ناترازی برق سبب کاهش تولید سیمان، افزایش تقاضا در بازار و کندی روند ساخت و ساز طرحهای عمرانی میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ صنعت سیمان در زمره صنایع پر مصرف کشور است و با اعمال محدودیتهای برق بیشترین آسیب را متحمل میشود.
مدیر کارخانه سیمان دلیجان گفت: کاهش تولید سیمان به دلیل ناترازی برق سبب افزایش تقاضا در بازار و گرانی سیمان و در نتیجه کندی روند ساخت و ساز در مسکن و طرحهای عمرانی میشود.
قدرت الله موسوی افزود:کارخانه سیمان دلیجان به صورت لحظهای ۱۶ مگاوات برق مصرف میکند و به صورت میانگین ۳ هزار و ۷۰۰ تن هم در روز سیمان تولید میکند.
او ادامه داد: قطعی برق سبب شد تا در زمین پایانه حمل و نقل این کارخانه که سالها از آن استفاده نمیشد، نیروگاه خورشیدی سه و نیم مگاواتی احداث شود.
مدیراین کارخانه گفت: برای احداث این نیروگاه که برق آن در روستاها و صنایع هم جوار مصرف میشود ۷۰ میلیارد تومان هزینه شد.
موسوی افزود: احداث این نیروگاه سبب شد تا دیگر کارخانه مجبور به پرداخت هزینه مازاد برق تجدید پذیرنشود و از بورس دیگر برق سبز خریداری نکند.
او گفت: به شرط رفع موانع از سوی مسئولان ساخت یک نیروگاه ۱۰ مگاواتی خورشیدی با سرمایه گذاری این کارخانه هدف گذاری شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی گفت: تولید ۵ هزار مگاوات برق خورشیدی در پنج سال آینده در استان هدف گذاری شده است.
محمود محمودی افزود: برای سال اول تولید ۵۰۰ مگاوات، برای سال دوم تولید هزار و ۸۰۰ مگاوات و برای سال سوم تولید ۲ هزار و ۷۰۰ مگاوات برق خورشیدی برنامه ریزی شده است.
او ادامه داد: ۸۲ درصد برق استان درصنعت و کشاورزی مصرف میشود و امید است با همکاری این دو بخش پر مصرف دراحداث نیروگاههای خورشیدی ناترازی برق جبران شود.
دولت چهاردهم برای تولید ۳۰ هزار مگاوات برق خورشیدی هدف گذاری کرده است.