پخش زنده
امروز: -
اختتامیه رزمایش عملیات نصرالله با هدف افزایش امنیت پایدار در کویر با حضور گردانهای تکاوری فراجا، هوا فراجا، یگانهای پهبادی فراجا، فرماندهان انتظامی کرمان، خراسان جنوبی و یزد اجرا شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، سردار احمدرضا رادان، فرمانده کل انتظامی کشور، در پایان رزمایش نصرالله ۲ که در مسجد شکر طبس برگزار شد، ضمن قدردانی از نیروهای انتظامی و مسئولان حاضر، بر آمادگی کامل یگانهای انتظامی کشور برای حفظ امنیت تأکید کرد.
وی با اشاره به مشارکت یگانهای ویژه، یگانهای تکاوری و واحدهای مرزبانی در این رزمایش، افزود: نیروی انتظامی کشور امروز از هر زمان دیگری قویتر، آمادهتر و بهنگامتر است و برای تأمین امنیت مردم از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد.
سردار رادان همچنین از حضور روحانیون انتظامی در کنار نیروهای نظامی یاد کرد و بر نقش مؤثر آنها در همراهی با نیروهای انتظامی تأکید کرد.
وی افزود: نیروی انتظامی کشور همواره در کنار مردم خواهند بود و با تمام توان برای حفظ امنیت و آرامش جامعه تلاش خواهد کرد.
فرمانده کل انتظامی کشور تأکید کرد امنیت در حوزه گردشگری و سایر بخشهای کشور با حضور مقتدرانه نیروهای انتظامی به طور کامل تأمین خواهد شد.
سردار مصدق، فرمانده یگانهای ویژه پاسداران فراجا، نیز با اشاره به تدابیر ابلاغی برای تأمین امنیت مناطق کویری ایران گفت: در مرحله اول این عملیات که در منطقه یک رستم و در وسعت ۶۳ هزار کیلومترمربع اجرا شد، به تمامی اهداف تعیینشده دست یافتیم.
وی افزود: اکنون در مرحله دوم، در محدودهای به وسعت ۲۸ هزار کیلومترمربع و با استقرار سه قرارگاه عملیاتی و یک قرارگاه مرکزی، مأموریت تأمین امنیت را ادامه میدهیم.
سردار مصدق همچنین گفت: در این عملیات، ۱۱ گردان تکاوری در سه روز گذشته با اجرای مأموریتهای خود، ضمن مقابله با قاچاقچیان و اشرار مسلح، امنیت پایداری را در منطقه برقرار کردهاند.
وی تأکید کرد این عملیات در قالب سلسله اقدامات امنیتی مستمر ادامه خواهد داشت تا امنیت کویرهای ایران بهطور کامل تأمین شود.
فرمانده یگان ویژه پاسداران فراجا هدف از این اقدامات را تقویت امنیت برای فعالیتهای اقتصادی، گردشگری و توسعه پایدار در مناطق کویری عنوان کرد و از همکاری مسئولان استانی در اجرای این مأموریت قدردانی کرد.