• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۵۹۶۱۷
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۰
سیاسی » امنیتی و دفاعی
بدون تعارف

روایت نیرو‌های هوافضای سپاه از لحظات شلیک‌ زیر آتش

در یکی از عملیات‌های نیروی هوافضای سپاه علیه رژیم صهیونیستی در جنگ اخیر، رزمندگان ما با وجود هدف قرار گرفتن سکوی پرتاب توسط دشمن، مأموریت شلیک موشک‌ها را با موفقیت به انجام رساندند؛ دو تن از این نیرو‌ها در روایتی گفتند که فقط در آن لحظات، دفاع از عزت و امنیت ۸۵ میلیون ایرانی را در نظر داشتند .

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، در روز‌هایی که چشم جهانیان به قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران دوخته شده بود، رزمندگان نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با ایثار و جان‌فشانی، بخشی از اقتدار دفاعی کشور را به نمایش گذاشتند.

عملیاتی که طی آن موشک‌های ایرانی با دقت بالا مواضع رژیم صهیونیستی را در سرزمین‌های اشغالی هدف قرار داد، نه‌تنها برگ زرینی در تاریخ مقاومت ملت ایران رقم زد، بلکه نشان داد امنیت و عزت مردم این سرزمین نتیجه تلاش و فداکاری نیرو‌هایی است که جان خود را در طبق اخلاص گذاشته‌اند.

دو تن از این رزمندگان که به دلیل ملاحظات امنیتی امکان معرفی آنان وجود ندارد، در گفت‌وگویی با در برنامه بدون تعارف، گوشه‌ای از لحظات حساس عملیات و شرایط سختی که پشت سر گذاشتند را روایت کردند.

یکی از این رزمندگان در روایت خود از لحظه شلیک موشک‌ها گفت: «مأموریت ما پرتاب موشک به سمت مواضع رژیم صهیونیستی بود. من نزدیک‌ترین فرد به سکوی پرتاب (لانچر) بودم، در فاصله حدود ۱۰ تا ۱۵ متری. درست در همان لحظه که آماده شلیک بودیم، دشمن سکوی موشکی که در اختیار بنده بود  مورد هدف قرار داد. ترکش‌ها در هوا پخش شد و من چند متر آن‌طرف‌تر پرت شدم. دچار سوختگی در دست، کمر، شکم و پا شدم، اما به همکارم گفتم به جای کمک به من، سریع‌تر به بقیه اطلاع دهید که شلیک‌ها انجام شود. برای ما مهم بود که موشک‌ها به موقع پرتاب شوند و مأموریت به سرانجام برسد.»

رزمنده دوم در ادامه با اشاره به صحنه‌ای که پس از اصابت به سکو رقم خورد، بیان کرد: «وقتی خیالم راحت شد که آقا مهدی از منطقه خطر دور شده، برای شلیک موشک رفتم، اما یکی از موشک‌ها پس از انفجار روی زمین می‌چرخید و شعله‌ور بود. همان لحظه حس کردم ممکن است به سمت من بیاید و برخورد کند همان لحظه پشتم را نگاه کردم و دیدم که موشک به‌سمت من می‌آید بلافاصله روی زمین دراز کشیدم و موشک از روی بدنم عبور کرد و کمر و پاهایم در آتش سوخت، اما تنها چیزی که در ذهنم بود، یاد ۸۵ میلیون ایرانی بود که منتظر بودند این موشک‌ها شلیک شوند. به یاد شهدای کشور و حملات دشمن به تهران افتادم و همین انگیزه‌ای شد تا دوباره خودم را به سکو برسانم و شلیک موفقی را انجام دهم. خدا را شکر، نتیجه عملیات بسیار موفقیت‌آمیز بود و چندین موشک دقیقاً به اهداف تعیین‌شده در سرزمین‌های اشغالی اصابت کرد.»

وی با اشاره به روحیه حاکم بر نیرو‌ها اظهار کرد: «در آن لحظه ۴ شلیک را انجام دادیم که بسیار موفقیت‌آمیز بود، زیرا تصاویر اصابت آن به سرزمین‌های اشغالی را بعد از انجام عملیات مشاهده کردیم. این موفقیت کار ما نبود، بلکه نصرت الهی و مدد حضرت زهرا (س) بود که یاری‌مان کرد.»

رزمنده اول در ادامه سخنانش بیان کرد: «همه بچه‌ها تا پای جان کنار سکو‌ها ایستاده بودند.»

رزمنده دوم در ادامه با اشاره به سخنی از سردار حاجی‌زاده، گفت: «بار‌ها سردار حاجی‌زاده تأکید کرده‌اند که ما پیش‌مرگ مردم هستیم. همین باور در دل همه همکاران وجود دارد و هیچ‌کس به‌دلیل سختی‌ها عقب‌نشینی نکرد.»

وی افزود: «در آن روز‌ها هیچ‌کس را مجبور نمی‌کردند پای سکو حاضر شود بلکه داوطلبان زیادی بودند که می‌خواستند در این مأموریت شرکت کنند. این یک شغل نیست، یک اعتقاد است. ما جانمان را کف دست گرفته‌ایم تا امنیت مردم و عزت ایران حفظ شود زمانیکه برای اجرای مأموریت می‌رویم ذکر یا فاطمه الزهرا (س) بر روی لب‌ها داریم و زیر لب، جان من فدای ایران را زمزمه می‌کنیم.»

این نیروی هوافضای سپاه در پایان با تأکید بر توانمندی‌های موشکی جمهوری اسلامی ایران گفت: «توان نیروی هوافضا بسیار فراتر از آن چیزی است که دشمن تصور می‌کند. اگر رژیم صهیونیستی یا هر دشمن دیگری مرتکب خطا شود، پاسخ ما کوبنده‌تر خواهد بود. تونل‌های موشکی ما پر از تجهیزات است و نیرو‌ها با روحیه‌ای جهادی آماده پاسخ در لحظه هستند. نیروی هوافضای سپاه شگفتی‌های بسیاری دارد که هنوز از آن رونمایی نکرده و منتظر یک خطا از دشمن است.»

این دو رزمنده در پایان پیام مشترکی به مردم ایران دادند: «همان‌طور که در عملیات اخیر دیدید، با وجود همه فشارها، نیرو‌های ما مقتدرانه ایستادند و مأموریت را به پایان رساندند. با وحدت و همدلی مردم توانستیم مقابل دشمن بایستیم و امروز هم بیش از هر زمان دیگری به وحدت و همدلی مردم نیاز داریم تا نقشه‌های دشمنان نقش بر آب شود.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
سلام و درود بر رزمندگان گمنام هوافضا
مصاحبه با این اشخاص برای عموم مردم غرور آفرین هست.

با ظهور هوش مصنوعی روش های شناسایی و ترور بسیار تغییر کرده و با دقت شده. از صدا و سیما انتظار میره در این جور مصاحبه ها صدای افراد رو تغییر بدن و چهره افراد رو کاملا شطرنجی کنن و از سوالات خانوادگی و... که اطلاعات حساس فاش بشه پرهیز کنن.

با تشکر
خدا حفظتون کنه..درود به شرف و غیرتتون♥️🇮🇷♥️
نظر شما
آخرین اخبار
رشد چشمگیر مشارکت مردمی در اعتکاف امسال استان زنجان
دانشگاه علوم پزشکی زنجان پیشتاز در اجرای برند دانشگاه تاثیرگذار
مطالعات پهنه‌بندی لرزه‌ای زنجان
قطع گاز ۶۶۴ ساختمان دستگاه های اجرایی در استان زنجان
احترام به خانواده شهدا در جمهوری اسلامی نظیری در دنیا ندارد
مشارکت هزار و ۲۰۰ خیر زنجانی با طرح صدقه الکترونیکی کمیته امداد
نقشه راه زنجیره‌های اقتصادی مزیت دار آذربایجان غربی تدوین  می‌شود
تأمین کالا‌های اساسی در آذربایجان‌غربی پایدار است
آغاز نظارت‌های گسترده جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی بر بازار همزمان با اجرای طرح جدید اقتصادی دولت
تأمین و توزیع بیش از ۲۵۰ تن کالای اساسی در شهرستان شاهیندژ
ضرورت وجود همت جهادی برای تسریع در ثبت جهانی روستای حسنلو نقده
الگوی مشارکت خصوصی؛ موتور محرک توسعه عمرانی در آذربایجان‌غربی 
اجرای ۲ بیمارستان در آذربایجان‌غربی
برگزاری نشست مشترک استاندار آذربایجان‌غربی با اعضای مجمع نمایندگان استان
تقویت هم‌افزایی بخش خصوصی و دولتی؛ راهبرد بسته جدید اقتصادی دولت برای ثبات بازار نهاده‌های دامی
نقده در آستانه بهره‌برداری از روستا بازار جدید؛ مشارکت تعاونی‌ها برای تسریع روند احداث
بررسی ۹ پلاک در کمیسیون رفع تداخلات اراضی آذربایجان‌غربی
برگزاری جلسه ستاد تنظیم بازار آذربایجان‌غربی
برگزاری نشست مشترک استاندار آذربایجان‌غربی با اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس
پذیرش دانشجو در دانشگاه علمی‌کاربردی راشا کاسپین زنجان با تضمین اشتغال
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۲ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
توضیحات وزیر ارشاد درباره کاغذ و ارز ترجیحی  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)