پخش زنده
امروز: -
نخستین مرکز آموزش علمی کاربردی پتروشیمی کشور با حضور سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی در منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر به صورت رسمی افتتاح شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، این مرکز با هدف ارتقاء سطح علمی و مهارتی افراد متخصص در حوزههای مختلف صنعت پتروشیمی، اقدام به پذیرش دانشجو در رشتههای فنی و مهندسی نموده است. مرکز آموزشی رهآوران فنون پتروشیمی به عنوان یکی از مراکز تخصصی در منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر، دورههای آموزشی متنوعی در زمینههای فنی، مهندسی و صنایع شیمیایی ارائه میدهد.
رشتههای موجود در این مرکز شامل کاردانی فنی ابزار دقیق، کاردانی فنی مکانیک-پمپ و کمپرسور، کاردانی فنی برق-برق صنعتی، مهندسی فناوری ایمنی، سلامت و محیط زیست (HSE)، مهندسی فناوری برق صنعتی، کاردانی فنی شیمی آزمایشگاهی-صنعتی، مهندسی فناوری صنایع شیمیایی و کارشناسی حرفهای مدیریت لجستیک و زنجیره تأمین با گرایش بازرگانی است.
این رشتهها باتوجه به نیازهای تخصصی صنعت پتروشیمی و صنایع مرتبط طراحی شدهاند و هدف اصلی آنها تأمین نیروی انسانی ماهر و متخصص برای شرکتهای پتروشیمی و صنایع وابسته است. همچنین، این مرکز در راستای تکمیل فرآیند آموزشی و فراهم کردن فرصتهای شغلی برای فارغالتحصیلان خود، با همکاری نزدیک با شرکتهای مختلف در منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر به فعالیت خود ادامه میدهد.
گفتنی است ؛ افتتاح این مرکز آموزشی، نشان از تعهد دانشگاه جامع علمی کاربردی به توسعه آموزشهای مهارتی و کاربردی در راستای پاسخگویی به نیازهای بازار کار و ارتقاء توانمندیهای صنعتی کشور دارد.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی در این مراسم گفت مرکز آموزشی شرکت رهآوران فنون پتروشیمی نشان داده که صنعت به درستی به شریک آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی تبدیل شده است.
علی اکبری گفت: آموزش مهارتی واقعی در دانشگاه جامع علمی کاربردی بهصورت عینی و در جوار صنعت انجام میشود و مرکز آموزشی شرکت رهآوران فنون پتروشیمی نشان داده که صنعت به درستی به شریک آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی تبدیل شده است.
وی افزود: خوشحال هستم که در مجموعه بزرگ رهآوران فنون پتروشیمی حضور داریم، زیرا آموزش مهارتی واقعی در این مجموعه بهصورت عینی و در جوار صنعت انجام میشود ،همچنین شریک آموزشی ما یک مجموعه است که علاوه بر تعهد به کیفیت آموزش، به مسئولیتهای اجتماعی نیز توجه دارد.
علی اکبری افزود: بازدید از غرفه انجمنهای علمی، نمایش توانمندی و سرمایهگذاری هدفمند شرکت رهآوران بود و تجلی فعالیتهای فوقبرنامه مدرسان و دانشجویان این مجموعه است. سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه گفت: در این مجموعه، آموزش فقط محدود به کلاس، تخته و مدرس نیست، مصداق آموزش حقیقی حضور دانشجویان در جوار صنعت و کارگاهها، همراه با فعالیتهای فوقبرنامه است.
وی با اشاره به استفاده بهینه از ظرفیتهای جانبی صنایع و شرکتها، گفت: ما باید از ظرفیتهای صنایع و موسسات بهرهبرداری بهینه داشته باشیم تا در استفاده از سرمایهها صرفهجویی کنیم و توانمندیها را به حداکثر برسانیم.
علی اکبری تصریح کرد: شرکت رهآوران فنون پتروشیمی نشان داده که صنعت به درستی به شریک دانشگاه جامع علمی کاربردی تبدیل شده است، زیرا آموزش در این مجموعه حقیقی و عینی است.
وی تصریح کرد: از اینکه مرکز آموزش علمی کاربردی رهآوران فنون پتروشیمی ماهشهر در رشتههای تقاضا محور فعالیت دارد، نهایت تشکر را دارم و اعلام آمادگی میکنم که تعداد رشتههای این مرکز را افزایش دهیم. علی اکبری افزود: علاوه بر آموزش، ظرفیت دیگری در دانشگاه جامع علمی کاربردی وجود دارد که بحث سنجش صلاحیت حرفهای است و با همکاری مجموعه رهآوران و دانشگاه جامع علمی کاربردی، میتوانیم پروژه سنجش صلاحیت حرفهای برای زیرمجموعه هلدینگ خلیج فارس را انجام دهیم، همچنین، مجموعه رهآوران میتواند در زمینه مرکز رشد و استفاده از ظرفیتهای صندوق نوآوری و شکوفایی وارد شود و از این ظرفیت بهرهبرداری کند.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی از دستاوردهای علمی مرکز آموزش علمی کاربردی شرکت ره آوران فنون پتروشیمی در ماهشهر بازدید کرد.
وی در حاشیه افتتاح مرکز آموزش علمی کاربردی شرکت ره آوران فنون پتروشیمی از انجمنهای علمی دانشجویی مختلف از جمله HSE، شیمی و صنایع شیمیایی، برق و ابزار دقیق، کانون دانشجویی هلال احمر و گروههای فیلم و عکس بازدید کرد و با دانشجویان و مدرسان این مرکز آموزشی به بحث و گفتوگو پرداخت و از نزدیک در جریان فعالیتهای علمی و فرهنگی آنها قرار گرفت.
در این بازدید، دکتر علیاکبری علاوه بر بررسی طرحها و پروژههای پژوهشی، از آخرین دستاوردهای علمی و اختراعات دانشجویان بازدید کرد. وی همچنین از دستاوردهای علمی مرکز آموزش علمی کاربردی شرکت ره آوران فنون پتروشیمی در ماهشهر نیز بازدید کرد و از پیشرفتهای علمی و پژوهشی صورتگرفته در این مرکز قدردانی کرد.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن حضور در کارگاهها و آزمایشگاههای مختلف، بر اهمیت تقویت پژوهش و نوآوری در دانشگاه تاکید کرده و بر ارتقای همکاریها و پیشرفتهای علمی در آینده تاکید کرد. علیاکبری با بیان اینکه تلاش دانشجویان در دانشگاه جامع علمی کاربردی برای یادگیری مهارت، امید بخش است، گفت: باید به تربیت نیروی انسانی توانمند و نخبه در کشور توجه ویژه شود.
دکتر علی اکبری در خاتمه اظهار داشت: این بازدید فرصتی برای تبادل نظر و آشنایی با فعالیتهای دانشجویی و پژوهشی در سطح دانشگاه فراهم آورد و به ارتقای همکاریها و پیشرفتهای علمی در آینده کمک خواهد کرد.