اولویت طرح‌های مدیریت مصرف برق قرار می‌گیرند.

حسینی همچنین درباره توجیه اقتصادی احداث نیروگاه توسط صنایع گفت: هزینه‌های احداث نیروگاه در مقایسه با هزینه طرح‌های تولیدی صنایع ارقام کمتری را از نظر سرمایه‌گذاری در برمی‌گیرد، با این وجود با توجه به اینکه احداث نیروگاه خودتأمین امکان استمرار تولید صنایع انرژی‌بر را فراهم می‌کند، مدت بازگشت سرمایه احداث نیروگاه صنایع ۳ تا ۵ سال ارزیابی می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیش‌بینی تردد سه میلیون و ۷۰۰ هزار زائر از مرز‌های زمینی در ایام اربعین
تاکید بر رعایت الزامات زیست‌محیطی در آبگیری سد ژاوه
برنامه خاموشی برق در یزد کاملاً فنی و بر اساس ضوابط تدوین شده است
محرومیت یک ساله داور وی‌ای آر فینال جام حذفی فوتبال کشور
زائرسرای امام رضا (ع) در ریمدان ساخته می‌شود
 برپایی ۱۰ غرفه صنایع‌دستی در اسلام آباد غرب
پیش بینی برداشت ۱۵۰ تن فلفل در اصلاندوز
بازدید هنرمندان از ساختمان شیشه‌ای خبر
برداشت زغال اخته از باغات خداآفرین
دستگیری کلاهبردار حرفه ای در مریوان
آلودگی هوا در خرمشهر
ترکیب تیم‌ملی تنیس روی میز مردان ایران مشخص شد
قطع برق بیش از ۱۰۰ اداره پرمصرف در کلانشهر تهران
جوان مرگ مغزی به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید
مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک‌ها تهدیدی برای سلامت عمومی
اقدامات صندوق نوآوری برای رفع تنگنا‌های مالی دانش‌بنیان‌ها
لزوم صرفه جویی در مصرف برق در روز‌های گرم تابستان
خرمدره میزبان مسابقات تکواندو خردسالان در استان زنجان
استراحت دو هفته‌ای پیاتزا به ملی‌پوشان والیبال
کلید سوالات آزمون سراسری فعال شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
ایران در جمع ۷ کشور دارای دانش فنی ساخت پوشش نانویی مقره‌های برق درجهان
رئیس جمهور واحد گازی ۱۸۳ مگاواتی نیروگاه نکا را افتتاح کرد
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۱ نظر)
عدم خروج خانه اقبالیان در استان همدان از ثبت ملی  (۱ نظر)
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
خلع سلاح یمن غیرممکن است  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)
حمله پلیس کانادا به تظاهرات کنندگان حامی فلسطین در شهر تورنتو  (۱ نظر)