پخش زنده
امروز: -
رئیس شعبه دوم تعزیرات حکومتی بهبهان از وصول جریمه قاچاقچی لوازم خانگی در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، حجت الله روز پیکر گفت: پرونده تخلف قاچاق لوازم خانگی شامل سرخ کن، زودپز و کاسه شیشهای به ارزش ۷۴۸ میلیون و ۲۹۳ هزار ریال در شعبه دوم رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان بهبهان رسیدگی شد.
رئیس شعبه دوم اداره تعزیرات حکومتی بهبهان افزود: شعبه با تحقیقات لازم، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط کالاهای قاچاق کشف شده، متخلف را به پرداخت ۷۴۸ میلیون و ۲۹۳ هزار ریال جزای نقدی محکوم کرد.
به گفته روزپیکر، شعبه با توجه به این که ارزش خودرو حامل کالای قاچاق از ارزش کالا بیشتر میباشد، مبلغ ۷۴۸ میلیون و ۲۹۳ هزار ریال به جریمه اضافه و متخلف را در مجموع به پرداخت مبلغ یک میلیارد و ۴۹۶ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
رئیس شعبه دوم تعزیرات حکومتی بهبهان افزود: ماموران نیروی انتظامی درحین گشت زنی و توقیف یک دستگاه خودرو و کشف کالای به ظن قاچاق گزارش را جهت رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.