• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۷۰۵۹۵
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۹
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

رونمایی از خبرنگاری خوداتکا در رسانه ملی

معاون سیاسی رسانه ملی با حضور در پردیس خبرگزاری صداوسیما، از طرح خبرنگاری خوداتکا رونمایی کرد.

رونمایی از خبرنگاری خوداتکا در رسانه ملی

به گزارش گروه رسانه خبرگزاری صداوسیما با رونمایی از این طرح، خبرنگاران خبرگزاری صداوسیما به تجیهزات خبرنگاری کوله پشتی از جمله دوربین حرفه‌ای، میکروفون، لب تاپ و... مجهز شدند.

در این مراسم دکتر حسن عابدینی با اعلام اینکه اعطای این تجهیزات به خبرنگاران، همراه با آموزش‌های میدانی، همه زنجیره تولید خبر اعم از تصویربرداری، صدابرداری و تدوینگری با توان شخصی خبرنگاران انجام می‌گیرد.

معاون سیاسی رسانه ملی با اشاره به تجربه خبرنگاران در ایام ۱۲ روزه دفاع مقدس برای تولید خبر بدون استفاده از امکانات مرسوم سازمانی، گفت: با هدف افزایش سرعت و توانمندی بیشتر خبرنگاران، خبرگزاری صدا و سیما به تجهیزات خبرنگاری خوداتکا مجهز شدند که همه آنها در یک کوله پشتی استاندارد تجمیع شده تا امکان حمل و واکنش سریع برای خبرنگاران مهیاتر از قبل باشد.

وی خبرنگاری خوداتکا را یک خبرنگاری چند مهارته دانست که با کوله پشتی خود که حاوی تجهیزات مدرن خبرنگاری اعم از دوربین‌های پیشرفته فیلمبرداری دیجیتال، میکروفن، لب تاپ‌های دارای قابلیت اتصال به اینترنت پرسرعت و تلفن همراه‌های حرفه‌ای است به محل رویداد‌ها اعزام می‌شوند.

معاون سیاسی صداوسیما، خبرنگار خوداتکا را زنجیره تولید خبری تک نفره دانست و گفت: خبرنگار خوداتکا به تنهایی بار یک تیم خبرنگاری را به دوش می‌کشد؛ اما برای این کار به مهارت‌ها و ابزارآلاتی نیاز دارد که در این مسیر به او کمک کند.

دکتر عابدینی در ادامه افزود: با تجیهزات جدید خبرنگاران به صورت مجهز به صحنه رویداد اعزام می‌شوند و خود خبرنگار مدیریت تصویربرداری، صدابرداری، تدوین و تولید محتوا را به شخصه برعهده دارد و بسته و گزارش خودش را مدیریت کند که این مسئله هم از نظر زمانی برای پوشش خبر‌های فوری حیاتی است، چون رسانه می‌تواند اولین در روایت باشد و هم این که گاهی در شرایط جنگ و یا بلایای طبیعی استفاده از چرخه سنتی و تیم خبری ممکن نیست، اما اتکا به توانمندی‌های فردی راهگشاست.

معاون سیاسی رسانه ملی همچنین ضمن برشمردن مزایای خبرنگاری کوله پشتی برای خبرگزاری صداوسیما گفت: در این طرح رسانه ملی با بهره گیری از مولفه‌های دانش، تجربه و فناوری البته توام با خلاقیت فردی، بر چند مهارته شدن خبرنگاران تلویزیونی متمرکز شده است.

دکتر عابدینی افزایش سرعت و کاهش هزینه در کنار افزایش صحت و دقت روایت‌های خبری از دیگر فواید این نوع خبرنگاری خواند و گفت: خبرنگاران خبرگزاری صداوسیما در دوران دفاع مقدس ۱۲ روزه توانستند با نمونه‌های اندکی از این تجهیزات مشابه، جلوه‌ای از روایتگری صادقانه رویداد‌ها را بدون محدودیت زمانی و مکانی به نمایش بگذارند.

معاون سیاسی صدا و سیما ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای رسانه ملی از جمله شهید نیما رجب پور سردبیر شبکه خبر ۲ از تلاش‌های عوامل خبر و خبرنگاران در تولیدات حرفه‌ای خبری با امکانات خبرنگاری کوله پشتی و موبایلی در ایام دفاع مقدس ۱۲ روزه قدردانی کرد و استفاده از تمهیدات مبتکرانه برای تنوع بخشی به مکان‌های پخش را از نقاط قابل توجه و فرصت‌های آن روز‌ها دانست که همه این اقدامات موجب شد دشمنان نتوانند حتی برای حتی یک لحظه صدای حقیقت را خاموش کنند.

دکتر عابدینی، بهره گیری از این تجربه را الگویی برای به دست آوردن روایت اول در بحران‌ها و حوادث غیرمترقبه توصیف کرد.

در پایان این مراسم در حضور معاون سیاسی رسانه ملی و مدیران ارشد این معاونت از تجیهزات حرفه‌ای و جدید خبرنگاری خوداتکا خبرگزاری صداوسیما رونمایی شد.

رونمایی از خبرنگاری خوداتکا در رسانه ملی

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعمال قانون خودروهای آلاینده نیازمند سامانه های هوشمند است
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ وقتی بیمه، مرهم درد کشاورز نمی‌شود
برگزاری جشنواره سرود و تئاتر دانش آموزی در کیش
جلوگیری از پسماندسوزی در شهرستان اشنویه
تسهیل فرایند‌های تجاری و خدماتی در مناطق آزاد
وصول یک هزار و ۷۰ میلیارد ریال مالیات در بوکان
گشایش جشنواره جهانی فیلم فجر در شیراز
تکریم و معارفه سرپرست جمعیت هلال‌احمر آذربایجان‌شرقی
قاچاقچی سابقه‌دار چوب در جنگل‌های بابل دستگیر شد
آغاز فعالیت سامانه بارشی در سمنان
استقبال از قهرمان کشتی فرنگی المپیک ناشنوایان در کوهدشت
شعله‌ور شدن دوباره یک نقطه از جنگل‌های نمنق در اثر باد
درگذشت مادر شهید سید موسی سید آموزنده در فومن
بسیج، ستون فقرات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران
کشف بیش از ۳ تن گوشت فاسد در نقده
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
قیمت گذاری مجدد مرغ، افزایش هزینه یا تخلف در توزیع نهاده‌ها
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۵ آذر ۱۴۰۴
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
آغاز ثبت نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از روز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۴
حاشیه‌هایی از جنس متن در بهارستان
آتش سوزی در یک واحد مسکونی یک مصدوم بر جای گذاشت
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)