• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۴۰۴۶۷
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۸
سیاسی » امنیتی و دفاعی

اسرائیل با شکست در مقابل ایران مجبور به آتش بس شد

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران خطاب به فرمانده نیروهای دفاع ملی آفریقای جنوبی، گفت: رژیم صهیونیستی و آمریکا مقررات بین‌المللی را در جریان تجاوز به جمهوری اسلامی ایران نقض کرده و از همه توان خود برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی استفاده کردند.

دشمن صهیونی با شکست در مقابل ایران مجبور به آتش بس شد

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما، امیر سرلشکر «امیر حاتمی» فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در دیدار ارتشبد رودزاین مافوانیا فرمانده نیرو‌های دفاع ملی آفریقای جنوبی، با بیان اینکه دو کشور مبتنی بر رویکرد ضد استعماری و ضد استکباری و عدالت خواهانه، دارای اشتراکات فراوان سیاسی به‌ویژه در صحنه‌های بین‌المللی هستند، گفت: جمهوری اسلامی ایران و آفریقای جنوبی همواره از یکدیگر و از ملت‌های ستمدیده پشتیبانی کرده‌اند و این مسیر برای بازگشت به نظام بین‌الملل بر پایه عدالت و کرامت انسانی باید ادامه یابد.

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، با اشاره به موضع شجاعانه دولت آفریقای جنوبی در مقابل نسل کشی رژیم صهیونیستی و شکایت بردن از این رژیم به دادگاه بین المللی، این اقدام را شجاعانه دانست که در تاریخ ماندگار خواهد بود.

امیر سرلشکر حاتمی با بیان اینکه امروز مردم مظلوم غزه نیازمند حمایت‌های عملی دولت‌ها و نهاد‌های بین‌المللی هستند، تصریح کرد: متاسفانه با نفوذ آمریکا و برخی قدرت‌های غربی این حمایت‌ها بیشتر لفظی است تا عملی و بر همین اساس نیز جنایات این رژیم با شدت ادامه دارد.

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران خطاب به فرمانده نیرو‌های دفاع ملی آفریقای جنوبی، بیان کرد: رژیم صهیونیستی و آمریکا مقررات بین‌المللی را در جریان تجاوز به جمهوری اسلامی ایران نقض کرده و از همه توان خود برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی استفاده کردند و نه تنها در رسیدن به اهداف خود ناکام ماندند بلکه شکست آنها در مقابل حملات موشکی جمهوری اسلامی ایران آنها را وادار به درخواست آتش بس کرد و در این جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، موضع قاطعانه آفریقای جنوبی در محکومیت رژیم صهیونیستی و آمریکا، شجاعانه و قابل تقدیر است.

امیر سرلشکر حاتمی تصریح کرد: در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران قاره آفریقا از اولویت برخوردار است و طبیعتاً با رویکرد سیاسی و بین‌المللی نزدیک ۲ کشور، آفریقای جنوبی از جایگاه ویژه برخوردار است.

فرمانده کل ارتش با بیان اینکه بسیاری از ظرفیت‌های دو کشور در روابط و همکاری‌های دوجانبه به خصوص در حوزه‌های نظامی قابل استفاده و توسعه است، اظهار کرد: امیدوارم بتوانیم این ظرفیت‌ها را تبدیل به برنامه‌های عملی برای پیشبرد همکاری‌های مشترک کنیم.

ارتشبد رودزاین مافوانیا، فرمانده نیرو‌های دفاع ملی آفریقای جنوبی نیز در این دیدار با تقدیم پیام و درود خود، وزیر دفاع و رئیس جمهوری آفریقای جنوبی به ملت ایران، بیان کرد: جمهوری آفریقای جنوبی و جمهوری اسلامی ایران دارای اهداف مشترکی هستند؛ ما همواره در کنار مظلومان و بی دفاع‌های جهان می‌ایستیم.

وی ادامه داد: مراتب همدردی خودم را با ملت غزه و فلسطین که در صف توزیع غذا آنان را بمباران می‌کنند، ابراز و آن را محکوم می‌کنم.

فرمانده نیرو‌های دفاع ملی آفریقای جنوبی با بیان اینکه ما اقدامات رژیم صهیونیستی را در غزه و کرانه باختری که در امتداد سیاست‌های شهرک‌سازی این رژیم است، محکوم می‌کنیم، گفت: به همین دلیل دادخواستی به دیوان بین‌المللی دادگستری بردیم تا عاملان نسل کشی را به‌سزای اعمالشان برسانیم.

ارتشبد مافوانیا افزود: از دیرباز احترام متقابل بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آفریقای جنوبی وجود داشته است و ما خواستار تعمیق روابط در همه عرصه‌ها به‌ویژه روابط دفاعی با جمهوری اسلامی ایران هستیم.

وی در خاتمه با اشاره به اهداف سفر خود به تهران گفت: این سفر تنها یک سفر نظامی نیست بلکه پیام سیاسی دارد و در بهترین زمان ممکن انجام شد تا احساسات قلبی خود را به ملت صلح‌طلب ایران ابراز کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست مدیران امور دانشجویی کشور در سمنان
بزرگداشت زنده یاد نوشیروانی نیکوکار بزرگ در بابل
احیای یک طرح فولادی در تربت‌حیدریه پس از ۱۴ سال 
پایان مسابقات مینی‌فوتبال کارگری بوکان
برگزاری یادواره شهدای معلم و دانش‌آموز در عجب‌شیر
تفرقه در امت اسلام، خواست صهیونیسم جهانی است
پیش بینی دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای بهره‌برداری از قطعه ۲ _ج محور ارومیه - مهاباد- میاندوآب
عرضه رایگان زمین حذف می شود؟!
تاکید رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی بر برخورد با قبح زدایی و هنجارشکنی هدفمند
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از طرح ساماندهی و زیباسازی ساحل زرینه‌رود
همه اصناف مشمول قانون مالیات بر ارزش افزوده می‌شوند
جشنواره برگ‌های رنگارنگ سرکان در قاب دوربین عکاسان
آغاز حملات گسترده هوایی به جنوب لبنان
افتتاح مرحله سوم کارخانه نوآوری زاهدان با حضور وزیر علوم
برگزاری مانور استانی مقابله با پشه آئدس در بندرگز
ستاد اربعین ۱۴۰۵ استان کرمانشاه کار خود را آغاز کرد
علت کمبود نهاده‌های دامی، خشکسالی و هشداری که باور نشد
افزایش تولید و قاچاق مواد مخدر صنعتی در افغانستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
رایزنی غریب آبادی با مقامات عربستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)