• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۶۴۷۷۹
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۲
اردبیل » اقتصادی
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی

۲۴۰۰۰ پروژه نیمه تمام در استان‌ها وجود دارد

نائب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ما ۲۴ هزار پروژه نیمه تمام در استان‌ها داریم و اگر هیچ کاری نکنیم، سقف تورم در این سقف بماند، ۱۰ سال طول می‌کشد تمام شود.

۲۴۰۰۰ پروژه نیمه تمام در استان‌ها وجود دارد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل علی نیکزاد در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان اردبیل، اظهار کرد: ما به عنوان عضو مجلس از مدیریت دولت در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی تشکر می‌کنیم و خدمت شما گزارش می‌دهم؛ وقتی در مجلس بودیم، اعلام کردند که از "الغدیر عراق" که ایالات متحده آمریکا آنجا به ناحق پایگاه نظامی دارد، هواپیما به سمت مجلس در حرکت است. اما ما جلسه را تعطیل نکردیم.

وی افزود:، اما دشمن اول رهبر ما را نشناخته بود، دوم نیرو‌های مسلح ما را نشناخته بود، و سوم مردم ما را نشناخته بود.

نائب رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اینکه آقای رئیس جمهور و عزیزانمان از اعضای دولتی یک روز در استان حضور پیدا کردند، بین خود و خدای خود بدانیم، این چنین نیست که یک روز باشد حضور دولت در این استان، سه چهار ماه کار کارشناسی شده در معاونت اجرایی رئیس جمهور و سایر بخش‌های دیگر تا این سفر انجام شود و اکنون همه آمدند تا در چهار موضوع کشاورزی، گردشگری، تجارت و صنایع بتوانند کمکی به ما بکنند.

نیکزاد ادامه داد: جناب رییس جمهور شما ۲۰ هزار میلیارد تومان برای حوزه آموزش استان اختصاص دادید، حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان برای امور عمرانی گذاشتید، حدود ۴۵ هزار میلیارد تومان برای سرمایه‌گذاری هلدینگ‌ها تعیین کردید و مجموعا ۸۵ همت برای استان اختصاص یافت که این کار ما را برای یک سال آینده راحت کرد.

وی گفت: ارتباطات، یا ریلی، یا بندری، یا هوایی است. استان اردبیل در باب ارتباطات هوایی کم و بیش مطلوب است، ما بندر نداریم. استان اردبیل یک راه چهار خطه به مرکز پایتخت ندارد و راه آهن ۱۷۵ کیلومتری که ۷ وزیر و ۱۱ استاندار عوض کرده است. خوشبختانه یا متأسفانه، من هم استاندار بودم و هم وزیر. اما وقتی شما در تاسوعا تشریف آوردید، گفتید که دولت ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای این قضیه اختصاص داده‌اید، ما پیگیری کردیم.

۲۴۰۰۰ پروژه نیمه تمام در استان‌ها وجود دارد

نماینده مردم اردبیل، نمین، نیر و سرعین در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: دولت چهاردهم بعد از ۲۰ سال، با اختصاص۲۵۰۰ میلیارد تومان قرار شد راه‌آهن اردبیل را تا پایان سال تمام کند و ۵۰ درصد از اعتبار تعیین شده نیز اختصاص یافت.

نیکزاد یادآور شد: ما در کشور ۱۳۶۵ پروژه ملی داریم. اگر هیچ کاری نکنیم، تورم هم در همین سقف بماند، ۲۹ سال طول می‌کشد تا این پروژه‌ها تمام شود و در کل استان‌ها نیز ۲۴ هزار پروژه نیمه تمام داریم و اگر هیچ کاری نکنیم، سقف تورم در این سقف بماند، ۱۰ سال طول می‌کشد تمام شود لذا شما به حق می‌خواهید دولت را کوچک کنید و من به عنوان یکی از نمایندگان شما را در این امر یاری می‌کنم.

وی با اشاره به اتخاذ رویکرد جدید در مدیریت دارایی‌ها، بیان کرد: با توجه به محدودیت‌های نقدینگی، لازم است روش‌های مدیریتی خود را متحول سازیم.

نیکزاد در ادامه افزود: با پیگیری‌های صورت گرفته طی هفت ماه گذشته، جلسات متعددی با حضور مسئولین ذیربط برگزار شده است. در این راستا، طرحی نوآورانه با هدف پرداخت بدهی به پیمانکاران از محل استحصال چهارم (که سهم استان‌های آذربایجان شرقی، غربی، اردبیل و زنجان است) ارائه گردیده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
بروز‌رسانی سند جامع پدافند غیرعامل چهارمحال و بختیاری
۲ برابر شدن سرانه ورزشی تبریز
نشست شورای دستگاه‌های نظارتی استان وشرکت‌های بزرگ اقتصادی در کرمان
جشنواره آرای برتر قضات برای اصلاح مجرمان در کرمان
نمایشگاه ملی صنایع‌دستی درکرمان
استقبال از تکواندوکار زنجانی مدال آور در مسابقات جهان
راه‌اندازی سامانه جدید پیگیری شکایات و پرونده‌ها درقم
توزیع بیش از ۱۲۷۵ تن کود شیمیایی بین کشاورزان اسکو
تساوی دو بر دو سپاهان و آخال در نقش جهان
اختصاص بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای آغاز مرحله دوم بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)