• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۵۸۴۶۷
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۳ - ۰۷:۱۷
بین الملل » غرب آسیا

مرحله جدید نبرد حزب الله با رژیم صهیونی

اتاق عملیات مقاومت اسلامی لبنان بامداد جمعه و در بیانیه‌ای از آغاز مرحله جدید رویارویی و تشدید تنش با رژیم صهیونیستی خبر داد.

مرحله جدید تشدید تنش حزب الله با رژیم صهیونی
 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در ابتدای این بیانیه آمده است: مقاومت اسلامی به مقابله با تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان ادامه می‌دهد و ارتش دشمن اسرائیلی، از خط مقدم درگیری در جنوب لبنان تا مواضع خود در اعماق فلسطین اشغالی متحمل خسارات سنگین از جمله در تجهیزات و افسران و سربازان شده است.
از زمان آغاز عملیات زمینی در نزدیک مرز لبنان و فلسطین اشغالی، ارتش دشمن اسرائیلی پنج لشکر شامل از بیش از ۷۰ هزار افسر و سرباز و صد‌ها تانک و خودرو نظامی را به کار گرفته است. در مقابل، صد‌ها رزمنده مقاومت اسلامی برای مقابله با هرگونه تهاجم زمینی به روستا‌های جنوب لبنان آماده بودند.
 
در این بیانیه درباره نبرد زمینی رزمندگان مقاومت با ارتش رژیم صهیونیستی آمده است که در آغاز این هفته درگیری‌های شدیدی میان رزمندگان مقاومت با افسران و نظامیان رژیم صهیونیستی که از چندین مسیر در گرفت؛ «در حالی‌که نظامیان اسرائیلی با پوشش آتش سنگین نیروی هوایی و توپخانه روستا‌ها و مناطق اطراف آنها را هدف قرار می‌دادند، رزمندگان مقاومت اسلامی طبق برنامه‌های میدانی از پیش تعیین‌شده به مقابله با نیرو‌های دشمن پرداختند و این نیرو‌ها را به کمین‌هایی در داخل برخی از روستا‌های مرزی کشاندند که درگیری شدیدی با دشمن از فاصله صفر رخ داد».
 
حزب‌الله اعلام کرده در این درگیری‌ها به‌ویژه در روستا‌های "القوزه" و "رب ثلاثین" منجر به کشته‌شدن ۱۰ نظامی اسرائیلی و زخمی‌شدن بیش از ۱۵۰ نظامی دیگر شد. رژیم صهیونیستی همچنین ۹ تانک مرکاوا و چهار بولدوزر نظامی را از دست داد.
 
اتاق عملیات مقاومت اسلامی در بخش دیگری از بیانیه خبر داده عملیات‌های موشکی "به تدریج روز به روز افزایش می‌یابد و نیروی موشکی مقاومت تجمعات دشمن اسرائیلی را در پایگاه‌ها و پادگان‌های نظامی در مرز لبنان و فلسطین اشغالی، شهرک‌ها و شهر‌های اشغالی شمال فلسطین و همچنین پایگاه‌های نظامی در عمق فلسطین اشغالی را با انواع موشک‌ها از جمله موشک‌های دقیق و نقطه‌زن که برای اولین بار استفاده می‌شوند، هدف قرار می‌دهد".
 
در بخش هوایی نیز عملیات‌های پهپادی روزبه‌روز افزایش می‌یابند و پهپاد‌های انتحاری مقاومت از انواع گوناگون که برخی از آنها برای اولین بار به‌کار گرفته شده‌اند، پایگاه‌های نظامی رژیم صهیونیستی در مرز لبنان با فلسطین اشغالی و همچنین عمق سرزمین‌های اشغالی را هدف قرار می‌دهند. ماموریت‌های پهپادی شناسایی و جمع‌آوری اطلاعات نیز ادامه دارند.
 
رزمندگان مقاومت اسلامی لبنان در یگان پدافند هوایی نیز «با تسلیحات مناسب با هواپیما‌های شناسایی و جنگی رژیم صهیونیستی، مقابله می‌کنند و موفق شدند ۲ فروند پهپاد شناسایی "هرمس ۴۵۰" را ساقط کنند».
 
در این بیانیه آمده است که «طبق رصد مقاومت، تلفات دشمن ۵۵ کشته و بیش از ۵۰۰ مجروح شامل افسر و سرباز «بوده است. همچنین ۲۰ دستگاه تانک مرکاوا، چهار بولدوزر نظامی و خودرو و نفربر زرهی نیز منهدم شده‌اند. ۲ فروند پهپاد هرمس ۴۵۰ هم ساقط شده‌اند.
 
در پایان این بیانیه آمده است: «اتاق عملیات مقاومت اسلامی بر اساس رهنمود‌های رهبری مقاومت، انتقال به مرحله جدید و تشدید رویارویی با دشمن اسرائیلی را اعلام می‌کند که در تحولات روز‌های آینده به آن پرداخته می‌شود».
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
لزوم عایق بندی کنتورها و لوله های آب
آموزش مجازی در برخی مدارس استان سمنان
آمادگی کامل دستگاه‌های امدادی و خدمات رسان رابر برای مقابله با بحران‌های احتمالی
توقف‌های بیهوده در مرزها، رقیب اصلی راه‌آهن
پاسخگویی تمام وقت پلیس به درخواست امدادخواهان و مطالبات مردمی
تقویت تجارت کشاورزی ایران و ازبکستان با توافق بر توسعه همکاری‌های قرنطینه‌ای و فنی
دادستان بم: اجرای دقیق قانون، مهم‌ترین ابزار اعتمادسازی در جامعه است
از حقوق ایران برای دسترسی به انرژی هسته‌ای دفاع می‌کنیم
اموال مازاد بلاتکلیف...
اعزام ۴۰ نفر از فرهنگیان شهرستان منوجان به مناطق عملیاتی جنوب کشور
هوا در لرستان سردتر می شود
اختصاص اعتبار برای تامین آب کشاورزی فومن
اعلام اسامی ناظران و داوران هفته هشتم لیگ برتر هندبال
تناقضی به نام صهیونیست اینترنشنال
مدارس شهرستان کهنوج و جیرفت فردا سه شنبه تعطیل شدند
حل نهایی چالش‌های تقاطع همسطح شلمچه در دستور کار مشترک
کشف دستگاه فلز یاب غیر مجاز در تالش
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۲۴
آبرسانی از سد طالقان؛ ابرپروژه حیاتی استان قزوین در مسیر بهره‌برداری
کاسبی با مرگ، سوءاستفاده رسانه‌های بیگانه از یک مرگ طبیعی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
لغو تمامی فعالیت‌های ورزشی استان فارس به دلیل هشدار قرمز هواشناسی
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
اتوبوس‌های قم ۲۶ آذر رایگان شد
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
رحمتی: خیبر برنده واقعی بازی بود
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
برف و باران به فارس رسید
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۱ نظر)
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)
طرح جامع جمع‌آوری آب‌های سطحی اهواز نیازمند ۱۵ همت اعتبار  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)