• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۳۴۹۰۱
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۶
اجتماعی » حقوقی و قضایی

اژه‌ای: راه اندازی طرح‌های متوقف شده در اولویت است

رئیس دستگاه قضا با حضور در گردهمایی ماهانه استانداران سراسر کشور گفت: ما کارگزاران و مسئولان نظام باید شرایط را برای مشارکت گسترده بخش خصوصی و مردم در امر تولید و اقتصاد فراهم کنیم و برای محقق شدن آن باید آسیب‌های احتمالی برطرف شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای افزود: یکی از آسیب‌های این حوزه، این است که سرمایه‌گذار وارد میدان می‌شود و با هزینه‌های زیاد و ایجاد تعهداتی، کار تولیدی و اقتصادی را آغاز می‌کند، اما در میانه‌های راه، ما در حاکمیت، رأی به توقف فعالیت او می‌دهیم ، چنانچه این اتفاق برای دو سرمایه‌گذار رخ دهد، آیا سرمایه‌گذارِ سومی راغب خواهد بود که به میدان بیاید. بار‌ها تاکید کرده‌ایم که قرارداد‌های حاکمیتی باید از متقن‌ترین و مستحکم‌ترین قراداد‌ها باشد؛ نباید اینگونه باشد که با تغییر و جابه جایی دولت‌ها و مسئولان، قرارداد‌هایی که از جانب حاکمیت با بخش خصوصی منعقد می‌شود، مخدوش شود.

رئیس قوه قضائیه گفت: بعضی اوقات یک طرح ملی با صرف هزینه‌های قابل توجهی آغاز به کار می‌کند، سپس در میانه‌های راه، نهاد متولی محیط زیست به موضوع ورود می‌کند و خواستار توقف طرح به سبب مشکلات زیست‌محیطی می‌شود؛ به طور قطع توجه به مسائل زیست‌محیطی برای اینکه به سلامت مردم مربوط می‌شود در اولویت است و اشکال هم وارد است، اما سؤال این است زمانی که برای کلید زدن این طرح تصمیم‌گیری می‌شد، چرا به جنبه‌های زیست‌محیطی آن توجه نشد. چرا وقتی طرحی آغاز به کار و هزینه شد، تازه نهاد متولی محیط زیست به موضوع ورود می‌کند.

وی همچنین گفت: گاهی دادستان ما در یک نقطه از کشور از حیث احیای حقوق عامه و به واسطه شکایت نهاد متولی محیط زیست، مبادرت به توقف طرحی ملی می‌کند، ما به آن دادستان می‌گوییم، آیا بررسی به عمل آورده که آن جنبه‌ی مرتبط با محیط زیست این طرح قابل رفع است یا خیر. وقتی می‌شود مشکلات زیست محیطی ناشی از یک طرح را با اتخاذ تدابیر و تمهیداتی حل کرد، نباید دستور به توقف و تعطیلی آن طرح داد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رئیس دستگاه قضا در ادامه گفت: در قوه قضائیه به تضمین امنیت سرمایه‌گذاری در کشور توجه ویژه‌ای داریم؛ به مقامات قضایی ذی‌صلاح تاکید کرده‌ایم که چنانچه بازداشت فعال اقتصادی و تولیدی که در موضوعی متهم شده، ضرورتی ندارد، از بازداشت او اجتناب کنند و چنانچه او را بازداشت کردندو ضرورت مرتبط با بازداشت او رفع شد، به سرعت او را آزاد کنند. همچنین تاکید کرده‌ایم که به واسطه اتهام انتسابی به فعال تولیدی و اقتصادی، ابزار تولید و فعالیت اقتصادی او را توقیف نکنند و سبب تعطیلی بنگاه او نشوند.

آقای محسنی اژه‌ای افزود: حسب گزارش واصله، از ۵۶۰ طرح متوقف در کشور، ۱۱۸ طرح مشکلات حقوقی وقضایی دارند. من در همین جلسه تاکید می‌کنم که استانداران کشور،  مشخصات هر کدام از این طرح‌ها را که متعلق به استان‌های‌شان هست، احصاء و تجمیع کنند و در استان‌های مربوطه با همکاری سایر مقامات استانی از جمله مقامات قضایی، آن را حل و رفع کنند و چنانچه برای مرتفع کردن آن مسائل، نیازمند تفویض اختیار از مرکز هستند، مراتب را به مقامات عالی در مرکز ارجاع دهند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

اژه‌ای گفت: کارگزاران و مدیران نظام باید عادت کنند پیوسته و مستمر به میان مردم بروند و با متن مردمدر ارتباط باشند؛ فقط با پشت میزنشینی و گزارش‌خوانی نمی‌توان مسائل و مشکلات مردم را به طور کامل و ملموس درک کرد. با به میان مردم رفتن است که می‌فهمیم مردم از تبعیض بیزارند؛ مردم از اینکه پیشبرد کاری‌های‌شان در ادارات و بخش‌های حاکمیتی تسریع نشود و آنها مجبور شوند به دلالان متوسل شوند، آزرده می‌شوند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
داستان یک نردبان
صعود نیما زاهدی به جدول اصلی جام جهانی شمشیربازی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
غرب پشت اعتراضات صربستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
خبر‌هایی از بررسی مشکلات بهداشت و درمان دامغان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
اختصاص ۲۵ همت اعتبار برای زیرساخت‌های عمرانی و آموزشی کردستان
افزایش قابل توجه اخراج‌ها در آمریکا
دومین پیروزی پیاپی تیم ملی والیبال مردان ایران
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
برادران خدایاری، شانه‌به‌شانه تا جاودانگی
برد چوکا در برابر شایان دیزل در تالش
مصاف تیم والیبال شهید املاکی لنگرود در برابر افق قم
گلایه اهالی شهر جعفریه قم از آسفالت نبودن مسیر مدرسه شهید سلیمانی
شورای حل اختلاف ظرفیتی برای کاهش پرونده‌های قضایی
احداث اولین زمین والیبال ساحلی در شهرکرد
روایت همدلی در دفاع ۱۲ روزه با اولین رویداد رسانه‌اى «هما»
ابلاغ ترخیص ۱۰۰ درصدی چای وارداتی
تساوی ملوان مقابل شمس آذر در بندرانزلی در خانه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
استعفا در شرایط حساس
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)