پخش زنده
امروز: -
کارشناس هواشناسی همدان از احتمال بارش رگباری و پراکنده باران، برای روزهای دوشنبه و سهشنبه این هفته، در برخی نقاط استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، محمدحسن باقری شکیب گفت: طی امروز آسمان استان همدان عمدتا صاف تا کمی ابری بوده و در ساعات بعدازظهر افزایش ابر و وزش باد را خواهیم داشت.
او افزود: در ساعات بعدازظهر روزهای دوشنبه و سهشنبه ضمن وزش باد و افزایش ابر، احتمال رگبار باران و بارشهای پراکنده و همچنین رعد و برق در برخی از نقاط، بهویژه مناطق نیمه شمالی استان وجود دارد.
کارشناس هواشناسی استان همدان با بیان اینکه از روز چهارشنبه به بعد مجدداً آسمان استان عمدتا صاف تا قسمتی ابری خواهد بود تاکیدکرد: از نظر تغییرات دمایی تا روز سهشنبه تغییر محسوسی نداریم، اما از روز سهشنبه به بعد افزایش دما را به تدریج در استان انتظار داریم.
باقری شکیب تصریح کرد: دمای هوای همدان طی ۲۴ ساعت گذشته، بین ۲۶ و ۸ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است.