• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۴۹۵۶۷
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۷
بین الملل » اروپا

محکومیت تجاوز رژیم صهیونی به ایران در شورای حکام

در نشست فوق العاده شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که پیرو نامه وزیر خارجه کشورمان به مدیرکل آژانس و با درخواست رسمی روسیه تشکیل شد، بیانیه مشترکی در محکومیت تجاوز رژیم صیهونیستی و حمایت از مواضع جمهوری اسلامی ایران ارائه شد.

محکومیت تجاوز رژیم صهیونی به ایران در شورای حکام

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از وین، در نشست فوق العاده شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که پیرو نامه وزیر خارجه کشورمان به مدیرکل آژانس و با درخواست رسمی روسیه [بعنوان عضو شورای حکام]امروز دوشنبه تشکیل شد، بیانیه مشترکی در محکومیت تجاوز رژیم صیهونیستی و حمایت از مواضع جمهوری اسلامی ایران ارائه شد.

این بیانیه از سوی جمهوری اسلامی ایران، فدراسیون روسیه، جمهوری خلق چین، جمهوری اسلامی پاکستان، جمهوری عراق، جمهوری بلاروس، بورکینافاسو، جمهوری کوبا، جمهوری اندونزی، جمهوری نیکاراگوئه و جمهوری بولیواری ونزوئلا ارائه شد.

متن بیانیه به شرح ذیل است:

ما تجاوز رژیم اسرائیل علیه ایران، از جمله حملات نظامی به تأسیسات هسته‌ای تحت پادمان‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را که نقض فاحش حقوق بین‌الملل، منشور سازمان ملل متحد و اساسنامه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است، محکوم می‌کنیم.

ما قویاً معتقدیم که این حملات نظامی علاوه بر تهدید صلح و امنیت بین‌المللی، اعتماد به پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT) را تضعیف می‌کند، بی‌توجهی آشکار به سیستم پادمان‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی محسوب می‌شود و توسعه بیشتر انرژی هسته‌ای برای اهداف صلح‌آمیز را به خطر می‌اندازد.

ما همچنین قطعنامه‌های کنفرانس عمومی آژانس که خاطرنشان کرده‌اند «هرگونه حمله مسلحانه و تهدید علیه تأسیسات هسته‌ای اختصاص داده شده به اهداف صلح‌آمیز، نقض اصول منشور سازمان ملل متحد، حقوق بین‌الملل و اساسنامه آژانس است» را یادآوری می‌کنیم.

ما به این واقعیت توجه داریم که ایران یک کشور غیر هسته‌ای عضو NPT است و تأسیسات هسته‌ای هدف قرار گرفته ایران تحت پوشش توافقنامه جامع پادمان‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار دارند. ما تعهد دیرینه و محکم ایران به عدم اشاعه هسته‌ای را یادآوری می‌کنیم.

ما به شدت نگران پیامد‌های گسترده چنین حمله نظامی به تأسیسات هسته‌ای تحت پادمان در یک کشور عضو هستیم.

ما از اسرائیل می‌خواهیم که تجاوز نظامی علیه ایران را متوقف کند. ما از شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، دبیرخانه و مدیرکل می‌خواهیم که اقدامات لازم را برای جلوگیری از حملات بیشتر اسرائیل به سایت‌ها و تأسیسات هسته‌ای تحت پادمان‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی انجام دهند.

ما از مدیرکل می‌خواهیم که فوراً در مورد تمام پیامد‌های حملات اسرائیل علیه سایت‌ها و تأسیسات هسته‌ای تحت پادمان‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در ایران به شورای حکام گزارش دهد و در مورد هرگونه اقدام یا تهدید به تجاوز بیشتر علیه تأسیسات هسته‌ای ایران تحت پادمان‌ها به شورای امنیت گزارش دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازگشت پروازهای لوفت‌ هانزا به ایران
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)