پخش زنده
امروز: -
سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد: تاکنون بیش از ۴۵۰ هزار نفر از متقاضیان نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ برای مشاهده و دریافت کارت شرکت در آزمون اقدام کردهاند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ؛ در اطلاعیه ای این سازمان آمده است ؛ برای شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون و همچنین اصل کارت ملی یا شناسنامه و ارائه آن الزامی است.
متقاضیان در صورت مشاهده نقص احتمالی در کارت شرکت در آزمون باید بر اساس مفاد اطلاعیه نحوه دریافت کارت و رفع نقص کارت شرکت در آزمون که در درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شده است، برای ویرایش یا رفع نقص اقدام کنند.
واحدهای های رفع نقص کارت شرکت در نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ روز چهارشنبه ۲۵ تیر با حضور نمایندگان سازمان سنجش آموزش کشور در همه شهرستانهای محل برگزاری آزمون و بر اساس آدرسهای مندرج در اطلاعیه موجود در درگاه اطلاع رسانی این سازمان آماده پاسخگویی هستند.