• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۲۳۴۳
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۷
سیاسی » امنیتی و دفاعی

بروجردی:قدرت‌نمایی ایران چندین برابر می‌شود

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امروز نقطه‌ای از سرزمین‌های اشغالی وجود ندارد که از تیررس موشک‌های ویران کننده جمهوری اسلامی ایران مصون باشد، گفت: قدرت‌نمایی ایران در روز‌های آینده چندین برابر می‌شود.

بروجردی:قدرت‌نمایی ایران چندین برابر می‌شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، علاالدین بروجردی در گفت‌وگویی تلویزیونی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران از ابتدا عنوان کرده بود که اگر دشمن بخواهد دچار اشتباه محاسباتی شود و ورود پیدا کنند، پاسخ ما کوبنده و قاطع خواهد بود، گفت: ما شاهد تحقق آن جملات انقلابی و ماندگار مقام معظم رهبری که «تل‌آویو و حیفا را با خاک یکسان خواهیم کرد»، هستیم.

وی افزود: فکر نمی‌کنم نقطه‌ای از سرزمین‌های اشغالی وجود داشته باشد که از تیررس موشک‌های ویران کننده جمهوری اسلامی ایران مصون باشد، امروز خود صهیونیست ها واقعا کم آورده‌اند یعنی من فکر می‌کنم که ورود آمریکا به این عرصه اولین نشانه شکست رژیم صهیونیستی است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار کرد: این نشان می‌دهد، آنان به تنهایی نتوانسته‌اند کاری کنند و شیرازه زندگی عادی مردمشان از هم پاشیده است. اقتصادشان مختل شده حیثیت سیاسی و حتی نظامی این رژیم از بین رفته و در یک جمله مستاصل هستند و متوجه این اشتباه شده‌اند.

بروجردی با بیان اینکه قطعاً تا تنبیه کامل رژیم، این سیاست استمرار خواهد یافت و قدرت‌نمایی ایران در روز‌های آینده چندین برابر می‌شود، تاکید کرد: همه دنیا هم واقعاً متعجبند از توانمندی جمهوری اسلامی ایران و تحولاتی هم در این عرصه اتفاق افتاد که ما نمونه آن را روز گذشته در اجلاس وزرای خارجه کشور‌های اسلامی در استانبول مشاهده کردیم، هم اتحادیه عرب یکپارچه از جمهوری اسلامی ایران حمایت کرد و هم وزرای خارجه مجموعه کشور‌های اسلامی این جنایت رژیم صهیونیستی را محکوم کردند.

وی افزود: یک ضرر مهم دیگر در عرصه بین‌المللی برای صهیونیست‌ها، همین تحولاتی است که ما برای اولین بار در عرصه منطقه و جهان شاهد آن هستیم.

نماینده مردم لارستان در مجلس در پاسخ به سوالی درباره استفاده ایران از موشک‌های بالستیک، تصریح کرد: کار نظامی، کار تخصصی و پیچیده است و ویژگی منحصر‌به‌فرد جمهوری اسلامی این است که ما این فناوری‌ها و توانمندی‌ها را به صورت بومی در اختیار داریم.

بروجردی گفت: بخشی از این توانمندی‌ها رونمایی شده و این استمرار خواهد یافت، خود صهیونیست‌ها اعتراف کردند که ما فرصتی برای اینکه بتوانیم انواع موشک‌ها را در حداقل زمان، رهگیری کنیم نداریم بنابراین این نشان دهنده توانمندی بالای نظامی جمهوری اسلامی ایران است که من مجدد تکرار می‌کنم، همه آنها با تدابیر فرماندهی معظم کل قوا صورت گرفته که این طراحی و نقشه راه را ما از سال‌های قبل طراحی کردیم تا بتوانیم در مواقع ضرورت دست بالا را داشته باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بررسی وضع کسب‌وکار‌های آنلاین پس از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
ایجاد ۳ هزار مگاوات ظرفیت برق تجدید پذیر در خراسان رضوی در دو سال آینده
تمدید قرارداد رضاییان با استقلال
اعزام حدود ۸۰۰ گروه جهادی به نقاط مختلف گلستان
پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داشت
تداوم حرارت و گرما در استان مرکزی
تعطیلی سینماهای استان به مناسبت فرارسیدن ماه محرم
بقائی: مردم ایران از مواضع آژانس به خشم آمده‌اند
معرفی آیین‌های عزاداری درمناطق شرقی کشور
فیلم‌های سینمایی تلویزیون در روز‌های عزای سید و سالار شهیدان (ع)
جابجایی بیش از یک میلیون تن کالا در استان اردبیل
تولید یک گرید راهبردی در پتروشیمی بندر امام
تخصیص اعتبار برای اسکان خانواده‌های آسیب دیده
احتیاط در دسته‌روی‌های محرم به دلیل ناپایداری جوی
کاهش ۴۳ هزار واحدی شاخص بورس
فردا، حضور جامعه ورزش و جوانان در قطعه شهدای جنایت رژیم صهیونی
جهاد تبیین مهم‌ترین جبهه برابر جنگ رسانه‌ای دشمن
تاکید بر لزوم همکاری مردم با تعزیرات حکومتی برای مقابله با گرانفروشی
برگزاری مسابقات قرآن اوقاف خوزستان پس از دهه نخست ماه محرم
۱۲ روز جنگ، یک آتش‌بس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش به انتشار تصویر موهن از پیامبر در نشریه لمان ترکیه
کالابرگ الکترونیک به هفت دهک پرداخت می‌شود
ساخت نیروگاه‌های تولید پراکنده در بیش از ۱۰۰۰ نقطه کشور
شکست پروژه جنگ ۱۲ روزه علیه ایران
پاسخ قاطع ایران مانع تحقق اهداف آمریکا شد
آغاز ساخت نخستین نیروگاه خورشیدی پتروپارس
شرایط مالیات صفر اعلام شد
صهیونیست‌ها ابعاد ضربه بزرگی را که خورده‌اند، پنهان می‌کنند
قدرت موشکی برای پاسخ به صهیونیست‌ها در وضع عالی است
ایران به تقویت رشته‌های حساس علمی ادامه خواهد داد
بازدید پزشکیان از مناطق آسیب‌دیده از تهاجم رژیم صهیونی
هم‌گرایی و تعامل عامل پایداری تولید در صنعت پتروشیمی
دو هزار میلیارد تومان خسارت صنعت برق ناشی از جنگ ۱۲ روزه
برگزاری نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ در روز‌های ۲۶ و ۲۷ تیر
بازسازی مناطق آسیب‌دیده از اولویت‌های وزارت راه است
صدراعظم آلمان: هراسی از جنگ با روسیه ندارم  (۳ نظر)
دستگیری عامل خرابکاری در بندرانزلی  (۱ نظر)
گروسی: ایران سلاح هسته‌ای ندارد  (۱ نظر)
۱۸۹ هزار خانوار مشمول دریافت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی  (۱ نظر)