• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۳۵۱۱۱
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۹
بین الملل » آمریکا

مشاجره ترامپ و نتانیاهو پس از تهدید حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران

نیویورک تایمز از مقامات آمریکایی نقل کرده بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی تهدید کرده که مذاکرات درباره برنامه هسته‌ای ایران را با حمله به تأسیسات اصلی ایران مختل خواهد کرد.

مشاجره ترامپ و نتانیاهو پس از تهدید حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، نشریه آمریکایی نیویورک تایمز نوشت: مسئولان آمریکایی تاکید کردند: حداقل یک تماس تلفنی پرتنش بین دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا و نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره ایران انجام شده است.

بنابر این گزارش، نتانیاهو در گفت‌و‌گو با ترامپ مدعی شده که ضعف ایران دوام نخواهد داشت و اینک زمان مناسبی برای حمله است. ترامپ نیز به نتانیاهو گفته که ضعف ایران لحظه‌ای ایده‌آل برای مذاکره است.

نیویورک تایمز همچنین به نقل از مقامات صهیونیستی گزارش داد: درباره چگونگی تضمین عدم توانایی ایران در تولید سلاح هسته‌ای با واشنگتن اختلاف نظر داریم. اختلافات درباره ایران منجر به چندین جلسه پرتنش با مقامات ارشد دولت ترامپ شده است.

نیویورک تایمز همچنین از مذاکره‌کنندگان آمریکایی نقل کرده است اختلاف بین ویتکاف و عراقچی بر سر توقف فعالیت‌های غنی‌سازی ایران در خاک این کشور متمرکز است. ویتکاف و واسطه‌های عمانی برای حل اختلاف درباره غنی‌سازی، گزینه‌های دیگری را مورد بحث قرار می‌دهند.

آن طور که این رسانه آمریکایی گزارش داده، مقامات آمریکایی گفته‌اند که یکی از پیشنهادات برای حل اختلافات در مذاکرات، پروژه منطقه‌ای مشترک برای تولید انرژی هسته‌ای است. همچنین ویتکاف از اعتراضات قبلی خود نسبت به یک تفاهم موقت که اصولی برای توافق نهایی تعیین می‌کند، صرف‌نظر کرده است. پیشنهادات ویتکاف برای توافق با ایران ممکن است «اسرائیل» یا جمهوریخواهان در کنگره را راضی نکند.

نیویورک تایمز همچنین از برخی منابع آگاه از مذاکرات آمریکایی ـ ایرانی نقل کرده که در بهترین حالت، یک بیانیه اصولی صادر خواهد شد. این بیانیه اصولی راه را برای مذاکرات بیشتر هموار می‌کند.

این رسانه آمریکایی به نقل از مقامات اسرائیلی نیز خبر داده است مدیر سی‌آی‌ای پس از اطلاع از عملیات احتمالی علیه ایران، در ماه آوریل به اسرائیل سفر کرد. مقامات اسرائیلی در آوریل به همتایان آمریکایی خود گفتند که آماده حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران هستند.

طبق این گزارش، سازمان اطلاعات آمریکا آمادگی‌های اسرائیلی‌ها برای انجام حمله به ایران را رصد کرده و رئیس آژانس اطلاعاتی آمریکا مجبور به سفر به تل‌آویو شده است.

مقامات آمریکایی تاکید کردند که تهدید به حمله اسرائیل به ایران باعث شد ترامپ با نتانیاهو گفت‌و‌گو کند و نتانیاهو این امر را انکار نکرد.

نیویورک تایمز همچنین از مقامات آمریکایی و اروپایی نقل کرده که رژیم اسرائیل ممکن است بدون هشدار قبلی تصمیم به حمله به ایران بگیرد.

این رسانه آمریکایی به نقل از ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا ادعا کرده که رژیم اسرائیل ممکن است تنها در عرض ۷ ساعت برای انجام حمله به ایران برنامه‌ریزی کند. مقامات اسرائیلی معتقدند که واشنگتن چاره‌ای جز کمک به اسرائیل در زمان حمله به ایران نخواهد داشت. نتانیاهو ممکن است حتی پس از یک توافق دیپلماتیک موفق، دستور حمله به ایران را صادر کند.

نیویورک تایمز در ادامه خاطرنشان کرد نتانیاهو پس از دیدار با ترامپ در آوریل، به مسئولان خود دستور داد تا برای حمله به ایران برنامه‌ریزی کنند. نتانیاهو به مسئولان خود دستور داد تا برای یک حمله کوچک‌تر که نیاز به کمک آمریکا نداشته باشد، برنامه‌ریزی کنند.

گفتنی است، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرده که «موضوع غنی‌سازی برای ما چیزی است که قابل کوتاه آمدن نیست. ما تا وقتی که طرف مقابل این منطق و واقعیت را بپذیرد به مذاکره ادامه می‌دهیم. غنی‌سازی ما تعطیل‌شدنی نیست».

پاسخ کوبنده به لفاظی‌های رژیم صهیونیستی

در همین حال روز دوشنبه (۵ خرداد ماه) فرمانده کل ارتش در پاسخ به لفاظی‌های مقامات رژیم صهیونیستی گفت: اگر آنها برای دریافت وعده صادق دیگری عجله دارند، ما برای فرود آوردن ضربه مقتضی، کاملا آماده‌ایم و طلب قبلی‌مان را هم نقد خواهیم کرد.

امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی در حاشیه مراسم رونمایی از دایره المعارف ۸ جلدی دفاع مقدس آجا با حضور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: رژیم صهیونی حقیرتر از آن است که توان آسیب رساندن به عظمت ایران را داشته باشد، درحالی که قدرت جمهوری اسلامی ایران می‌تواند او و حامیانش را با چالش‌های فوق العاده‌ای رو‌به‌رو کند.

سرلشکر موسوی با بیان اینکه آدم‌های آن رژیم، این را می‌فهمند که ظرفیت تحمل این چالش‌ها را ندارند، گفت:، چون فعلا جانیان کودک‌کش و نابخرد در آنجا حکومت می‌کنند، هر خطایی محتمل است. اگر آنها برای دریافت وعده صادق دیگری عجله دارند، ما برای فرود آوردن ضربه مقتضی، کاملا آماده‌ایم و طلب قبلی‌مان را هم نقد خواهیم کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سارقان خانه‌های در دست ساخت دستگیر شدند
اجرای طرح انتخاب مشارکتی ذرت علوفه‌ای در لرستان
مهر و موم مرکز خرید در یاسوج به دلیل تبلیغات نامتعارف
۴ پرواز مستقیم اربعین از ارومیه به نجف برقرار شد
حضور پررنگ مازندرانی‌ها در اردوی تیم ملی کشتی آزاد
آغاز فعالیت موکب های زنجانی برای خدمات رسانی به زائران اربعین
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۵/۰۵/۰۳
موکب هایی که مشق عشق می نویسند
دستگیری دو شبکه قاچاق اتباع غیرمجاز در پاکدشت
عرضه ۲۱ هزار تن فرآورده پالایشی و پتروشیمی در بورس انرژی
خاکسپاری «اکبر عبدی» در زادگاهش اردبیل درصورت رضایت خانواده اش
طرح نوین تغذیه دانشجویی
رشد ۱۲ درصدی تردد مسافران از مرز رازی؛ ترانزیت کامیونی ۲۱۰ درصد افزایش یافت
نرخ کرایه مسیرهای اربعین از مرزهای ایران تا عراق
پویانمایی «رابی و روبی»
قیمت نهاده‌های ساختمانی ۳ مرداد در بازار
موج صدو چهل وششم میدان داری اصفهانی‌ها
جریمه ۴۵ میلیارد ریال متخلف ارزی در ارومیه
روایت کاربران فضای مجازی از مسیر عشق
غربالگری ۹۰۰ تن از گروه‌های پرخطر مالاریا در میناب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حمله موشکی دشمن آمریکایی به شهرستان فیروزآباد استان فارس
عرضه ۵۰۰ مگاوات برق برای جبران کسری صنایع در بورس انرژی
اتصال سومین واحد بخار نیروگاه فردوسی به شبکه برق کشور
ابطال پروانه واحد‌هایی که رمزارز غیرمجاز استخراج می‌کنند
بررسی آخرین وضعیت زیرساخت‌های آب و برق استان هرمزگان
کاهش محدودیت برق ۴۸ شهرک صنعتی از دو روز به یک روز
دستور استاندار خوزستان برای جلوگیری از تعدیل نیروها در آبفای اهواز و ماهشهر
سرهنگ تاجیک: عملیات اخیر سپاه حذف اهداف راهبردی بود
حمله مقاومت عراق به مقر نیروی زمینی کویت
اکبر عبدی درگذشت
ماجرای کافه حاشیه‌ساز تنکابن چه بود؟
دور جدید حملات ارتش تروریستی آمریکا به ایران
حملات ترکیبی یمن به عربستان
نمایندگان دموکرات کنگره آمریکا: ترامپ دروغ گفت
بازسازی سریع زیرساخت‌های ایران، اسرائیل را غافلگیر کرد
ادامه جنگ با ایران به ضرر آمریکا است  (۱ نظر)
حمله سنگین موشکی - پهپادی سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن  (۱ نظر)
قشقاوی: دروغ‌های ترامپ باعث آرامش بازار‌ها نمی‌شود  (۱ نظر)
دستور استاندار خوزستان برای جلوگیری از تعدیل نیروها در آبفای اهواز و ماهشهر  (۱ نظر)
تکذیب فعالیت سامانه‌های پدافندی و وقوع اصابت در شهرستان پاکدشت  (۱ نظر)
حفظ آمادگی، اشراف اطلاعاتی و هوشمندی سرلوحه کار فراجا  (۱ نظر)
دولت به جای واردات برنج از تولیدات داخلی حمایت کند  (۱ نظر)
تاکید استاندار خراسان رضوی بر ضرورت شفاف‌سازی در نحوه مدیریت سهام عدالت  (۱ نظر)