• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۸۳۶۴۱
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۳
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

ایران در جمع تولیدکنندگان دستگاه اندازه‌گیری هموگلوبین خون قرار گرفت

پژوهشگران یک شرکت دانش‌بنیان با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی، نخستین‌بار در کشور دستگاه قابل‌حمل (پرتابل) اندازه‌گیری هموگلوبین خون را تولید کردند که یکی از تجهیزات پزشکی بسیار پیشرفته است.

ایران در جمع معدود تولیدکنندگان دستگاه اندازه‌گیری هموگلوبین خون قرار گرفت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان گفت: با همکاری جمعی از اساتید، متخصصان و نخبگان که در این شرکت مشغول فعالیت هستند، موفق شدیم نمونه اولیه دستگاه اندازه‌گیری هموگلوبین خون را طراحی کرده و محصولی با کیفیت بالا و منطبق با استانداردهای روز جهان تولید کنیم. با اخذ مجوزهای لازم از وزارت بهداشت، در مرحله تولید صنعتی این دستگاه هستیم و یک سوم نیاز داخل را تأمین می‌کنیم.

محمدعلی انصاری گفت: پیش از این، نیاز داخل به این تجهیز از طریق واردات تأمین می‌شد. درحال حاضر یک سوم نیاز کشور از طریق تولیدات  شرکت دانش بنیان ما تأمین می‌شود و انتظار می‌رود با افزایش ظرفیت تولید، به زودی شاهد بی‌نیازی کشور در واردات این محصول باشیم.
وی گفت: اندازه کوچک با وزن ۳۲۰ گرم همراه با باتری قابل شارژ، عملکرد سه مرحله‌ای و قابلیت کالیبراسیون دستی، دریافت نتیجه در کمتر از ۱۵ ثانیه و دقت بسیار بالا، از ویژگی‌های دستگاه قابل‌حمل اندازه‌گیری غلظت هموگلوبین خون تولیدی این شرکت دانش‌بنیان است.
 
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان افزود: این دستگاه در مراکز انتقال خون، مراکز پلاسما فرزیس، مراکز درمان تالاسمی، اتاق‌های عمل، ICU و آمبولانس‌ها قابل استفاده است.  
انصاری گفت: ایده اولیه طراحی و ساخت دستگاه اندازه‌گیری هموگلوبین خون در دانشگاه و براساس نیازی که در سازمان‌های مرتبط از جمله سازمان انتقال خون ایران وجود داشت، شکل گرفت،  نمونه مشابه داخلی از این محصول، در کشور وجود نداشت و تنها دو شرکت آلمانی و سوئدی این محصول را در جهان تولید می‌کنند و تمام نیاز کشور به این تجهیز پزشکی از طریق واردات تأمین می‌شد. بعد از همه‌گیری بیماری کووید ۱۹ و افزایش قیمت دلار، مشکلاتی در واردات تجهیزات پزشکی از جمله دستگاه اندازه‌گیری هموگلوبین خون بوجود آمد و ضرورت داخلی‌سازی این محصول به صورت جدی در کشور احساس شد.  
وی با اشاره به ارزبری این محصول گفت: نیاز کشور به دستگاه اندازه‌گیری هموگلوبین خون سالانه حدود ۴ میلیون کیت است و در صورتی که بتوانیم کل نیاز کشور را تأمین کنیم، از خروج سالانه ۱.۶ میلیون دلار ارز از کشور جلوگیری خواهد شد. امیدواریم با توسعه فعالیت و افزایش ظرفیت تولید، بتوانیم به صورت صد درصدی نیاز کشور را به این محصول تأمین کنیم.
استاد دانشگاه شهید بهشتی درخصوص استفاده از ظرفیت نخبگان و تحصیل‌کردگان دانشگاه در این شرکت دانش‌بنیان افزود: پژوهشگران این شرکت عموما از میان دانشجویان و یا نخبگان دیگر دانشگاه‌های کشور انتخاب می‌شوند و حدود ۴۰ متخصص رشته‌های مختلف به صورت مستقیم و غیرمستقیم با شرکت همکاری می‌کنند و همواره تلاش کرده‌ایم از ظرفیت دانشجویان و متخصصین کشور در شرکت استفاده کنیم.
مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان همچنین در خصوص حمایت‌های صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌ها گفت: شرکت ما برای تولید نمونه اولیه دستگاه اندازه‌گیری هموگلوبین خون از تسهیلات نمونه‌سازی استفاده کرد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دست متصدی متخلف واحد تشخیص رنگ خودرو در رشت رو شد
نشان ملی گردشگری سلامت ایران رونمایی می‌شود
تعلیق خدمات سازمان ملل به مهاجران افغان در مرز اسلام قلعه هرات
نشست رئیس جمهور و فعالان اقتصاد دیجیتال
تاکید رئیس جمهور بر به روز شدن تجهیزات آموزشی و بهبود مدیریت مدارس
قهرمانی کشور آب‌های آرام بانوان؛ برترین‌های ۵۰۰ متر معرفی شدند
رونمایی از ۴ کتاب در همدان
جنگ ۱۲ روزه یک طرح آمریکایی -صهیونیستی بود
دعوت مربی کردستانی به اردوی تیم ملی ژیمناستیک هنری جوانان
برگزاری دوره تربیت ممتحن حفظ عمومی قرآن در شهرکرد
برگزاری انتخابات الکترونیکی شورا‌ها در خوزستان
اعطای زمین به متقاضیان مسکن در اولویت کمیسیون اصل ۹۰
افتتاح دو طرح فرهنگی و آموزشی در کاشان
جهاد تببین با هدف تربیت نسلی مومن و تمدن ساز 
دعوت هندبالیست کردستانی به اردوی تیم ملی بزرگسالان
آئین سنتی دهه اول فاطمیه در روستای مرزیِ گِرمی
اعلام روندبرنامه ثبت جهانی دیوار تاریخی جرجان
عطر رب یاقوت سرخ در کوچه‌های درجزین
توزیع هشت هزار جلد کتاب میان دانش آموزان
حرکت دولت چهاردهم به سوی اقتصاد چرخشی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
درگذشت پزشک گچسارانی
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
کشت موز در اراضی جنوب سیستان و بلوچستان
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
واکنش عراقچی به تمجید برنده جایزه صلح نوبل از جنایتکاران
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
سپاهان در ثانیه های پایانی از شکست فرار کرد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)